mno adlı kullanıcının mesajları

    super olmus

    güzel olmuş fakat 50 degilde 25 olsaydı keşke buz yine yazardık guruba soracak şeymi bitiyor

    Yöneticileri olmayan bir forum olarak gayet iyiyiz. Arada kaçaklar var, mesaj sayısını doldurmaya çalışan anlamsız yığınlar. Onları kenara bırakırsak hır gür yok.

    Salçadan mesaj yazanlardan mesaj hakkı yerine silahalimsatim sitesi gibi 20tl süresiz ilan hakkı daha faydalı olurdu sitenin giderlerinide öderdi... alınamayan lisansta alınırdı.

    Bende benzer bir sorun yaşadım internetten avfoninin sahibi ibrahim beyin telefon numarasını buldum ve kendisini ısrarla aramalarımla ürünün arızalı olduğunu ve para iadesine ikna edebildim. Parayıda atm den elle personeli yatırdı havale masrafınıda paradan keserek.. bu kadar işte bunlar.

    İbrahim beyin şahsi cep numarası, 05326854068

    benim mesajım kaç âdet oldu

    Mesaj sayınız 27 olarak kullanıcı sayfanızda görünmektedir. Bu sınırlamalar hoşgeldin ben bir ilan açayımın önüne geçmek için, üyelerin ciddiyetle bu hobiye ve forumda paylaşımda bulunmaları ve forumun kalitesi için alınmış önlemlerdir.

    Öncelikle tüfeği düz bir yüzeye yerleştirip dürbün ayaklarını tüfeğin üzerine montajlıyoruz; tekli ayak ise dürbünde geldikleri pozisyona dikkat ediyoruz dürbünün ağırlık merkezini ortalamaya özen gösteriyoruz. Eğerki tek parça bir ayak kullanıyorsak vidaları çaprazlamalı olarak her tarafı eşit sıkmaya çalışıyoruz alyan turlarına dikkat ederek. Sonrasında dürbününüzü dürbün ayaklarına oturtuyoruz ve dipçik kısmına yanağımızı atış pozisyonuna getiriyoruz ve gerekiyorsa dürbünü ileri yada geri en konforlu pozisyona getiriyoruz, sonrada dürbün ayağı ayaklarının vidalarını yine her taraftan eşit olmasına özen gösterecek şekilde sıkıyoruz. Varsa dürbünde zoom en büyük zoomda örneğin 30-35m deki hedefe atış yapıyoruz 3-5 atış, mümkünse hedefi pellet delikleri rahat izlenebilecek malzemelesen düz renk seçebilirsiniz. Atışlarınızı yaptınız ve gördünüz ki 5 atıştan 3ü sağ alta gitti gerikalanlar dağınık, pelletlerim gruplaştıkları bölgeye dürbünümüzün merkezini kaydırmak için öncelikle turetleri kullanıyoruz sağ elinizin baş parçağının gitmek istedğiniz yöne doğru tutarsanız size kolayca hangisini hangi yöne çevireceğinizi söyler ?? gibi.. turetleri grupmanın üzerine getirdiniz yeniden 5 atış yapıyorsunuz ve kontrol ediyorsunuz merkezlemenizde toplanıp toplanmadığını, burada rüzgar, yamul yada hasarlı pelletlerden oluşabilecek hatalı atışlardan kaçınmak, tüfeği titretmemek, çoğumuz tüfeği stabil tutamaz özellikle tetiği ezme anında mutlaka namluyu kaydırırız ve bunu fark edemeyebiliriz bunlara dikkat ederek atışları yenileyip emin oluyoruz. Oldu ki siz turetlerle merkeze getirmeye çalışırken turetinizin maksimum dönüşüne ulaştınız ancak halen merkez istediğiniz yere gelmedi ise burada tureti yeniden orta merkez click ine geri getiriyoruz. Bu işleni yapmak için forumda click sayma uygulaması yazmıştı arkdaşımızın biri onu kullanabilir yada baştan sona bir turetin kaç click iği var sayar ve orta merkez rakama getirirsiniz örneğin 362click saydınız 181 inci clicke getireceksiniz ve şimleme yaparak merkezi grupmana yönlendir meye çalışacaksınız ve ardından turetlerle hassas merkezlemeyi yapacaksınız. Yani öncelikle iyi montaj, turetler en sonra şimleme. ??

    alfamax ;(


    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.



    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    V 3cmlik lama demir bükülerek V formu verdim ever uzun somunuda kaynakladım lamaya ancak V yaparken tüfek eni kadar bir alanıda düz bırakarakU gibi bir form yapmaya çalışın ayrıca silahın oturacağı yerler çizmesin diye lamanın üzerine kauçuk levha yapıştırıp fazlasını falçata ile aldım. Vidalı tij demir ile 40x40mm demir profilde çift taraftan delik açtım tij demire bir kelebek demirin üstüne bir kelebek deliğin diğer tarafından çıkan tije bir kelebek somun ile yükseklik ayarı mümkün oldu. Haberim olsaydı size hediye ederdim yurtdışına taşındım hurdaya verdim öylece. Zemine basan tijli vidalı kauçuk ayakları daha yüksek yaparak yükseklik ayarına daha çok imkan verebilirsiniz bunlar dışında sapasağlam çalışıyor sistem ?

    Kwc makarov favori silahlarımdandır ve envanterimde mevcuttur. Bahsettiğiniz sorunda normal olan tek şey co2 takılı yada takılı değil iken şarjörde bb varken tetiğe atış şeklinde basarsanız şarjördeki bb yi namlu ucunu aşağı yöne tutarsanız bb boşanır ve namludan serbest düşüş ile düşer. Bunun haricinde bahsettiğiniz durumlar tetik tertibatındaki bir sorunu gösteriyor, bu sorunlar baştan beri varsa tabiki satıcının ayıbı olmuş, kullanım sırasında oluştu ise garanti yada garanti dışı olarak distrübitör firmanın servisine gönderilmelidir.

    Avfoniden alış veriş yapan 10kişiden8 i sikayetçi iken AksuAvdan alışveriş yapan 10kişiden10u memnun olması herşeyi açıklıyor. Avfoniden jg work m16 havalı tüfek aldım geldiği gün geri gönderdim gaz kaçırıyor terik basamıyorsun diye 3kere gitti gitti geldi aynı ürünü sarıp paketleyip geri yolladılar, telefona çıkan bayanlar oyalamacı kimse yardımcı olmuyor, şirketin sahibinin numarasını buldum çevremden aradım sözde yardımcı olmaya çalıştı ürün bir daha gitti kendisi incelemiş çalışıyormuş!! Yeniden gönderdiler yine çalışmadı kendisini Whatsapp tan görüntülü aradım konuştum durumu ibraz ettim zoraki bin yüz kere arayarak 600tl mi iade aldım onuda personel atm den yaptı havalr masrafını eklemediği için parada eksik yattı. Stresse, fantaziye, yorgunluğa, hiç gerek yok bugüne kadar AksuAv da 1tane sorun yaşamadım çünkü “ADAM, ADAM”.

    Ev ortamında atış yapılırken hedef alınan yerin arkasında mutlaka bir ahşap plaka koymalı ayrıca atışlarınızı yaptığınız hedef kağıtlarınızın arkasında eski kıyafetlerinizden Örneğin bir kod pantolonun bir parçasını 3-4kat katlayarak ve arkasına kalın bir eski kitap ya da gazete leri üstüste koyup bantlayarak hedef alanının arkasına ulaşmayacağına ve Saçmanın ya da bilgininsekmeyeceğine emin olduktan sonra ve yine ev ortamında başka kişiler varsa sizin ile hedef arasında olmayacaklarından emin olun. Havalı oyuncaklar kullanırken dikkatli olunmalı ve kesinlikle şaka yapılmamalı.


    evet seker arkadaşlar.bayramda yakın mesafeden metal hedefe yaptığım atışta kurşun parcası sekip burnuma saplandı.yardım almadan çıkaramadım.ayrıca dün yaptığımız atışlarda yaklaşık yirmi beş metrede metal hedefe yaptığım atışların enaz üç tanesi altında atış yaptığımız ağacın dallarına sekti.atışlarımızda gözlük kullanmak ve fazlasıyla dikkatli olmak lazım.özellikle çocuklarımızı atış yaparken yanımızda bulundurmayalım.

    Sizede çok geçmiş olsun. Sanırım sizin de atış yaptığınız hedefinizin arkasındaki yüzeyi sert metal bir yüzeyde namludan çıkan peletin sekmesine neden olmuş. Hedefliğinizin arkasına eski kitap gazete ve onunda önüne darbeyi emebilecek yumuşaklıkta sünger kıyafet eski yastık gibi bir materyal koyup hedef kağıdıınızı bunun önüne koyarsınız ev ortamındaki çalışmalarımız daha güvenli geçecektir.

    https://goo.gl/images/1z1wMH


    Ürününüz bu ise normal şartlarda elmacık kemiğinizi dipçiğin yukarı aşağı hareket eden yanaklık bölümüne dayarsınız gez ile arpacık göz hizanızda kalmalıdır. Bu şekilde bir konumlandığınızda sizin için konforlu bir atış sağlamıyor ise gezi ile arpacı yükseltebileceğiniz haricen satılan gez arpacık takımlarından alabilir optik ray bölümünün üzerine konumlandırabilirsiniz.

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Linkteki üründendir 4,5mm bb atar Yeni nesil Kwc Beretta M92 modelidir. Eski modellerle farkları; yeni nesillerde sarjor orjinal tabancadaki gibi duz biter eski nesillerde ise sarjor ün altı çıkıntılıdır, tabancanın seri atış ve tekli atış ayar yeri eski nesillerde emniyet mandalinin 3 aşamasında iken yeni modellerde emniyet mandalindan bağımsız olarak kundagin sag kisminda gizli ve ayri bir yerde konumlanmistir, bu eski modellerde seri atışın pimindeki arizalanma sorununu ortadan kaldırmıştır. 1tüp 3,5şarjor tekli atış ve 1tüp ile seri atışta 3 sarjor atis yapilabilmektedir. Full metaldir 1085gramdir orjinal tabanca ile sökümü dahil herşey birebirdir. Kutusunda aksuavdan faturası ile ilgili bir yanında 2co2tup ve 250bb ile kargo dahil 500TL olarak satıyorum. Egerki isteyen olursa ayrica taktik atis eldiveni ve ozel fermuarli sert yuzeyli ici 3d süngerli taşıma çanta ile hepsini kargo dahil 550tl ye verebilirim.

    Ilgilenler 0542 420 4402 nolu numaramdan ulaşabilirler ve whatsapptan istenildiği gibi fotoğraflar çeker gönderirim.

    arkadaşlar bende sig sauer p320 var ve şarjör atış esnasında yerinden çıkıyor bunun çözümünü bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

    Urunu servise yollayin ve mumkunse iade edin bunun nedeni sarjoru tutan yayin atisin sarsintisiyla deforme olup yerinden kaymasi. bende ayni tabancayi 500 atista ayni sorunlarla servise yolladim yeni tabanca yolladilar bende açmadan aldigim yerden rica edip iade ettim baska urun aldim.