Peki bunlarin hepsine 11mm ray uygun, elinizde durbun yada red dot veyahut kullanmak istedigin ekipman varmidir nedir?
mno tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sig sauer in p250 p320 p226 ucunude kullandim 3ü de 1 ay olmadan tırtladı. Sarjoru düşüyor, sarjor pimi bozuluyor, ust kizak takiliyor ve gaz azaldikca cok az hareket etmeye başlıyor havali silah konusunda bence sig sauer markasi marka degerine yakismayan ürünlerle karismiza çıkıyor. Bu gune kadar kullandigim sorunsuz calisan tabancalarimi sizlerle paylasayim 1-gamo px107 6 yil kullandim sorunsuz çalıştı arkadasima sattim halada sorunsuz calisiyor hic bakim yapilmadi, 2-kwc makarv pm 40 gucu gercekten cok iyi p226 ile 15mt de vurmadığım co2 tupunu kwc ile ard arda 3 atis vuruyorum ayrica metal hedeflik kutumu yamultabiliyor, 3-asg m9-a1 dual bu silahi dual olarak aldim sustur ucusunu ve taktik rayini aldim altina lazer taktim kullandim sonra hafifletmek icin plastik ust kapagini aldim icindeki kursun agirliklari çıkardım hala sorunsuz olarak her atista hedefi vurmakta sadece tetigi aziicik daha sert digerlerine göre.. bu ilk 3 favori tavancami sizlerede gozum kapali öneririm

-
Bir modelde karar verip aldiniz mi hocam? Bende bakiniyorum pellet atan blowbackli soyle yakisikli bir tabancaya kafama yatan bir sig sauer p320 asp var onunda cikis tarihi 3 kere ertelendi cikamadi internette 2 satir bilgi 2 video var. İleride lazer fener reddot takmayi dusunuyorum keske piyasada pelletli glock olsa.
merhaba pellet ve bb atan glock benzeri olan crosman t4 mevcut
-
Merhaba geneli namlu demirinden 11mm raya sahiptir bazı modellerde ek ray konulmuştur bunlar 11mm ve 20 mm raylarada imkan vermektedir. Takmayi düşündüğünüz modeli soylerseniz daha kesin yardimci olabilirim.
-
bir fare daha girmeye calisirken on ayaklariyla basti arka ayaklari hala kapakta kaldı bu durumu söyledim. Yapılışı ve maliyeti mevcut ya fare deliklerine zehir koyacaksin ki bu en kesini cikan direk yiyor hatta yuvaya cekiyor. Burada kedi sandığımız fareleri öldürüyoruz

-
bu tuzağı beğenmedim kaçma imkanı var simdi icine 1 fare daha girse ee ebat büyük kapac açık kalabilir hazir yakalananlarda kaçamamalı birde yakalamak ayrı dert kafesten toplayıp yok etmek ayrı dert cırt kelepçe cart eşek cenneti.. coklu lazimsa tuzak sayısı çoğaltılır..
-
benim simdiye kadar gördüklerim içinde hem öldürüp hem yakalayan temiz calisan yapimi basit bir kapan budur...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
silahinizin yukari vurusunun tam geze denk geldigi uzakligi bulsaydiniz daha iyi olmaz mıydı yukari vuruyorsa demekki hala mermi yukseliste daha dususe geçmemiş siz yukseliste oldugu mesafeyi dusus mesafrsi olarak ayarlayinca zaten artik dususte oldugundan sifirladiginiz menzilin otesi hep düşüş menzili olmuş.
-
....Yok ben bunu beğendim her seferinde ben horozu hareket ettiririm diyorsanız o sizin bileceğiniz şey tabiki.
diğer bir alıntı "...o nedenle ilk 8 atis guclu 2.si de hemen guc azalmaya başlıyor ayrica 8+8 sarjor agzim gozum demenden bitiyor sanki surekli sarjor dolduruyormus atis yapmıyormus gibi hissettiriyor."
Gönlünüze hoş geldiyse iyi günlerle kullanın, şimdi filmin sonunu başından söyliyim çok değil bir süre belki 2 3 kre daha atış yapma hevesinde olacaksınız, sonra biraz kutusunad duracak sonra pişmanlıklar sonrasıda ya vitrin dekoru ki bence en mantıklısı.. yada ikinci elde yok pahasına gidecek çünkü alıcısı çok çok az olacak.. ben bu nedenle sayfalarça çene patlatarak uzun uzun tecrübelerimi ve izlenimlerimi paylaşıyorum. Karar ve tercih tabiki herkesin şahsına münasır, iyi günlerle kullanın diyelim artık. Üzerinde tüp bırakmayın bu önemli özellikle o tabancada 2.si de tüpü bitmeden silahtan çıkartmayın yüksek co2 soğuk havasına oringlerinizi mağrus bırakmayın gerekirse tetiği boşa çekerek ses iyice azalıncayaca kadar basmaya devam edin ve co2 tüpünü bundan sonra çıkarın, mermi dolu bırakın ama tüp dolu bırakmayın.. çizilmelere karşı da içi yumuşak süngerli bir tabanca çantası alın şu modeli öneririm..
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3856#. -
Konu: "Ne Dinliyorum"
@laevi Elinize, yüreğinize, emeğinize sağlık
https://open.spotify.com/album/4o3HdLGT6hjzjnbqZE8W5z -
evet dinledim albümünüzü dün yüreğinize elinize sazınıza sağlık

-
- ATAK SİLAH SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
- İmes San. Sit. A Blok 107 Sk. No:70 34775 Yukarı Dudullu, Ümraniye - İstanbul TÜRKİYE
- Tel : + 90 216 420 39 96
+ 90 216 420 39 97 - Faks : + 90 216 420 39 98
- E-posta : export@atakarms.com
-
Tüfeği yeni aldiysanız bir süre gez arpacık atışı yapmakta fayda var. Ben şahsen dürbün bağlamadan 50mt atışlarını sorunsuz olarak yapıyorum bende de 125 vortex var.
-
spotify da varmi acaba?
-
Bugün öğlen aldınız yarın elinizde olacaktır en geç ptesi elinize ulaşır. Geldiğinde incelemelerini ve atış tecrübelerinizi bizlerle paylaşın lütfen.
-
Hayırlı olsun diyelim ozaman. Umarım beğenirsiniz ve tadsızlık yaşamazsınız.

-
Beğendiğiniz alacağınız silahı siz yinede iyi inceleyin hangisini alırsanız alın aynı güçte aynı çalışma prensibinde olmayacak. Siz teknik verileri iyi inceleyin ir çok tanıtım videosu izleyin ve karar verdiğiniz silahın ne tür tipik sorunları olduğunu araştırın. Ben size " Colt Single Action Army 45 US Marshall 7,5" Limited Edition" tabancanın tipik bir sorununu söyleyeyim forumda da daha önce konuştuk co2 tüp yuvasındaki oringlerin orada gaz kaçağı oluyor. Forumda bir arkadaşta vardı ismi aklıma gelmiyor şuan gelince yazacağım kendisiylede görüşüp fikrini alın derim. Yok ben bunu beğendim her seferinde ben horozu hareket ettiririm diyorsanız o sizin bileceğiniz şey tabiki.
-
Vedat bey co2 tabancalar arasında öyle müthiş bir fark yok. Bunlarda güç arama kaliteli marka alırsan biraz daha isabetli ve biraz daha uzun ömürlü olur. Ama her halükarda biraz kullandıktan sonra gözün hep başkasında olur. Sen doldur carcürünü keyfine bak.
- Bu yorumda düzeltmek istedigim şeyler var Murat bey izniniz ile, öncelikle co2 tabancalar arasında müthiş bir far yok yorumu bana göre yanlıştır neden açıklamamı şu tecrübeme dayandırayım cz p09 ile mt den metal hedeflige atislar yaptim hedefligimde hic bir deformasyona neden olmadı, ne zamanki kwc makarov pm ile atis yaptım metal hedefligin arkasinda bb nin izi çıktı ancak cz p09 da buna rastlamadim her pellet yamulup düştü dibine hedeflikte bir etki olusturamadı. Ikinci olarak düzeltmek istediğim "kaliteli marka alırsan biraz daha isabetli ve biraz daha uzun ömürlü olur" Sig Sauer P226 aldım 500bb attım yaklaşık 9 co2 tüpü kullandım ve tabancada şarjör düşmesi başladı nedeni sarjor piminin bozulmasiymis ve genel olarak görülüyor bu sorun ayrıca tabanca co2 tup uzerinde 2 saat beklerse tetige bastığınızda gaz almıyor 3 5 kere bos tetik basiyorsunuz tık tık ediyor sonra gazı alıp blowback hareket etmeye başlıyor, şimdi bu 570tl lik dünyaca ünlü bir markanın kendi markası altında havalı çıkardığı bir havalı tabanca servise gönderdim ve yenisiyle değişim yapıldı. Ben kwc makarov pm imi yıl oldu 1500 atışı çoktan geçtim ne gaz kaçırdı ne herhangi ufak bir sorun çıkardı şimdi bakalım kwc mi daha kaliteli sig sauer mi.. ancak yorumlarınızın kalanlarina "Ama her halükarda biraz kullandıktan sonra gözün hep başkasında olur. Sen doldur carcürünü keyfine bak." kesinlikle katılıyorum doldur sarjoru bas ardi ardina 16 bbyi tara ortalığı
tabanca hastalığı gozumuzu doyumsuz hale getiriyor her gördüğüm tabancayi almayi istiyoruz elimizdekinden bir sure sonra sikilabiliyoruz helede yanlis bir seçim ise heyy allahım kendi kendimizi yiyoruz her seferinde de 550-570 vermekte insani kotu hissettiriyor aldigimdan memnun kaldaydim keske diyor insan..
- Bu yorumda düzeltmek istedigim şeyler var Murat bey izniniz ile, öncelikle co2 tabancalar arasında müthiş bir far yok yorumu bana göre yanlıştır neden açıklamamı şu tecrübeme dayandırayım cz p09 ile mt den metal hedeflige atislar yaptim hedefligimde hic bir deformasyona neden olmadı, ne zamanki kwc makarov pm ile atis yaptım metal hedefligin arkasinda bb nin izi çıktı ancak cz p09 da buna rastlamadim her pellet yamulup düştü dibine hedeflikte bir etki olusturamadı. Ikinci olarak düzeltmek istediğim "kaliteli marka alırsan biraz daha isabetli ve biraz daha uzun ömürlü olur" Sig Sauer P226 aldım 500bb attım yaklaşık 9 co2 tüpü kullandım ve tabancada şarjör düşmesi başladı nedeni sarjor piminin bozulmasiymis ve genel olarak görülüyor bu sorun ayrıca tabanca co2 tup uzerinde 2 saat beklerse tetige bastığınızda gaz almıyor 3 5 kere bos tetik basiyorsunuz tık tık ediyor sonra gazı alıp blowback hareket etmeye başlıyor, şimdi bu 570tl lik dünyaca ünlü bir markanın kendi markası altında havalı çıkardığı bir havalı tabanca servise gönderdim ve yenisiyle değişim yapıldı. Ben kwc makarov pm imi yıl oldu 1500 atışı çoktan geçtim ne gaz kaçırdı ne herhangi ufak bir sorun çıkardı şimdi bakalım kwc mi daha kaliteli sig sauer mi.. ancak yorumlarınızın kalanlarina "Ama her halükarda biraz kullandıktan sonra gözün hep başkasında olur. Sen doldur carcürünü keyfine bak." kesinlikle katılıyorum doldur sarjoru bas ardi ardina 16 bbyi tara ortalığı
-
1-airsoft
2-internette her gördüğünüz model ne yazıkki bulunamayabiliniyor, arastirdiniz mi Turkiye de kim satiyor? Ve fiyati nedir? -
6mm olması da ayrıca daha iyi çünkü uzak mesafede rüzgardan etkilenmiyor,
p09 modeli ise pellet atması iyi, 16 şarjör kapasiteli ve daha hafif. Yani ikisinin de artısı eksisi var benim için. ikisi arasında kaldım ya da ikisini de mi almalıyım? bu konuda bilgi verebilir misiniz? hangisini almalıyım ve neden?kim demiş bilmem ama 6mm olmasi daha iyi cunku ruzgardan etkilenmiyor diye ... 4.5mm bb kurşundan 6mm bb plasikten ruzgarfa aksine cok daha fazla etkileniyor. Yanlis bilgi. 16li sarjor diye dusunmeyin 8+8 kullanirkende bunu hissedeceksiniz anaam ne cabuk bitti diyeceksiniz bakacaksiniz ki pellet coktan bitmis siz hava sıkıyorsunuz her bana gore 8+8 sarjor yetersiz kaliyor sayi olarak..