mno tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Anlayamıyorum ben hala acaba bu silahı alsam mı diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama firma haaaallaaaa namlu çıkış hızı verilerini paylaşmıyor!!!!

Dediğiniz gibi tup hacmi küçük bu bence avantaj küçük bir tüp alarak yanıma çabuk dolum ile doldurabilirim onun haricinde pompa ile de kolay doldurabilirim. Np2 evet ebat büyümüş sekli bozulmuş NP1 deki o HK416C gibi olan havasını tamamen yitirmiş. Hadi be #KralArms yap bir güzellik alalım şu tabancayı!!!

Ayrıca şöyle bir inceleme videosu var burada en çok dikkatimi çeken kurma kolunun sarjore deymesi çok önemli bir sorun!!!

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bb atan olarak asg, sig sauer, kwc markalarını tavsiye edebilirim, pellet atanlarda da asg ve sig sauer markalarını tavsiye edebilirim tecrube ettiklerimden.

Dipnot" Bu güne kadar 20den fazla havalı tabanca kullandım ve aralarında en güçlüsü kwc makarov pm 40 oldu inanilir gibi değil ama çok çok güçlü vuruyor. 10mt de co2 tupunu vurabiliyorum hemde ard arda.."

Eğer silahı belinizde de gezdirmek istiyorsanız p320yi tavsiye etmiyorum hiç uygun değil. şarjörü atıyor yada kabze kapağı çıkıyor.onun dışında çok dişli silah güçlü ve isabetli. gamo g buffalo koydum aynen gömdü hedefe.

p320 nin sarjoru nasil yerinden çıkıyor kendi kendine?

@Atos fiyat kaç olursa olsun gaz kullanımı co2 tüplerden de dengesiz geldi bana bunun yerine supertact 4.5 ile cok daha iyi işler beceriyordum. Np01 i taniyamadan Np02 geldi ben çok anlayamadım yada neye göre 2si geldi. Halbuki en başında büyük bir hevesle bekliyordum.

Çok üzülerek konuyu şimdi gördüm bir arkadaş almıştı ama artık forumda takılmıyor sanırım, genel olarak çok memnun kalmadığını biliyorum detaylarina hakim değilim açıkçası banada mantar tabancası gibi göründüğü için çekici gelmiyor. Tetiği için çok sert basarken nişan aldığım yer kayıyor demişti bir keresinde ama bu da kişiden kişiye illaki değişir. Madem sipariş verdiniz ilk olun siz bu tabanca ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşın. Onca havalı tabancam oldu ancak bu tabancayı almayı aklımdan bile geçirmedim bakarsınız siz bize bu tabancaki cezbedici bir yönünü gösterirsiniz şimdiden hayırlı olsun paylaşımlarınızı bekliyorum.

@ZETAX Emir abiden mayıs 2017 de tüfeğim geldiğinde yüklediğim videoyu youtube profilimi acamadigim icin simdiki videolarımı yukledigim profilime yeniden yukledim onu da sizlerle yeniden paylaşıyorum.

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

@ZETAX
    Emir abi dürbünü sanırım bu sefer doğru montajlayabildim..

ee SFP dürbünümüz var tabiki çoğumuzun çünkü FFP dürbün de demekki yüksek fiyatli durbunlerde olduğu icin bizde bunu bilemiyoruz herhalde. Peki SFP durbunlerimiz ile nasil atis yapicaz 3zoom da ve 12 zoomda cok degisik yerleri vuruyoruz bunu nasil cozucez yada ogrenicez.

Bir heves sıkıcam boşa havaya diye Ekol Alp 2 aldım, 3 paket de özkursan kuru sıkı mermi aldım. 4-5 ay durdu kutusunda tek bir mermi bile sıkmadan aldigim av bayine 2.el olaram geri sattım. Büyük hevesle aldım, şimdi evin bahçesinde sıkamam, köye gittiğimde sıksam ayıp başkalarını rahatsız etmek anlamsız yere, yanında tasiyamazsın, hirsiza hic bir etkisi yok ben niye aldım bunu ya diye geri sattım. Hırsıza karşı ise gerçek silah ancak bunu çokça tartışsak da hırsıza dahi olsa ateş ettiğiniz kasten öldürmeye çalıştığınızdana dolayı ceza alabiliyorsunuz. Plastik mermi atan tabanca alsanız yine aynısı havalı tabanca ile sıksanız yine aynısı bıçaklasanızda sopayla kafasını patlatsanızda hep hep aynısı... buyuk boy litrelik biber gazından baska bir care yok gibi bir sey ne yapicaz ki kapiyi bacayi iyice sikica kapatip kamera takicaz alarm takicaz..

Arkadaşlar merhaba benim bu ara dürbünler ile ilgili kafam çok karışık sormak danışmak istediğim bilgiler var. Dürbünle maximum zoomda sıfırlama yapmaya çalıştık varsayalımki yaptık zoom out yaptık yine ayni noktaya mi atacak? Yada tam tersi zoom outda sifirladik max zoom yaptık atis yaptik hep ayni yere mi gider? Paralaksın netlememek atışane kadar etki eder? Paralaksı netledim ama tam netleyemiyorum yaklaşık netledim peki dürbünün gözüme yakin kısmına bakıyorum orada soyle bir sey var -○+ bunu ceviriyorum netlesiyor peki bunu daha sonra hic bozmamalimiyim durbunu netlemek ve zoomlamak ile ilgili bilgilerinize ihtiyaç duyuyorum. Mesela 12 lik zoomda 7 zoom da sifirlasam + yi peki 12 ye alinca + den degil +nin sag ust capindan vuruyorum nedeni ne olabilir bu normal mi? Zoom yapsrken mercek durbun icinde ileri ger mi yoksa spiral olara dönerek mi ilerliyor?