mno adlı kullanıcının mesajları

    Videodaki atis sirasinda18.13grainle atis yapilirken güç seviyesi kaçta ayarlı iken denenmiş?


    Hevesle bekliyordum suan sadece 5.5mm mevcutmuş, biraz daha sonuc görüp almakta fayda var sanırım tasarimi güzel tup daha buyuk ama nasil 24 atışta 100 bara indi anlayamadım ben sanırım regülatör şart olacak

    Arkadaşlar Merhaba, Sizlerle aksuav'dan aldığım m9-a1 havalı tabancamı ve üzerinde yaptığım değişimleri paylaşmak istedim. Öncelikle özelliklerini paylaşayım.


    http://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1996


    ASG Steyr M9-A1 4.5mm Havalı Tabanca
    [/b]
    Steyr Mannlicher kompakt ve şık M9-A1 modelinin tam lisanslı havalı tabancasıdır.
    Tutuş, ergonomiyi geliştirmek için bir 111 derecelik açıyla tasarlanmıştır.
    Metal veya çelik BBs tip bilye saçma atar. Dual model moderatör ile uyumludur.



    Kalibre çapı 4.5 mm (.177) BBs
    Enerji 3,3 Joules
    Atış Hızı 137 m/s (449 fps)
    Güç kaynağı 12 gr CO2 hava tüpü
    Hareketli tetik sistemi
    Yarı otomatik mekanizma
    Şarjör kapasitesi 19 atış
    Ayarlanabilir fiber optik gez sistemi
    Aksesuar rayı
    Uzunluk: 18.7 cm (187 mm)
    Namlu uzunluğu: 12 cm (120 mm)
    Ağırlık: 532 gr (aksesuarlar hariç)


    Tabancamın Asg Steyr M9-A1 normal modelinde plastik üst kapakta ucunda moderatör kanalı bulunmamaktadır. Bende bu nedenle öncelikle yeni bir dual üst kapak aldım bu üst kapak metal malzemeden yapılmış, metal soğukluğuna sahip namlu ucunda moderatör takabilmeniz icin gerekli vida kanalları bulunuyor.


    Sonra üzerinde gördüğünüz red-dot, lazer ve asg tatik raya montajladım, namluya da moderatörü takınca gördüğünüz bu güzellik ortaya çıktı bana göre basit bir tabancanı ASG STEYR M9-A1 DUAL TACTICAL SOCOM modelini yaratmış oldum.


    Kullanılan ekipmanlar,
    *Dual üst kapak
    *Asg Taktik ray
    *Asg Moderatör
    *Red Dot
    *Lazer


    Vaktim olursa videoda çekmeye çalışacağım.


    Saygılarımla.

    Atışa uygun mahaller di 2015 de suani bilemiyorum. YOutube da gamo px107 test diye bir videom mevcut bu alanda çektiğim kirmizi bir şişe fotoğrafı goreceksiniz video da izlerseniz çevreyi az cok görmüş olursunuz orasi resimdeki 2 numara oluyor.

    gamo px107 tavabcamin üzerinde kesintisiz olarak 8 yil boyunca tup ile bulundurdum. Ayni şekilde kwc m11 uzi nin şarjörünün tüp vidası plastik ve alyan ile sıkılıyor bu nedenle inceden diş sıyırdı 2. yada 3.ay dı bir gece şarjör den tup firlati mobilya dolabin çıtasını kirdi firladi allah korudu. Ben cok tüp sokup takmanın özellikle tupun buzlu havasını oradaki contalara fazla magrus birakmamalı ayrıca şarjörün tup montaj vidası şekline dikkat etmeli.

    Arkadaşlar hukuk konusunda çok bilgim olmamakla beraber,yanlış hatırlamıyorsam baklava çalan çocuklar bile daha fazla ceza mı aldı diye hatırlıyorum.Olayın televizyonlarda bile süç üstü görüntüleri yok muydu?

    Gaziantep’te 10 Ağustos 1997 gecesi ünlü bir baklavacı dükkanına kapıyı kırarak giren 4 çocuk, baklavayla antepfıstığı çaldıkları iddiasıyla yargılandıkları davada 9 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak çocuklardan üçü olay tarihinde 18 yaşından küçük oldukları için cezaları 6 yıla indirilmişti. 19 ay cezaevinde kalan çocuklar Rahşan Affı’yla serbest kalmıştı.
    X/?(
    Vatanına, Milletine ihanet eden hainleri savaş zamanı gibi yargılamalı bence ayrıca bir de bu haine bu cezayı uygun gören hakimi savcıyı yargılamak lazım ama onu yargılayan hakimi savcıyı da sonra bir daha ayrıca yargılamak lazım tabi sonrakileri de... Ülkemi ne hale getirdiniz, allah bin belanızı versin be. :cursing::(:thumbdown:


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    yaylı/pistonlu sistemli tüfekler de yeni nesil ürünler pistonlulari işaret ediyor, bakım yada tamirat o kadarda büyütülecek konular değil şükür ki, firmalarımız gereken hassiyeti gösteriyor hatta stoeger dan dahi ayni hassasiyeti gordum, nerden aldığınız size ulaşması esasını daha cok kapsıyor cunku urun size gonderildigi esnada yolda aliyor tum darbeyi guzel ve ozenli bir kargolama olmadigi müddetçe tufek ilk hasarı daha 0km iken yolda tetige bile basmadan aliyor. Kimden aliyim derseniz ben tereddütsüz AksuAv Yusuf beyden almayı tercih ediyorum, kendisi de çok özenli bir kişidir, ben size onu tavsiye ederim ve tabiki pistonlu tercih etmenizi bugun ayni tüfegi bende alsam mi diye incelemistim.

    Kücükte olsa zorakiyi durbunle bulusturunca biraz deneme yapmak istedim baktım pelletler hep aynı delikte biraz fantazi olsun diye birkac degisik deneme yaptım iyi seyirler ..


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Çok güzel olmuş ellerinize gözünüze emeğinize sağlık, hiç almayı düşünmediğim Zoraki'yi almayı bile düşündüm :)

    Sadece vidaya göre tornovida ile söküme kalkışıldığında bu şekilde durumlar ortaya çıkabiliyor. Sökümlerde isinizi kolaylastirmak icin fotoraf çekimi yada yakin cekim video kaydı, sökülen her parcayi sokum sirasiyla koymak gerekirse numaralandirmak işinizi kolaylastiracaktır. Fazla yağlanma ısıyı arttıracaktır tutunmayı düşürecektir, fazla yukleme yaptiginda namlu ucunu düşey pozisyona getirdiğiniz de icerisindeki fazla bbler dökülecektir, mumkun oldugu kadar celik yada plastik bb tercih ediniz kursun bbler namluda sıkışma gibi sorunlara yol açabiliyor. Sorun giderildimi şuan?

    2bb nin ne zaman olduguna dikkat ediniz, sarjoru ilk taktığınız da mı oluyor? manuel blowback hareketinde mi oluyor. blowback özelliği ile her atış yaptığınızda 2 bb olur mekanizmada olsa, daha onceden söküp toplamissaniz tekrar sokerek herseyin dogru yerinde olduguna emin olun ayrica fazla yagladiysaniz temizleyin son olarak da şarjörü baştan aşaği yağdan yada silikondan arındırın silikonlu co2 tüp ile yapilan atislarda ayni bbnin yeniden yataga serilmesi ile uzerindeki silikonlar sarjor kanalina bulaşabiliyor, ozellikle sarjor ucundaki magneti iyi temizlerseniz ve ayni bbleri tekrar tekrar kullanmazsanız bence sorununuz çözülebilir.

    Ermenistanla olan sınır çatışması başlamıştır.

    Abi vallahi beğen mi yapayım beğenme mi yapayım bilemedim, allah korusun o bebecikleri o küçük yavrucakları vallahi çok zor bir şey allah hepsinin yardımcısı olsun. Ne yazık ki herşeyi yapan insan ve en acısıda insanın insana bunu yapması ;#^+.

    Bu hafta sonu buluşma organize edelim mi arkadaşlar musait olanlar kimler? Biz daha önce murat arkadaşımla trt plajinin yukarisindaki alana gitmiştik bir kac atm li haricinde bir rahatsizlik yaşamadık. Daha iyi bir yerimiz yoksa oraya bir organizasyon yapalim diyorum. Tabanca tüfek yada çalışma şekli değil de maksat tanışmak atış yapmak hobiyi yaşamak. Irtibat için numaram 05424204402 Numan

    Böyle bir günah işleyen insanın korkması gereken çok daha büyük şeyler var. RABBİNİ UNUTMA! Yaradanı unutma, sen mi yarattın da sen canını alıyorsun, felç bırakıyorsun. Havalı tüfeklerin resmi olarak seri numaraları ile şahıs kayıtlarının oluşturulmasından yanayım.

    Benim at44 ümde de regulatorum uc kısmında ayni sekilde 4.5luk ile 150bara reguleli sekilde, ayni hedefe regule 80 atis yapabiliniyor

    yanlış bir yorum yapmis olmak istemem emrah bey tufegimdeki regulatorun tup ici ucuna uygulanmis oldugunu ve kendisinin yaptigi uygulamanin tup ucu disina yapildigini uyguladigini belirtti, calismalariniz icin tesekkur ederim