mno adlı kullanıcının mesajları

    flash alacaktım ancak öğrendiğim kadarıyla bir iki hafta içerisinde flashpup da çıkacakmış... #hatsan #flashpup #CıksadaAlsak :P #Bahtiyar bey duyun bizi lütfen..

    pompa kullaniminin en kolay yolu kollari ve omuzlari sabit tutup asagi hareketi yaparken dizlerinizi kirarak vucud ağırlığınızı kollarinizdan pompaya aktarmak seklinde yorulmadan doldurabilirsiniz. Hareketi dirseklerden yapmaya çalışmayı ust vucud komple sabit.

    Sayın Atos benim için pompa ile doldurulabilecek, kısa bir modelde "pup", 5,5 kalibrede, hedef tahribat atışında etkili, grupman beklentim yok, ağırlığı 3kg çok geçmeyen polimer kundak olabilir siyah renk olabilir marine yada ahsap kundak olması şart değil, qe namlusuz olmalı ki ben istediğim zaman moderatör takabiliyim, bu standartlar içerisinde öncelikle hatsan sonra kral olarak bütçem 1.350TL ye kadar olabilirönerebileceğiniz bir pcp varmı?

    Tüp hacimleri ile ilgili söyledikleriniz de haklısınız ancak yüksek tup hacmini pompa kullanan scuba kullanmayan biri olarak nasıl doldurabilirim, işte bu beklenti birazda ben at44 single shot ile pompami alir araziye çıkardım hepi topu 3 kere pompa ile doldururdum bana yeterdi keyfimi almis olurdum dönerdim. Ben flash ile de ilgili arkadaşımız gibi aynı şekilde kullanmadığımı almayı düşündüğümü internet üzerinden araştırdığımı belirttim açıkca ki kimse benim arkamdan kuyudan atlamak zorunda değil yani kimseye hatsan peşkeşi çekmiyorum. Ben şahsen hatsan da sizin yaşadığınız sorunları yaşamadım belkide bu nedenle daha relaks bakabiliyorum konuya. Daha öncesinde nova taktikal bakiyordum ancak sonrasında doldurma olaylari nedeniyle vazgeçtim. Benim için üst ben o kadar çok vakit ayırıp da kullanabilen bir pcp ci değilim. Co2 konusu daha az ekipman gerektirdiginden tabiki cok daha kolay atışa hazırlanmak. Ben sizin tecrubenize ve yorumlarınıza sonuna kadar katılıyorum ve hak veriyorum ancak bu da benim işte :) ben şahsen beğendim flashpup var aklımda o olmazsa o zaman diğer seçeneklere bakıcam.

    Bende araştırdım ama uzak atis yapan bir video ya rastlamadim ama 25 metre ve 50mt tislar bence tatminkardı 20grainde bile guzel sonuçlar verdi. Bakalım uygun bir pompa bulursam düşünüyorum almayı.

    Hatsan AT 44 TH 10 LONG LW modelin bence 4.5mm si iş yapar ancak görüldü ki bazı ayarlamalar yapmak gerekmektedir ozelliklede her tufekle her pellet ile ayni atisi bekleyemezsiniz. Tüfeği aldığınız gibi rap rap rap atış yapmak istiyorsanız en son çıkan flash modeli grupmanlarıyla ve cok uygun fiyati ile goz dolduruyor. 6.35 icin hatsan predatör modeli mevcut yuksek kalibre tüfeği olarak. Anladigim kadariyla siz kucuk bir miktar butce ayırdınız tufekten once sormak istedigim pompa ile mi scuba tupu ile mi doldurmayi düşünüyorsunuz? Eğer ki pompa ile kullanacaksanız bence hatsan flash cok uygun.. tup hacmi hersey değildir, tabiki yukarıda sayin atos yuksek kalibre icin tupuyle ilgili ufak tüpler olarak bahsetti ben 5.5 aticam 1 dolurma ile 40 45 atis bana yeterli diyorsanız bence flashi degerlendirin. Şahsen benimde aklımda ha aldı ha alıcam durumdayım.

    Kral ve hatsanın bu katagorideki 2 ürünü benim anladığım kadarıyla isabet ve krono olarak zoraki ultranın gerisinde. İlla pcp isteyenler için için tercih olabilir ama pompa olayını ve daha düşük güç olayını sorun etmeyenler zoraki tercihi daha iyi gözüküyor.

    Evet yorumunuza katılıyorum, bir arkadaşımda np01 var ve birlikte atis yaptık grupmanı ve menzil mesafesi atislarin stabilitesi ve çabuk tükenen tüp hacmi ile insani yoruyor. Benimde zorakim var ve bir yerden sonra np01 i bırakıp zoraki ile atislara daha keyifli devam ettik. Np01 küçük ve kompact bir ürün ancak çok da fiyat performans urunu oldugunu düşünmüyorum. Zoraki sifirida ikinci eli de np01 yerine daha degerlendirilebilir bir model bence.

    peletleri yağlamanın mantığını dizelleme yaptırmak olduğunu düşünüyorum sürtünen yağ ısı ile yanar ve ek itme gücü sağlar ancak pelletin oturtuldugu yuvadan keçelere dogru geri akan yağlar kecenin yanmasına neden olur. Yağlama denilem gresslemek değil ki kusurları örtsün. Namlu ve silah bakimlarinizi yapiyorsaniz zaten temizlemede kullandiginiz yagi bile iyice temizleyerek bezin temiz ciktigindan emin olunca yeteri kadar bakim yapıldığı anlaşılmaktadır, bu sekilde bile namluda yeteri kadar yag kalmaktadır. Pelletleri temizleyen, peletlerin arka yuvasına yağ damlatan gördüm.. ben pelletleri pellet kutusunda her iki tarafinda da kalın siyah sungerinde tasiyorum malzeme azaldiysa icine yumusak cep selpak mendil koyuyorum sallantiyi kesecek boslugu dolduracak kadar. Oyle yada boyle ezilmis yada kusurlu etekler çıkıyor ve onları hic bir sart da namluya sürmüyorum.

    evet bir sorum olacak. üyeliğimi nerden iptal edebilirim? sitenin yeni hali tam bir fıyasko. fotograf yukleme meselesıne hiç değinmicem çok gülünç. eskı admın arkadasların brakmalarınada cok uzuldugumu belırteyım. forumun tadının tuzunun kaçtıgı kanaatindeyim. üyeliğimi iptal ediniz lütfen..

    Her türlü fikire düşünceye saygı duyulmalıdır.

    Sayın Mahmut Sami ilgili talep için gereğini arz ederim.

    Ben önce ayakları silaha montajliyorum sonra duz bir aluminyum cetvelim var onunla ayakların eksenini, cetvel ile iki kenarin aralarindaki mesaflerin esitligini ve cap mesafe kontrollerini yapiyorum ardından silahi teraziye alıyorum, sonra durbun ayaklarının terazisini de kontrol ediyorum tatminkar ise durbun montajini tamamliyorum durbunu ayaga takip sonra tufege takarken hep hatalar yapiyormusum istemeden ben boyle bir uygulama yapiyorum. Simleme ihtiyaci 1 kere duydum onu da soylendigi gibi ters yone ince bir parca ile destekledim o kadar yetti.

    kullandığınız pelletin yükselme yaptığı en son uzaklığa yakın mesafelere dürbünü sıfırlamak en doğrusu olur siz yine 14-15mt de sıfırlamış sonrada 50 metreye atış yapmışsınız gibi anladım, 30 metreye sıfırlayın sonra clickleri kontrol edin.