böyle bi vidyoya denk geldim ama gücü bana düşük geldi yoksa her saçma atan tabancamı böyledir bilen varmı?
Havalı tabancalarda en hızlı namlu çıkış hızını yivsiz namluda çelik bb ile alabilirsiniz. 7metre mesafede pet şişeyi delemeyen tabanca ile buyrun sadece tetik yayını güçlendirdiğim ancak halen 3 şarjörü atan full plastik, blowbacksiz havalı tabancam ile 15 metreden her iki normal adımda bir şişe koyacak şekilde 22-25 metrelere kadar yaptığım geçmişten bir atış videomu paylaşayım. Tabancayı 2006 yılında almıştım ve 2015 de yakın bir arkadaşıma sattım halen ilk günkü gibi çalışmaktadır, hic bir kere bakım yağlama yok silikonlu bakım tüpü hic bir şey yapılmadı.
Havalı tabanca alacaklar için tarafımdan can alıcı noktalar;
-BB tercih edin; şarjör daha çok alır, bb çelik olması nedeniyle tahribat gücü daha yüksektir
- Blowbacksiz tercih edin; tabancaların sistemi üst kızak hareketini yapabilmek için her tetik basışınızda co2 tupunden kullanmaktadır bu da atış sayısı arttıkça çok daha etkisiz gaz miktarına neden olacaktır, ayrıca blowback sisteminin neden olduğu sarsıntı tabancanın parçalarında kırılma ve çıkmayada neden olmaktadır
-En önemli ve en doğru analizim ise beğendiğiniz tabancanın tipi orjinaline ne kadar yakın bir tabanca ise yani gorsel olarak metal blowback var şarjör, ağırlık, tetik gücü aynı ise bilin ki tabancanın ömrü uzun değil ve fiyat/performans ürünü değil (tamamiyle kendi fikrim)