Bende jericho yu deneyimlemişdim hatta şoyle sevmistim babamda o zamanlar gercegi vardi mat krom du cok afiliydi bende heves ediyordum, sonrasinda gidip almıştık mercandan bu zamana kadar deneyimlediklerime göre jerichonun yeri sirala deseniz makarov,czp09 duty, m9-a1,jericho olur. Çoğu havali tabancanin etkili menzili 10m, maksimum nisangah mesafeleri 15-18m sonrasinda ust atmaniz gerekiyor genel olarak ve ayrica nisangahlar hareketli namlu icinden dolayi tam nisangah hizasina degilde boyle 30cmlik bir çeperde atıyor. Tabiki bunda yivsiz namlunun da etkisi var. Sonsasinda pt80 denedim daha sabit namlu ve pellet atiyor ama onunda tetigi cok sertdi ve yolu uzundu. Sonra pt85 denedim socomunu da denedim o da güzeldi ama kabze nin bicimi tutusum rahat degildi atışlarda guzeldi 8+8saejor zirtpirt bitiyor hissi veriyor tabanca olunca insan soyle 15 20 artld arda sikmak istiyor sonra cz p09 duty aldim ondanda memnundum sonrasinda aynisin yine cz p09 blowbackli aldim pt85deki seyleri yine yasadim ama o tabancanin kabze tutusu cok rahatdı. Cok uzattim kusura bakmayın anlatmak istedim.
mno tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
dipcik parçasını yerine denedim simsiki oturuyor vida deliklerini acipta yerine sabitleyince hic kimildayacagini sanmiyorum ayrica 2cmlik pleksi de cok dayanıklı bir malzemedir. Yuksek kalinlikli pleksiler yurtdisinda kursun gecirmez olarak dahi kullanılmaktadır. Ulkemizde pleksi pahali bir malzeme ancak sağlamlığı daha cok onemsedim. Omuz dayama parçasını ve elcige oturan parcayida birbirne hem pleksi yapistiricisi hemde 8lik sonun başlı vida ile yapmayi düşünüyorum ayruca birbirine deyecek olan noktayida dişi erkek dis yaparak birbirine iyi bastirmayi ve arayida pleksi yapistirici ile iyice guclendirince saglamligindan hic bir suphem olmayacak. Simdilik ayarli vida kullanmam gereken yanaklik ve omuzlukta kullanacagim vida parçalarını temin etmeye çalışıyorum o konuda arayışım devam ediyor. Cizimde de gordugunuz gibi yanakli 2 konuma da yerlestirebilecek sekilde düşündüm öne ve arkaya hareket imakni sunacak şekilde yukseklik ayarli vida ile montajlamayi hedefliyorum.
-
Bende şuan için böyle bir çalışma yaptım 2cmlik plexi buldum onu değerlendirdim, vida bağlantılarını ve montajını kontrol ettim kundağın sapını muazzam bir şekilde sarıyor tabiki torpu ile ufak bir kac rötuş yapmak gerekti dipcigi önümüzdeki hafta montajlanmis olarak sizin begenisine sunacağım inşallah.
-
asg m9 a1 de güzeldir
Tüm aksesuarlarıyla taktik ray, moderatör, lazer, red dot, plastik ust kizak hakkinda temin edilebilecek her tur ekipman ile kullandım. Moderatör sesin yankısını iyi kesiyor. Plastik üst kapağı aldım tabancayı iyice hafiflettim elde hiç yokmuşcasına hafiflettim içerisindeki kurşun ağırlıkları çıkardım. Silahı hızlı ve farklı yönlere atış yapma çalışması yaptım balonlari agaclara farkli farkli yerlere asardım kosarak vururdum
acayip aksiyon oluyor 
co2 tüketimi cok düzenli atis sayısı artsada halen hedefi görerek vuruyor. Menzili çok uzun olmasada gayet tesirli bir tabanca. -
-
Kwc Makarov derim, birkaç şarjör attım.isabeti ve gücü çok hoşuma gitti. Fiyat performans ürünü bence.
O benim ufaklık oluyor sanırım Bekir bey
haklısınız ses ve güç fiyat performans ürünü tam olarak ayrıca metal gövde ve ağırlığı ile de gerçek tabanca etkisi vermektedir. 
-
Co2 tabancalara özellikle blowbacklilere yaklaşmamanızı öneririm.Ülkede stoğu pek yok ama yurtdışında 60 dolar olan crosman 2240 ı öneririm.Co2 tüplü,isabeti keskin,pcp tarzında bolt kollu ve modifikasyona aşırı açık.Yurtdışından alım işi hakkında bilgim yok umarım alınabilir böyle bir cevher.Türkiye de ise fiyatları 450-500 arası ve kaç üretimidir Allah bilir
Temin edilebilecek ürünler tavsiye edersek arkadaşımızın kafasını boş yere karıştırmayız. Crosman 2240 ülkemizde yok abisi 1077 var onun bile stokları kritik seviyelerde şuan ve çok faiş fiyatlarda ne yazık ki.
Zoraki pnömatik üstten pompalı bir model atışları çok iyi ancak herseferinde pompalamanın yorduğu nadir tabancalardan hareketi yukarıdan aşağı yapmak american classic e göre çok daha zor "benim fikrim" pompalı model tercih edecekseniz tabiki önerilir ancak fiyatlar 500lü rakamlarda.. 250tl ye bir tabamca alıp hobiye güzel ve çok yormayan bir başlangıç yapmak daha uygun olur.
-
Güzel görünüyor ellerinize sağlık bende cnc de kesilmek üzere bir takım şeyler yapıyorum konuda paylaşırım..
-
Merhaba bahsettiğiniz iki tabancayıda kullandım kotuleyebilecegim bir sey ile karsilasmadim ikisinde de ancak sunlari belirtebilirim. Iki tabanca da co2 calisan ve blowbacksiz modeller olmalari nedeni ile blowbackden olusan bosa giden gaz tüketimi yasatmamaktadir. Kwc makarov ile 4 sarjoru rahatca atabildim sp2022 de 3. Sarjorden sonra guc azaltigi icin sise kirma gucu azaliyor makarov bu konuda daha başarılı bu gune kadar asg marka hedef kutumu ki bu dert bir metalfen yapilmis bir kutudur sadece makarov ile yaptigim atislarda bu metalde mermi izleri oluşturdu ve ben buna cok şaşırmıştım. Kwc makarov elde gercek hissi veriyor bana agirligi ve metal oluşundan dolayi ve 20metrede bile co2 tupune nisan alip vurabiliyorum yine soda sisesine 15 20 metrelerde yaptigim atışlarda kirma gucunun daha yuksek oldugunu fark ettim. Sp2022 tip olarak guzel anca ele alindigindan kaba kaliyor bana gore elde kavramasi daha genis buyuk elli kisiler rahat edebilir ancak be standart bir ele sahip oldugum icin en rahat el tutusunu kwc makarov pm de oldugunu dusunuyorum. Ikisininde sarjor tipleri ayni sarjorden co2 yukleniyor. Her ikisini de tavsiye ederim ancak en gozde tabancam olarak makarov diyebilirim.
-
hatsan striker 5, 5 için bütçem var.
Gerçi 1991 yılından kalma bir hatsanım var. Bakıma götütdüğüm usta, değmez yenisini al deyip gönderdi beni.
Ben de bu tüfeği nasıl modifiye edebilirim diye düşünüyorum.o işlerin prof. Dr. @ZETAX dır

-
2012 model Wolksvagen Polo 1.4Comfortline 54.000kusur km de, kendi arabamız ilk sahibiyiz, kazasız hatta bugün bakıma götürücem
Orjinal koltuk döşemelerine hiç oturulmadı hemen kılıf kaplattık tertemiz durumda duruyorlar sigara içilmemiş araçtır. Yanık çizik kırık çatlak çalışmayan arızalı kusurlu hiç bir şey yoktur. işe gidilip gelinmiştir, bu nedenle çok kullanılmadığından dolayı km düşüktür. Tüm servis bakımları yetkili bayide yapılmıştır kayıtları mevcuttur. Düşünüyorsanız özelden konuşabiliriz. Antalyadayım. Km si 0,3682 kuruşun altındadır. -
Emir abi 80m tavsiye ediyorum şöyle bir rakı şişesi bul yada vodka sonra başla yukarıdan aşağıya doğramaya
Kendisinden ayrıldığıma hala üzgünüm ancak mecburiyet yanımda götüremiycem yoksa vazgeçilmezimdi. 
Allah bağışlasın @burak verekdal
-
Yedekte ki tüm telefonlar tabiri caiz ise akılsız üstadım
Anlayamadım..
-
andriod olan ve wirelesse bağlanabilen her cihazda uygulanabiliyor, tabletler dahil..
-
Mesleğim Mimarlık, işim detaylar ve sistemler.. gönderdiğim videodaki sistemle sokağımızd herde 03.00-03.30 devriyesi atan 2 fareyi avladım. Havali tüfekle denedim ancak mesafe 35mt hedef hareketli ve yeniden kurma suresi uzun oluyor yeniden karanlikta nişanalincaya kadar cok zaman geçiyor. Sizlere en basit gece görüş sistemini söyliyim. En dandiginden 1-2tl lik el feneri hangi boy olursa olsun parmak kadar olanlar bile yeterli ve 1 adet eski android sistemli telefon, eski iphone ise goruntu daha net oluyor, arkadaşlar bu super programi ben guvenlik kamerasi olarak da kullanıyorum.
Gece zifiri karanlık otopark..
https://alfred.camera/tv/Sy0FNKleM
Bu sabah komsum işe giderken..
https://alfred.camera/tv/HynaNYxlG
Ben arabami gorecek sekilde eski samsung telefonu pencereme konumladim
Uygulamanin linki..
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivuuBen fareyi bununla takip ettim basina oturup beklememe gerek yok hareket olunca bildirim veriyor.
-
Bence bayabir detaycı düşünüyorsun;)videosunu koydum hayvanlar yakalanmış görselide var ama neyse sen yapma ozaman;))birde benimgibi 150 tane cins tavuk besliyorsan ve bunlara sahip çıksın diye birde köpeğin varsa zırtpırt zehir koyup gidemiyorsun öylece.sersemliyen hayvanları(fareleri)yedikleri an onlarda zehirleniyorlar neyazıkki mno kardeş;))
Meslek hastalığı işim detaylar.. Tabiki tavuklarinizi korumak icin saga sola zehir koyun demedim. Yuva çıkışında yemi bulan hiç bir fare yuvada yilan olmadigi yada yuvaya su dolmadigi surece yemi alip yuvaya geri giricektir ki bu zehirli tabletleri gordugunuz deliklere tahta yada elinizlen iyekleyeceksiniz delik agzinda olmayacak. Dahasida lazimsa zehirlemeden sonra deliklere su dolu kova koyun cikamasin buna da yorum gelecek bir tane mi delik var.. hayvanlarınızin oldugu çevre için.. alanım çok büyük her yere kova mi koyucam.. yumurtaliklarin oraya koyacan arkadiş
bitmiyecek denilecek ki kafesdi şuydubuydu.. ee 150 tavuk o kafesin hic mi ustune cikmiycak kafesin icindeki yeme hic mi gelmiycek.. 150 tavugun basina koyduysan köpeği yakalasın o zaman
kopeginin fareyi yakalyip oldurmesini istiyorsan... 1 fare öldür etinden bir parca kopegine ver ve onu ödüllendir sonra fareyi agzina ve getir komutuyla getirt yine odul ver bir iki tekrar yap abladigini düşünüyorsan sal gitsin. . Ertesi sabah en az 1 tane yakalamis önüne koymus seni bekliyor olacak 
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Red dot dan da lazerden de çok memnunum, red dotu bir abime verdim, lazer duruyor 60tl ilan ekliyorum detaylari inceleyebilirsiniz.
Dip fiyatlarla elimdeki tüm ürünleri satıyorum tabancalar, DÜRBÜN, tek parça ayak, Lazer
-
35m. Ye kadar atacaksanız hatsan supertact tam tarif kısa hafif ucuz ve attığını vuran "optik düşmanı".

ama ben seviyorum -
[Resim Engellendi: https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTmSukZqSOGF8fjfpPbaGNOhyFY8Sw30BpHDfrzcO0jnaNvZyawBfr8XaBz]Dürbünü sıfırlama noktası ile ilgili resimde görüldüğü gibi dürbün (Scope) ile mermi yolunun (Bullet Path) kesişimi ilk olarak yakın mesafede ikinci olarak da uzak mesafede kesişmektedir. Biz dürbünümüzü uzak kesişim noktasına sıfırlıyoruz. Deniyor ya hani örneğin; sen 30m sıfırlayınca 100m yede sıfırlamış olursun.. işte konu bu zaten diyagramda gayet açık sekilde her tür detayı anlatıyor.