mno tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

@Ramazan B. Hocam benim aklıma şöyle bir fikir geldi. Belki pointed olması sebebiyle daha az sürtünmeye maruz kalıp ağırlığına rağmen daha iyi aerodinamik performans sergiliyor olabilir.

Ben aynen bu dediğinizi birbirine çok benzeyen ancak bir tanesinin etek boyunun uzunluğu ve baş boyutunun çok çok az daha ince olmasından dolayı atışlarda acayip farklar aldığım gamo pro hunter impact competation ile gamo pro hunter penetration da bile yaşadım ikiside aynı grain aynı çap olmasına rağmen.

Bu beynimizin yürüttüğü bir matematiksel yanılgıdan dolayı oluşuyor. Aynı hızla fırlatılan iki cisimden hafif olan daha uzağa ve daha yukarıdan giderken, daha ağır cisim daha düşük hızla ve daha aşağıdan daha yakın mesafeye düşer mantığından oluşuyor. Tabiki en büyük etken dürbün çünkü bunlar cisimlerin hareketi teoremleri ancak biz buna dürbün ve bir de tüfek katıyoruz biliyorsunuz ki dürbün namludan çıkan mermi ile iki kere namlu aksında kaşılaşıyor ilk olarak yükselirken ikinci olarak da düşerken muhtemelen sizinde sıfırlama noktanızdan dolayıdır ve bu nedenle daha ağır pelletle atış yaptığınızda aşağısını vurmasını beklersiniz ancak dürbünün merkezi ile namlunun aksının ikinic buluşma noktasına dürbününüzü sıfırladıysanız bu ancak gerçekleşebilir. öteki türlü dürbün ile namlunun ilk kesişme noktasına sıfırlarsanırz henüz pelletin yukarıya ivmelenmesi bitmemiş olduğundan daha ağır da olsa hedefte daha üste gidicektir.

31.10.2017 yani bugün akşam 21:00 itibariyle tekirdağ a askere gidiyorum, yorumlara cevap yazamazsam kusura bakmayın. Selametle.

hayırlı teskereler dilerim kardeşim, bu vatana belirli bir sure bile olsa hizmet edebilmek cok gururlu cok seferli cok mukaddes bir görevdir. Allah yolunuzu açık etsin, bende o zaman ramazan bey onumuz hafta gelinde manku kardesimizide çağıralım diyecektim kismet teskereye bekleriz ayağınıza taş deymesin, hayırlı teskereler asker. Ayrıca kulak catlagi icin krem ayak icin krem pisik icin krem bol çamaşır en az 7 ser adet ki haftayı tamamlayabilesin. Her gün bu vatana asker olabilmenin gururuyla uyanman dileği ile iyi yolculuklar.

led far yakıyor :thumbup: antalyaya da bekleriz atis yaptigimiz alan atvlerle gezi alanıdır kum tepeler yollar var hem motorunuzla guzel bir gezi hemde iyi bir atış günü geçirebilirsiniz :thumbup:

Bb saçmaların doğrusu bakır kaplı olması gerekir maalesef bizde kaplama yok önceleri Crosmanın bakır kaplı bb leri piyasada görünüyordu şimdilerde rrastlamıyorum herhalde pahalı geliyor bu yüzden getirilmiyor olabilir,

Crosmanda hem bb hem pelet atan modeller deki namlular set oranı yiv oranına göre daha fazlaydı namlu içine baktığınızda yiv çizgi halinde görünürdü doğru bb kullanıldığında namlunun hasar görmesi minimuma iniyordu.

bahsettiğiniz bb ler sadece bakır kaplama, ayrıca bakır oksitlenen bir metal yüzeyi pürüzleniyor şarjörde kaldığında renk bırakıyor, kurşun bb ler ise kendi kendilerini kutusunun içinde eziyorlar bu eziklerde ister istemez tabancanın içinde sıkışmasına neden oluyor. ben yine ısrarla ya çelik bb yada kurşun pellet tercihi yapmanızı öneriyorum.

BAKIR BB BULAMIYORSANIZ LINK VEREYIM, İŞİNİZ GÖRÜLSÜN...

http://www.hepsiburada.com/crosman-4-5-ca…189-pm-outmy262

http://www.baskentavshop.com/Urunler/BBS-45…Sacma-1892.html

yivset olan bir tabanca celik bb atmak yiv seti öldürüyor bu da pelletli atislarinizin performansını etkiler petler dağınık gitmeye baslar benim onerim ya bb ya pellet tercuhi yapin ve ona gore bir tabanca seçin. Ben aynı sekilde revolver olan kwc 2.5inc taşıyorum cok rahat bir sekilde bulunduruyorum yanimda sizede tavsiye edebilirim. Kwc nin tabancaları sadece bb atmaktadır.

Bende 2008 den bugune havalı tabancalar ve tüfekler kullandım namlu kırmalı modeller olsun, co2li modeller olsun, alttan pompalı modellerolsun bir çok model ürünü tecrübe ettim. Zorakimi 2017 yılında aldım ve bunca yıldır kullandığım en iyi ürün sıralamasında bence kesinlikle ilk sırada yer alan bir üründür. Herkesin bu ürünü kullanmasını tavsiye ederim. Videoda da sizlerin bahsettigi gibi tabancanin yanında taşıma kutusu, harbisi, yağı ve ilk kez bu üründe gördüğüm fabrika tarafından yapılan atış testi verilerinin yer aldığı dokümanı ile çok güzel hazırlanmış bir paket halinde bu ürünü alabilmemiz ayrıca güzel. Mesela ben aralik ocak ayi gibi yurt dışına taşınıyorum ve yanımda tek götürmeyi düşündüğüm silahim Zoraki Hp01-2 tabancam olacak eğerki yurtdışına çıkarmakta bir sorun yaşamazsam. Ayrıca videoya eklemek istediğim namlu ucuna uygun yapılmış moderatör seçenekleri ile de atıs sesini ciddi seviyelerde azaltarak adeta tam sessiz bir şekilde atışlarımızı 4 pompa da bile yapabiliyoruz. Bende bu silah ile yaptığım atış videomu buraya eklemek istiyorum, bu ürünü almayı düşünen arkadaşlara atışları ile ilgili de fikir vermesi amacıyla.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Foruma Hoşgeldiniz ürünlerle ilgili yeni gelenleri uygun fiyata inen ürünleri v.b. bilgileri forumumuzda ölçekli şekilde paylaşımlarınız faydalı olabilir. Ancak burayı dükkan olarak görmeyin lütfen.

Şahsen
    "Merhaba arkadaşlar bu sitede taktik dürbünler var airsoft ve özel harekatçılar için bir bakmanızı tavsiye ederim" diye sanki başka biriymiş gibi yazılmış bir mesaj yerine değerli arkadaşlar sizleri sitemizi incelemeye davet ederiz gibi bir mesaj ile daha samimi bir mesaj ile kendinizi forumdaşlarımıza tanıtabilirdiniz. Ben üye isminize baktım sonra lkinke tıkladım ardınadn iletişime tıkladım ve AskerMekanı Acar Ticaret yazısını görünce üye isminiz ile eşledim. Forumumuzun kitlesinden haberdarmısınız acaba diye de düşünmeden edemiyorum "airsoft" ve "özel harekatçılar" için sözcükleriyle, forumun geneli havalı silahlar üzerine ve çoğunluğu airsoft değil airgun..

Daha yararlı ve samimi içerikler gelmesi dileği ile..

P226 nın her atışta şarjörü çıktı 500 atışta şarjör pimi kırıldı, evden co2 tüpü takıp atışa gittiğimde ilk 5 tetik basışımda gaz alamıyor sonra almaya başlıyordu ayrıca blowback çok gaz yiyor, tüpdeki hava azalınca pelleti atıyor ama blowback hareket edemiyor hale geliyor ve yukarı vurmak zorunda kalıyorsun. Co2 doldurma sistemi güzel ama atışlar sırasında hissetiğim duygu 8+8 şarjör den dolayı sanki sürekli şarjör doldurmakla uğraşıyormuşsu gibi geliyor şarjör çabuk bitiyor hissi oluyor. Ben tabancamı bu sorunlardan dolayı iade ettim.

Ozaman şöyle yapabilirsiniz, yurt dışından sipariş verdiğiniz siteden alacaginiz ürünün ayak ebadını mesela 20mm olsun, birde dönüştürücü ray alabilirsiniz 20mm yi 11mm ye dönüştüren. Aldığınız ürünün ayak ölçüsü "20mm to 11mm" yazarak aratirsaniz zaten çıkacaktır.
    Örnek bir ürün linki
    http://s.aliexpress.com/vmEBjUV3

Birde bu şekilde çapını daraltmaya yarayan yüzükler de var Ben kullanmadım ama belki Sizin işinize yarar ürünün linkini aşağıya ekliyorum
    http://s.aliexpress.com/juARzMN7