Abi eline sağlık. Haftaya bende gelirim
Görüşemedik kusura bakma.. Sen gelene kadar dayanırlar inşallah..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Abi eline sağlık. Haftaya bende gelirim
Görüşemedik kusura bakma.. Sen gelene kadar dayanırlar inşallah..
Arkadaşlar toplam 4 adet hedeflik hazır. 4 cm ve 6 cm çaplarındaki hedefleri 4mm sacdan yapıldı. ister şu haliyle istediğimiz yere çakarak. ister arka tarafına kaynakla destek demirleri atıp seyyar vaziyette koyarak kullanabiliriz.
Başlıkta da dediğim gibi bide götüren olsa....Niyetim haftaya gelmek ... hayırlısı
[Resim Engellendi: http://img202.imageshack.us/img202/2591/img0267600x450.jpg]
Abi ben 10mt parkurunda tabanca atışı yaptım. arkadaşın tanıdığı olduğu için kendi silahımla atışıma para almadı ama yanımda atanlardan duydum. Bir şarjör bb attı 5 tl verdi. Genelde insanlar gerçekçi görünümde olan co2 silahlara özeniyorlar. Benim sessiz zoraki tüfanca orada tuhaf kaçtı. Mekan sahibi ilgili, oraya yakın olanlar ANTARES e gittiğinde vakit geçirmek için uğrayabilir. AT 44 lerde var ama sadece 10 mt parkuru olduğu için kısa mesafeye atış yapıyorlar.. ![]()
ben geçen hafta benim zoraki tüfanca ile gittim. zaman geçirmek için gidilebilir. gokart, paintball gibi şeylerde var.
yuh yani cemal benim dolap yavaş yavaş sizin orada oluşmaya başladı. Benim elimdeki oyuncak sayısı azaldı Sizdekiler arttı bu nasıl öğrencilik anlamadım. sana bundan sonra oyuncak satışı yok derslere hadi bakalım. Finallerde aklını bunlarla oyalama..
Ayrıca bunu elden çıkarmam ama sende ilerde toplayabilirsin. toplamak daha zevkli inan. ![]()
bensiz geçen güzel bir buluşma daha.... oooff of daha ft hedeflikleri yapacağım.. zor abi zor...
Resimler gerçekten güzelmiş.... ![]()
Hava soğuk olmasına rağmen ,keyifli bir gün geçirdik.. Erdemin sayesinde FT yarışma heyacanı yaşadık..resimler içinde teşekkür ederiz.
resim resim hani resim.... resim isterüüüükkk....
Bu zorakinin tadını kullanmadan çözemeyecegim anlaşılan
modifiyeye çok uygun o yüzden hoşuma gidiyor. Umarım bir tane edinirsin. Pompalama işlemi bazen sıkıcı oluyor ama isabet istikrarı ve tepmesiz atış zevki buna değer. ![]()
yahu ben anlamıyorum abi, millet içti benim başım ağrıyor... ben bugün akşama kadar yatar.. sana iyi atışlar serhat abi... ![]()
Sen merak etme biz seni erken göndermeyiz...
![]()
tebrikler abi döktürmüşsün bu soğukta.. ![]()
Erdem abi fotolar süper olmuş.. bu aralar işlerden dolayı gelemiyorum ama aklım hep orda... ![]()
ömer gene döktürmüşsün.. ![]()
maşallah maşallah.... 130 da kesmedi bunları arkadaş, ne vardı 130 da güzel güzel şişe kırıyoduk. şimdi 230 a yürümesi bile yarım saat sürer.
Eline sağlık kardeşim canı gönülden tebrik ederim...
![]()
Adam resmen saldırı silahı yapmış. Muhtemelen buna üretim izni alamadığı için piyasada göremiyoruz. Ama adam tüm çalışmalarını açmış sanki isteyen yapsın der gibi... Aaahhh aahh..
çok iyi abi tebrikler...
![]()
Abi resimlere hızlı hızlı baktım da, maşallah bıyık bırakıp bere taksan fark yok:) maşallah maşallah. Saygılar
Biraz da kilo vermem lazım. babam benden zayıf...
![]()
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Zoraki benim için çok değerli şu an parçalayıp çantasına koyuyorum. İstediğim yere götürüyorum. yaylıyı aratmıyor... ![]()
baba oğul keyifli zaman geçirip, güzel atışlar yapmışsınız. elinize sağlık.
Abi babam bir pelleti gruptan dışarı atmasa dilinden kurtulamazdım. Allahtan ilk o attı, sonrasında ben daha dikkatli attım. ben ilk atsaydım bu kadar özeneceğimi hiç sanmıyorum. ![]()
teşekkür ederim..