abzakh adlı kullanıcının mesajları

    sonuçlar gayet iyi.ilk fırsatta denicem.peki başka yapılan bir değişiklik varmı tüfekte?mesela tüp içindeki teflonun giriş deliği standartmı?delik çapını daraltıp yapanlarda olmuştu onlarda atışları gayet stabil diye yazmışlardı.tabi setuskur vidasını 3.5tur gevşeterek.eğer bu şekilde oluyorsa daha pratik dahada verimli bence :rolleyes:

    şu hatsan at44 kullanıcılarını fabrikasına davet etsede bizde görsek nasıl yapılıyormuş.eser tüfek burda olduğu için ziyarete gittim üretimi hakkında fikir sahibiyim ama yaylı başka pcp başka.

    site gerçekten harika.yeni sayfalar açıp aynı şeyleri yazıp çizip bilgi kirliliği yapmaya gerekte yok.benim acizane görüşüm benim gibi at 44 kullanıcılarının kendi bilgilerini paylaşabilmesi.kendimden örnek vereyim yaklaşık üç haftadır tüfeğimi modifiye etmekle meşgulum.bitirince paylaşıcam bana bu merakımda sitenin etkisi büyük.kafama takılan okadar çok şeyler vardıki en az birkaç siteye girmek birçokta yabancı sitelere ulaşmak zorunda kaldım.amacım benim gibi tüfeğini sevip geliştirmek isteyen sorunlarını tekbir sayfada çözüme ulaştıracak arkadaşlara ulaşmak tecrübeleri olanlarında tecrübelerinden istifade edebilmektir.

    sitede at44 kullanıcı sanıyorum bayağı var.at44 kullanıcıları olarak bir sayfa açsak sıkıntılarımızı osayfaya yazsak birbirimizle fikir alışverişinde bulunsak daha verimli olabilir diye düşünüyorum.belki at44 fan group bile olabiliriz.konuyu arkadaşın sayfasında açtım umarım beni bağışlar.buarada grupman gayet iyi.

    çok başarılı atış olmuş.benin longla 25metrede böyle atışları birde opelletle yapsam tüfeğe kırmızı kurdela bağlıcam. ;)