fatih1907 adlı kullanıcının mesajları

    Öncelikle iyi aksamlar. Forumda araştırdım fakat bulamadım. Bazı dürbünlerde yakınlaştırma arttıkça mildotlarda aynı oranda büyüyor. Tuka (mustafa) abinin yukon marka bi dürbününde görmüştüm ilk olarak bu özelliği. Bu olayın normal dürbünlere göre bir artısı yada eksisi varmıdır ? Birde ülkemizde satın alabileceğimiz modeller nelerdir. Teşekkürler :)

    Bu saçmayı diğer solidlerle karşılaştırma imkanınız oldu mu ? Hornet-1 ve İncememed solidlerle kıyaslayanınız olduysa fikirlerini almak isterim. Uzun mesafede iş görür gibi geldi bana. Tabii biraz pahalıymış :D

    Rws çok kalıteli pelettir aslında ama av için olanını almışsın abi Ft için üretilmiş rwslerden alırsan çok memnun kalırsın :) Rws Superdome deneyebilirsin güzeldir :)

    Red dot ihtiyanıcınızı karşılamaz sanıyorum çünkü hedefler küçük ve Dot la nişan alırken mesafe uzayınca hedefi görmek zorlaşıyor. Sağlıklı atş için dediğiniz dampa ve dürbün biçilmiş kaftan. Hw97 kullanıcıları V-match kiti getirip takıyorlar yurt dışında oldukça yaygın. Yinede kullananların tavsiyesi daha önemli ben sadee takip edip okuduğum bilgileri sundum. Keyifli forumlar :)

    Aerodinamikleri farklı peletler. Rws Biraz daha küt yanılmıyorsam ve hafif olduğu için çabuk hız kaybediyor. Diye düşünüyorum :)

    Avcı abiminde dediği gibi. 12ft ıb olsa dahi hw ve baska bi markanın sarsıntısı aynı olmaz. Üst sınırı vermeleri çok zor verselerde sağlıklı olmaz sanırım bi hatsanın 18ftsiyle diananın bir değildir sonuçta. Sinan abi bence dampanı tak dürbünün çok iyi üzülmeyelim :)

    Genel olarak hoş olmuş ama ben olsam tetiğin üstündekini iptal edip dipçik pedini ve kabzanın alt kısmını halka şeklinde oyardım. Tabiiki zevk meselesi böylede güzel benimki sadece fikir önemli olan kullanıcının beğenisi :)

    Benimle ilgili. Daha önceden bir konu vardı H.lal avla alakalı. Dünde benzer bi konu ben açmıştım oradan cıktı muhabbet. Neyse konu kaymasın. Tüfek yakışıklı..

    Hala aynı şeyler. Tamam V3libey adamın dibidir. H.lal av en iyi firmadır yalan söylemez hata yapmaz bütün elemanları ''Dürüst'' tür.

    Getirse bile kargoya geç felan verir sonra kaka satıcı olur.


    Konudaki mesajlarımı tekrar gözden geçirirseniz V3li bey veya Halil bey aleyhine ve firma aleyhine bir mesajım olduğunu sanmıyorum kaldı ki olmadığı halde özrümü diledim. Ben aradığımda karşıma çıkan elemanlarla ilgili şikayetimi bildirdim sadece. Körü körüne savunmak yada aynı şekilde fir firmayı yermek doğru değil diye düşünüyorum. Önemli olan objektif olmak. V3li bey'den almıştım ilk tüfeğimi sonra birkaç alışverişim daha oldu ve memnundum. Son alışverişimde bir sıkıntı oldu evet ama firma hakkında ''kaka'' diyen olmadı yada şahıslar hakkında..

    Estağfirullah abi kimseye kırılmadım firmanın birkaç elemanıylaydı sorunum oda çözülmüş kabul ediyorum. Onun dışında forumdaki herkes en azından büyük çoğunluk birbirine paylaşım ve yardım için burda. Herkese tek tek yorumu için teşekkür ederim. Hepimizin firmaya karşı tutumu ayn değil olmasınıda kimse bekleyemez bu yüzden farklı fikirler tartışmalar olabilir. Konuda gayet seviyeli gitti. Bu forumu seviyorum ama genelde mahçup ediyor insanı kendinden cok cok büyük insanlar bile sanki yaşıtıymışçasına sıcak arkadaşça yaklaşınca insan mutlu oluyor. Burası gerçekten kaliteli insanların olduğu bir forum tekrar teşekkür ederim keyifi forumlar :)



    Nerede hata yapıyorum bilmiyorum ama olay büyütülüyor. Ben firmayı kötülemek için yazmadığımı daha ilk mesajda belirtmiştim. Hatasız kul olmaz klişedir ama %100 doğrudur. Lakin ticarette dürüstlük esastır. ( Yaşım bir çoğunuzdan küçük belki ama esnaf bi aileden geliyorum esnaflığı biraz olsun babamdan dedemden gördüm nasıl olması gerektiğini) Ben mi anlatamıyorum bilmiyorum ama Her aradığımda bugün yolluyoruz denmesi insanın hevesini kırıyor. İş kesinleştiğinde bu cevabı alsam ağzımı bile açmam çalışma sistemlerini az çok biliyordum zaten mesele beni sallamaları. Müşretiye hitap şekli bile etkili oldu bu konuyu açmamda. İlk aradığımdaki beyefendi dışındaki herkes 2 kişiyle görüştüm bir an önce kapansın konuşma bitsin der gibiydi ve kaçamak cevaplar verildi. Sadece durumun özetini geçselerdi dürütçe olay orada kapanacaktı. Ben tüketici olarak şikayetimi yaptım sadece. Sorunda çözülmüş sayıyorum yarın elimde kısmetse. Hepinize iyi günler. Saygısızlık ettiysem özür dilerim..

    Varan 3. Şuan itibariyle siteye giriş yaptım. Siparişi Yurtiçi Kargo olarak vermiştim. Aras Kargoyla yola çıkmış. Ben dahada birşey demiyorum. Şuana kadar karalamadımda savunmadımda top sizde..

    stokta yoksa ibare olmalı teslimat süresinin uzun olacağına dair müşteri buna göre sipariş verir diğer türlü elinde olmayan ürünü varmış gibi gösterip oyalama taktiği uygulanması çok yanlış :cursing:


    +1


    Mağduriyetim bu yüzden. Pazar gecesi Alanyaya gideceğim ve yarıyıl tatiline kadar Denizlide olmayacağım. Ben gittikten sonra gelse ne anlamı var ki .. Tekrar oraya kargo vs. bisürü uğraş zaman kaybı. Burada ibare olmamasındanda geçtim telefonda söyleniş bi yalan var.