fatih1907 adlı kullanıcının mesajları

    bu sıkıntıyı sanırım tek yaşamayacağın ya da daha az yaşayacağın firma HATSAN dır..


    Hatsan'dan servis olarak gayet memnunum yazında kısmetse AT44 düşünüyorum. Ama bahçede atmak için H.lal avdan crosman 1077 sipariş ettim sorun bu siparişte oldu.

    Ozaman Allah a havale Erhan abi :) Ben gitmeden tüfeğim gelirse alıp bi yanınıza geleyim diyorum müsait olursanız. Hem sizi hemde Marcus u özledim dün evin önünden geçtim arabayla ama uğrayamadım işim vardı :)

    Şuan hazır bugün kargoya verilecek diyorlar. Buna inanayım mı ? 3 5 gün gecikme olabilir mazur görülebilir ama işin içinde yalan var. Tekrar arasam daha yetkili biriyle görüşsem. Sonuçtu koskoca firma artniyet yoktur önceki açılan konudada söylendi bu. Hata elemandan kaynaklanıyorsa prestij açısından gereğinin yapılması uygundur bence. Bunu dile getirsem ciddiye alırlar mı ?

    Bayramda ayın 19unda H.lalav dan sipariş geçmiştim. H.lalavın ciddiyetsizliği diye bi konuda o firmadan bi yetkili savunmasını yapmış vs vs durumlar elemanlar yüzündendir falan uzunca bi savunma yazmış altınada isim ve numarasını yazmışı satış sorumlusuydu yanılmıyorsam. Siparişimi geçtikten sonra rastladım bu yazıya ve aradım beyfendiyi. Gayet güzel ilgilendi şuan stokta yok siparişi bayramdan önce verdik şuan kargoda bekliyor pazartesi sabah elimizde olur bizde kargoya veririz çarşambaya elinizde olur dendi. Bende teşekkür edip telefonu kapadım. Pazartesi siteye girdiğimde ''kargoya verildi'' teslim tarihi 23,10,2013 olarak güncelleme gördüm sipariş bilgilerinde. Sonra dün tekrar aradım sipariş durumu nedir diye bi takip numarası alabilirmiyim dedim. Olumsuz yanıt aldım. Yarın kargonun sistemine fatura bilgilerinizi girip takip yaparsınız şuan görünmez sistemde dediler. Zaten yarın elinizde olur vs vs. orda işi salladıklarını düşünüyorum. Ee gün geldi çattı heyecanla bekliyorum bayramdan beri bu günü. Kargonun şubelerini aradım Denizlideki, adınıza herhangibir kargo bulunmamaktadır dendi. Hemen H.lalavı aradım bi bayan açtı telefonu ilgilenmek istemediğini yüzüme vururcasına bi ses tonuyla açtı telefonu. Anlattım durumu. Sitanizde kargoya verildi yazıyo kargo ise aksini söylüyor nasıl oluyor bu ? Beyfendi biz hazırlayıp henüz kargoya verilmeyen ürünlerede kargoya verildi yazıyoruz ki karışıklık çıkmasın. Peki dedim o yazı pazartesiden beri yazıyor yani o gün hazırlanmış. Teslim tarihinide 23,10,2013 demişsiniz neden verdiğiniz tarihte kargoyu yolluyorsunuz elimizde yoktu vs zırvaladı. Şuan moralm oldukça bozuk tüfek denizliye gelicek ben pazargün alanyaya gidicem yani tüfekle 2gün anca geçirebileceğim 2gün içinde teslimmiş çünkü. ( cumagünü gelirse o da) Şimdi ne yapmam lazım maduriyetim zaman kaybından yani o hevesle parayı yatırıp kullanamadıktan sonra işim bütün zevki uçup gidiyor. Ne yapmalıyım. Önce gönderdik deyip sonrada bugün gönderiyruz diyen bir firmayla karşı karşıyayım Ya bugünde göndermezlerse!! (Hiçbir şekilde firmaya karşı olumsuz bir tutumum yoktu bu güne kadar çok yapmasamda 4üncü alışverişim oldu bu ilk tüfeğimide buradan almıştım. Yakıştıramadım bunu.) Yerimde olsanız siz ne yapardınız. Doğru olan ne oturup beklemek mi ? Teşekkürler.

    Yabancı sitelerde birkaç modifiye görmüştüm ama pcp değilde paintball tüpü takmışlardı yani yine co2. Bu arada aksilik çıkmazsa 1077 elimde olucak yarın :) Sen dene ben arkandayım :D Şaka bi yana bu forumda cok aktif yazmasamda bikaç yıldır girer dururum neler neler yapıldı bunuda halledecek ustalar bulunur

    Hallow pointle uzun mesafe pek basarılı olmaz sanıyorum incememedin bulletleri biraz kısa ama Mr. Hallowpointinkiler daha uzun uzak mesafede yalpalama olayı daha az sanıyorum o yüzdende isabetli. Kostok beyin +200m videosu vardı yarma gülle ordan yola çıkarak söylüyorum. Ama denemeden bilinmez sadece bi fikir tabi :)

    Hedef ve tüfeğin telefona olan uzaklığını net olarak girin birde hedef ses çıkaran bisey olsun ozaman error vermez bende kullanıyorum baya uğrastım ilk basta. Kolay gelsin.