evilcom adlı kullanıcının mesajları

    Aras KARGO ile gönderebiliyorsunuz. Bazı şubeler tüfek duyunca almak istemez. Halbuki şöyle bir olay var. O silah fabrikası sistemde kayıtlı ise ürünü alıp yollanabiliyor. Bu firmalar taşıma izinleri alıyorlar ve kargo firmaları ile paylaşıyorlar. Şahız tüfeği fabrikaya yollayabiliyor. Fabrika şahısa yollayabiliyor. Bazı av bayilerinde de bu durum aynı. Şahısdan şahısa sıkıntı çıkarıyorlar. Genelde de kutunun içinde olta takımı var diyip yolluyor kişiler. PTT kargo da bu liste var ama genel müdürlüklerden yollanabiliyor sadece. MNG genelde paketin içinde ne var diye sormuyor. Soran da tüfeğin sökülmüş olmasını istiyor. Yurtiçi hiç taşımıyor. Yani en mantıklısı ARAS.

    Teşekkür ederim. Aras'ı bir deneyeyim.

    Hatsan da belli bir kaç boy var diye biliyorum ayrıca direkt olarak alabileceğiniz en sağlıklı yer hatsan onlardan destek alın

    teşekkür ederim. Dediğiniz gibi aradım. Yay istedim. Onlarda direk bize gönderin diğer bakımlarını da yaparız dediler. Bizde Tüfeği direk Hatsan'a göndereceğiz. Yalnız hangi korgoyla göndersem daha iyi olur. Bir ara kargo şirketleri sıkıntı yapıyorlardı. Hatsan'ın anlaşmalı olduğu bir kargo var mı?

    İyi Akşamlar. Bir arkadaşıma ait 2008 üretimi Hatsan Alfamax 5,5 mm yaylı tüfeği var. tüfek gücünü tamamen kaybetmiş. yayını değiştirmek istiyoruz. ancak nasıl yay kullanmamız gerektiğini bilmiyoruz. standart bir hatsan yayı kullanmamız yeterli mi? yoksa illaki Alfamax modelin yayını kullanmam gerekiyor? birde yay dışında başka bir parçanın değişmesine gerek var mı?

    Bakın sistem şöyle çalışıyor dolandırıcılar piyasada 1000tl olan bir ürünü mümkünü olmayan bir fiyata yani 200 tlye ilan veriyor çok cazip olduğu için bir çok kişi para göderip alıyor sonra ürün 2gün geçiyor ürün gelmiyor 2 günde cevap için bekletiyorlar etti 4 gün 1 günde para iadesi için etti 5 gün sonra mesaj geliyor tedarik edemiyoruz diye yani topladığı binler ce lirayı 5 günlük bankalara satıyorlar bedava kazanç sağlıyorlar şikayetim var sayfasında böyle yüzlerce şikayet var

    Valla şeytanin bile aklına gelmez. Güzel yöntem. Bu zekayı başka işlerde kullansalar ülkemiz dünyanın birinci ülkesi olur.

    Torpedo 155 en çok beğendiğim tufeklerden birisi. Gücü, görünüşü, kullanımı çok güzel. Tek sıkıntısı var. Ceviz kundak olması nedeniyle biraz ağır. Ama o ağırlık silahın gücünü, tepmesini, silahın kontrolü bakımından olumlu etkisi var. Silah fazla sarsilmiyor. Ağırlık dengeside kundak kısmında olduğundan daha kolay nişan almanızı sağlıyor.

    Zamanla namluda eğilme. Ve namluda oynama kaynaklı azda olsa isabet sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Özellikle mod 125 gibi magnum sınıfı güçlü tüfeklerle bu olasılık daha yüksek. Hemde alttan kurmalı tüfekler. Namludan kırmalı tufeklere göre çok daha pratik kuruluyor. Namlu sabit. Oynama yada kurmadan kaynaklı isabet yaşamazsınız. Tabi bunlar benim deneyimim ve görüşüm. Daha farklı ve çeşit tüfek kullanan arkadaşların deneyimini ve görüşünüde değerlendirebilirsiniz.

    İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Ama dün akşam Hatsan 1000s vortex 5.5 mm siparişi verdim. Tabanca olarak da asg nin M9-a1 4.5 mm havalı modelini tercih ettim. Umarım kötü tercihler yapmamışımdır.

    Siz ne düşünüyorsunuz üstad?

    Tercihleriniz gayet iyi. İkiside fiyatina göre gayet güzel havalilar. Güle güle kullanın.

    avmarketi.com’dan bugüne kadar balıkçılık malzemeleri için birçok alışveriş gerçekleştirdim ve bütün siparişlerime de sorunsuz ve hızlı bir şekilde çözüm sağladılar. Bu bütün internet alışverişleri için geçerli olan bir kuraldır, bir ürünün siparişini vermeden önce satıcı ile iletişime geçilip, stokta olup olmadığı hakkında bilgi alınmalıdır. Yoğunluktan dolayı bazen ürünleri güncelleyemiyorlardır. avmarketi.com’u tavsiye ederim.

    Yıllardır balık marketim ve avmarketi sitelerinden alışveriş yaparım. Bulunduğum şehirlerdeki ballık malzemesi satan yerlerden çok daha uygun fiyata alıyorum. Eskiden belli meblada alışveriş yapınca hediye gönderirlerdi. Artık gondermiyorlar. Arada bir stok sıkıntısı oluyor o zamanda arayıp bilgilendiriyorlar. Ya müdailini gönderiyorlar yada para iade ediyorlar.

    Dürbün ayaklarında bir sıkıntı olabilir. Başka ayaklarda bir deneyin. Mümkünse tek parça dürbün ayağı deneyin. Halen sıkıntı varsa tufekteki dürbün rayı yamuk, eğik vb. olabilir.halen sıkıntı devam ediyorsa Dürbün de sıkıntı olabilir. Yada dürbünü başka bir tüfekte başka bir ayakla deneyin halen sıkıntı varsa dürbün agrizali.

    Ben yıllardır at44 taktical kullanıyorum. Hatta hatsan namlu olanını kullanıyorum. İşimi fazlasıyla görüyor. Çokta keyif aliyorum. 2000 TL civarında alınabilecek en iyi tüfeklerleden birisi. Ama tüfek işi tamamen zevk işi. Gün gelir başka bir tüfek görürsün ona hasta olursun onu alırsın.

    Tüfeği 90 bardan aşağı kullanmanı tavsiye etmem. Tufegin gücü düştüğü için düşme çok yapar. Pellet israfı. Birde kaliteli pellet kullan. İsabetin yüzde 60 i tüfektense yüzde 40 ı pelletten kaynaklanıyor.

    At 44 taktikalı daha detaylı araştırıp inceleyeceğim teşekkür ederim öneriniz için.:)Dürbün konusunda hatalı bilgi vermişim hediye edilen dürbün optima 3*9*44E benim 120 tl farkla almak istediğim ise optima 3*12*44 AOE .sizce fiyat farkı ödeyip bu dürbünü almak mantıklı mıdır?

    Peki pompa ile kaç dk veya kaç defa basınca 1 tüp doluyor. Son olarak biraz daha araştırma yapınca scuba tüpe biraz yönelir gibi oldum ama şöyle bir sıkıntı var.Tüp bitince onu nerede ve ne kadara doldurabilirim bilmiyorum.Bu konuda da bilginiz varsa yadımcı olursanız çok sevinirim.Hazır hatırlamışken bir yerde okumuştum scuba tüpleri İTFAİYE de doldurabiliyormuşuz onlarda doldurmak için cihaz varmış doğru mudur?

    benin görüşüm at44 için verilen dürbün yeter. Genelde en fazla 100 metreye atış yapıyoruz. Ama dürbünün biraz daha iyi olmasını istiyorsanız optima 2.5-10*50 E-sft tercih edebilirsiniz. Tüpün pompa ile dolumu 90 bardan 200 bara yaklaşık 150 pompalama ile doluyor. Benim tavsiyem 2 tane tüp taşımanız. Hem taşıması kolay hemde atış sırasında pompa ile dolum yaptıktan sonra nefes nefese kalmamış olursunuz. Birde arkadaşların dediği gibi tüfeği elinize alıp inceledikten sonra hangi tüfeği alacağınıza karar verin. 2 el alırsanız ileride satmak zorunda kalırsanız maddi olarak zarar etmemiş olursunuz.