evilcom adlı kullanıcının mesajları

    At44 taktical versiyonu daha kullanışlı. Aksesuar takmaya daha çok elverişli. Dipçik kısmı kısalıp uzayabildiği için kendine göre ayarlayabilirsin. Yanında gönderilen dürbün 100 metreye kadar işini görür. Daha uzak mesafeler için daha kaliteli bir dürbün ihtiyacın var.

    Benim tavsiyem at44 serisinden alacaksanız long ve lv namlu taktical versiyon olanı tercih edin. Pompa ile doldurmakta sıkıntı olmuyor. Ben 2 tane tüp aldım. Atışa gitmeden 2 sini de dolduruyorum. Pompayı yanımda taşımıyorum.

    spoton solid kullanıyorum fena değil 100 m üzeri daha iyi sonuç veriyor

    Solid 26 gran denedim. Yalnız AT44 için biraz ağır geliyor. Benim tufekte Gamo ts22 bile fazla düşme yapıyor. Solid te çok sıkıntı yaşarim.

    güle güle kullanın. En son spoton pars pelet almıştım ancak sonu hüsran.:(

    Neden öyle dediniz? pelletler çok mu kötüydü? silahiniz nedir? Ben Enson geçen sene yüklü miktarda almıştım. Şimdi tekrar almayı düşünüyordum siz gözümü korkuttunuz valla. Benim aldığım eski seri spoton pars modeliydi. Yeni seriler sıkıntılı mı acaba? Tüfeğin at44 normalde pars modelini çok sevmişti tüfeğim.

    Spot on parsi at 44 de kullanıyorum. Jbs kadar iyi olmasa da tüfeğin pelleti sevdi. Bundan sonra onu kullanacağım. Pelletin en büyük sıkıntısı her kutudan ortalama 20 tane ezik hatalı pellet çıkıyor. Birde pellet eteklerinde capaklar bulunabiliyor. O yüzden her pellet onceden tek tek inceleyin eteklerindeki capaklari kürdan ile temizlemenin gerekiyor.

    Gümrük neye göre alıkoyuyor bir şartı, prensipleri var mı.

    Yoksa neremi doğru ki gümrük doğru olsun mu ?

    4458 sayılı gümrük kanununda neden gümrükte takılabileceği ayrıntı bir şekilde izah edilmiş. Ayrica 7103 sayılı vergi kanununda da bir kısmı geçmekte. Kanunlari Okuyup incelemenizi tavsiye ederim. Böylece arkadaşın ürünün neden gümrükte takılabilir dediğini daha iyi anlarsınız. Kısacası bu olayın ne diğer kurumlarla, şahıslarla nede vatandaşla ilgisi var. Bu olayda özellikle Başka kurumların bir sucu, bağlantısı, sorumluluğu yok.


    Saygılar.

    hatsan bt 65 sb elite qe modelı tufegım var 2 ay kadar önce aldım neredeyse hıc kullanılmadı sıfır sayılır ılgılenırsen mesaj atabılırsın yanında dolum tupuyle 2100 liraya aldım 1400 e verebilirim

    Ooooo... Her konuda senin ilanını mı okumak zorundayiz. Yeter artık.

    Başımdan geçen bir olayı anlatayım.

    Kızılırmak ya Birgün balık tutmaya gittim sabah saat 4 de oltalari mı attım. Tabi o zamanlar yeni başlamıştım. 10 yakın olta attım. kullandığım yemler de oltalarda ithal hazır malzemeler di. Öğlen oldu bende balık yok ikindiye doğru bir tane el kadar sazan tutmuştum. Gün batımına yakın amcanin biri yanıma geldi. Çantasından kasnaklı bir oltayla akşama kadar beklediğim söğüt ağacının dibine oltayı attı yarım saatte iki tane tatli su levregi tuttu en küçüğü 5 kilo civarında. Ben cildirmistim sinirden.

    Daha sonra amca ile muhabbet kurup işin ilmini hangi ağacın altından hangi balık çıkar. Hangi yemi hangi mevsim de saat kaçta kullanmam gerektigimi öğrendim. Bana iyi bir ders olmuştu.

    Bende yeni bir meraya gideceğim zaman gidip önce meraya iyice inceler. Çevredeki balıkçıları gozlemleyip ondan sonra balığa gidiyorum. Eskiden 10 15 olta götürüp hepsini atardım. Ne kadar Çok olta o kadar balık zannederdim. Şimdi 3 tane den fazla taşımıyorum. Onun biride yedek olsun diye.

    Balığı ekipmanlar değil balıkçı tutar. Önemli olan balığın nerede ne zaman olduğunu ve nasıl yakalayacağını bilmekte iş. Buda avlak bölgesini iyi bilip yılların tecrübesiyle mümkün. Bu adamda da baya bir tecrübe ve bilgi var belli. Helal olsun valla.

    1. Kutu içeriği aynı diye biliyorum. Hangi dürbün hoşuna gidiyorsa, bütçen hangisine uyuyorsa onu tercih etmelisin. Birde istersen aksu av Polat beyden fiyat al derim.
    2. At 44 de İstikrarlı atışlar 190 ile 100 bar arası oluyor. Bende sürekli gidemiyorum. Evde 190 bara kadar doldurup gardolapta saklıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. Güneşin anlında bırakmazsan kolay kolay patlamaz. Zaten bu durumlar için tahliye yeri var. İğne ucu kadar bir delik aşırı basınçtan emniyeti var.
    3. 100 bardan sonra zaten doldurmanız gerekiyor. 100 bar altı atış keyfi düşüyor. tekrar boşaltmaya gerek yok.
    Bende 3 tüp var üçüncüde doldurup evde hazır bulunduruyorum. Kafam esince tüfeği alıp çıkıyorum. Pompayı taşımıyorum yanımda üç tüpün atış sayısı yetiyor bana. Eve gelince de tüpleri boş zamanımda tekrar doldurup hazır bulunduruyorum.

    At44 için de 18.13 grain iyi ise spoton pars da iyidir.

    Pars ile normal 18 grain arasındaki fark sadece şekil mı? Yoksa normal 18 grain biraz daha geliştirilmiş hali mi?
    Arkadaş kral pusher de 16 grain Done modelinden çok memnun. 18 grain den daha iyi grupman yaptığını söyledi. Pars nasıl acaba ?