evilcom adlı kullanıcının mesajları

    Merhabalar, pompayla dolumun zahmetli oldugundan yakiniyor herkez, rica etsem biri bu zahmet olayini acabilir mi? Cok mu sert pompa, cok mu uzun suruyor hava basmak? Saygilar.

    180 CC lik tüp tamamen boşken 210 pompalama ile doluyor. 150 bardan sonra pompa sertleşiyor. Her 50 pompalama dan sonra iki dakika pompanın soğumasını bekliyorsun. Yaklasik 15 dakika da doldurabilirsiniz. Atışın en keyifli zamanında tüp biterse 15-20 dakika ara verip uğraşman gerekiyor. Skuba tüpte bu sorunlar yok. Yorumluyorsunuz 2 dakikada dolduruyorsunuz. Bende de at 44 taktikal var 180 CC olandan 3 tane yedek tüp var. Atışa gitmeden 3 ünüde pompa ile dolduruyorum. Atışa öyle gidiyorum. En iyisi skuba tüp ama her yerde doldurma imkanı yok.

    Ispartaya yakın sayılırız fırsatım olurda yolum düşerse tüfeği birde sizin görmenizi isterim.

    Aslında iyi olur. İkisini karşılaştıralım sorun nerede belki çözebiliriz.

    Benimki ise alalı daha 1 yıl olmadı 2 defa fabrikaya gitti geldi, toplam 1000 pellet atmamışımdır,hep diyorum sanırım üretim standartlaştırılamıyor,şansınıza kalıyor iş, halen de grupmanından hiç memnun değilim, tamam kısa namlu ancak 30 m. gibi kısa mesafelerde bile denemediğim pellet kalmadı . Fabrikaya grupman sorunu ile yolladım, epey (1 ay-sonunda fabrikayı aramak zorunda kaldım)sonra grupman sorunu yoktur diye bir deneme atışı grupmanı yollamışlar (sanırım 25 m. idi) 7-8 cm de dağınık pelletler ....neyse, keşke bana gönderilen deneme hedefini atmayıp size sunabilseydim. Mekanizmayı kurmak ve emniyeti düşürmek vs. o kadar sert ve kaba ki öte yandan Punher maxiye göre çok güçlü,ama Kralın grupmanı ve kullanım rahatlığı ile mukayese etmek mümkün değil, bende (zaten alış sebebim olarak) dürbünsüz omuzlayarak tahribat atışları yapıyorum. Elinizde böyle bir at44 olduğu için şanslısınız.

    2012 yılından beri Hatsan at 44 kullanıyorum. Bir çok modeli de elimden geçti fakat sizin bahsettiğiniz gibi at 44 de hiç rastlamadım. Arkadaşlarım da rastlamadım. Şu anda da taktikal modelini kullanıyorum. Lv namlu bile değil. İsabeti de gayet güzel. Şaşırdım valla.

    Bende bugün sonunda Hatsan'a pompayı gönderebildim. Pompayı silahın bir parçası olarak kabul ediyorlarmış. Pompa silah kadar tehlikeliymiş. Kafayı yedim. Alttan ala ala pompanın silah olmadığını, sadece sıradan pompa olduğunu ikna edebildim.

    Arkadaşlar sonunda pompayı Hatsan'a gönderebildim. Yurt içi kargonun üçüncü şubesinde kargoyu kabul ettiler. Yalnız yarım saat pompanın silah olmadığını, sadece pompa olduğunu, silahın bir parçası olmadığı konusunda ikna etmek zorunda kaldım. :):D

    Hatsan fabrikasina gönderiyorum diye kabul etmedi. Eskiden yurtiçi kargo ile gönderiyorum hiçbir sorun çıkmıyordu hatta ödemeli gönderiyordum. Acaba anlaşmalı kargo firması değişti ondan mı kabul etmediler yoksa ohal yüzünden mı kabul etmediler anlamadım .

    Hatsan pcp pompam bozuldu. Hatsan' a tamir için göndermek istiyorum. Yurt içi kargo paketi kabul etmedi. Hatsan' ın anlaştığı kargo firması değişti mi? Yoksa buradaki firmada mı sorun var? Kargoyu hangi firma ile gönderiyorduk arkadaşlar.

    A4 kağıdına yazdırıp kullabileceğiniz hedefler arkadaşlar. Yaklaşık 110 tane. rar olarak aşağıya ekledim.

    Kralın tek tetik olanını 2009 yılından beri kullanıyorum. isabetinden gayet memnunum fiyatına göre gayet güzel bir tüfek. Yalnız geçen sene tetikte sıkıntı yaşadım. çift patlatmaya başladı onuda tetik mekanizmasından bir parçası aşınmış o değişti düzeldi tüfek. kasa olarak genelde çelik kasası öneriliyor. ama ben sevmiyorum kasası ağır. Avda yoruyor.



    Geçenlerde Bİr gazetici İsrail başbakanına İsra suresi sorusu sormuş. Müslümanların birgün sizi yok edeceği bundan korkmuyormusunuz demiş. Adamın cevabı " bir gün o müslümanlarla karşılaşırsak düşünürüz ama şu anda korkmuyorum. "