evilcom adlı kullanıcının mesajları

    Hava kaçması birkaç bende de oldu. bende ki sebebi toz kaçmasındandı slikon spreyi dolum yerini iyice sıkıyorum tüpü dolduruyorum 200 bara kadar daha sonra tüpü boşaltma aparatıyla boşaltıyorum tekrar slikon sprey sıkıp tekrar dolduruyorum bu işlemi bir kaç kez yaptıktan sonra düzeliyor. Daha az saçma atması ise ayarının bozulması at44 lerde fabrika ayarlarını bir kez değiştirdiğinizde ayda bir ayarlamak zorunda kalıyorsunuz. neden oluyor bilmiyorum ama içinde ki vida zamanla hareket ediyor. :thumbup:

    6*24*50 güzele benziyor. Ne kadar kötü olabilir ki. Bir çoğumuz optima kullanıyoruz pcp de sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum.

    evilcom cok tesekkur ederım ,dedıgını yaptım ,dolum yerınden kacırıyor ,fakat onu bız yapabılırmıyız ,yoksa fabrıka yamı yollayalım ?


    Yardımcı olabildiysem ne mutlu....


    slikon sipreyle dolum yerini iyice temizleyebilirsiniz dolum yapıp boşaltın tekrar spreyle temizleyip tekrar dolum yapıp boşaltın. bu işlemi bir kaç kez tekrarlayın düzelecektir. kesin pislik kaçmıştır. bendede aynısı oldu ben bu şekilde yapmıştım. forumdaki arkadaşlar sağ olsun onların yardımıyla halletmiştim.

    valf tarafındakı contayı bı deyıstıreyım ama daha yenı tufek ,pek asınacagını sanmıyorum , genede bı deneyelım bakalım ,,,balonla nasıl anlasılırkı ? bu hava 3 gunde falan bosalıyor ,,, hatsana yollasam ıyı olacak heralde ,,, söyledıklerınızı deneyıp olmassa yollıyım ben ,,, hepınıze cok tesekkur arkadslar ,,,bu arada yokmu ıstanbullu hıc yaa ?



    Tüpü sökün iki uç kısımlara balon yerleşririn bantlayın bırakın. Sabah hangi haraftaki balon şişmişse o bölgeden hava kacırıyor demektir. :thumbup::thumbup::thumbup:

    Büyük bir olasılıkla dolum yaptığınız yerden toz girmiştir. Öncelikle nereden hava kaçırdığını tespit edin. Onun içinde balon kullanabilirsiniz. eğer dolum yerinden hava kaçırıyor işe dolum yapmadan o bölgeye silikon sprey sıkın. tüpü doldurun pompa ile, daha sonra tüpü tekrar boşaltın slikon spreyi tekrar sıkın tekrar tüpü doldurun. Bu işlemi birkaçkez yapı daha sonra 200 bara kadar doldurup bekleyin büyük ihtimal tekrar kaçırmayacaktır...


    Ben ilk alışverişim dışında bütün alışverişimi onlardan yaptım.merak ettiğim birşey olursa açar sorarım kendisinde yok veya bilgisi yoksa araştırıp döner bana bilgi verir.yeni aldığım dürbün kargoda kaybolunca beni hiç süreçle muhattap etmeden hemen ertesi gün yenisini gönderdi.Esnaf sıfatını hak eden dürüst ve ilgili bir arkadaşımız.böyle insanların alışverişte tercih edilerek teşvik edilmesi gerektiğini düşünüyorum.



    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

    2007 yılından beri kullanıyorum otamatik g301 versiyonunu. şu ana kadar hiç bir sıkıntı çıkartmadı bana her türlü mermi attım ama hiç teklediğini görmedim. böyle bir tüfek neden toplatılır. :him:s:him:s

    Çok iyi grupman elinize sağlık. Ts 22 bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. benim tüfeğimde çok kötü grupman yapıyor tüfeğim ts 22 yi hiç sevmemişti , sizin tüfek çok sevmiş belli.