evilcom adlı kullanıcının mesajları

    abi yetişir bence siz bugun kargolayaın ve hatsanda servis yetkılısıne durumu izah edin onlar çok daha erken yollayabilirler kendiniz daha büyük bir arızaya mahal verebilirsiniz diye düşündüğümden söylüyorum abi


    Buğünde uğraşayım eğer yapamazsam gönderecem zaten garantili sıkıntı yapmazlar herhalde. youtube den söküm videosu arıyorum bulamadım. internetim çok yavaş bulayım bir inceleyim sökmeye cesaret edebilirsem söküp bakacam. tüfek daha 3 aylık oringlerinde problem olduğunu sanmıyorum toz gitmiş olabilir.

    Arkadaşlar At44 tüfeğimin tüpü hava kaçırmakta normalde hiçbirşeyi yoktu pompa ile dolum yaptıktan sonra dolum yerinden hava kaçırıyor sesini duyuyorum 2 gün içinde de içindeki hava bitiyor. tüpü tamamen boşaltıp tekrar doldurdum birkaç kez hemde ama düzelme olmadı. sebebi nedir acaba ?


    Sizce Ne Yapmalıyım? 10 gün sonra izine gideceğim tüfeğe ihtiyacımın tam olduğu dönem. ;#^+.;#^+.;#^+.

    bende at44 lw long var ve hatsan jsb exact jumbo heavy var gayet memnunum denemenizi tavsiye ederim fiyat yönünden size uygun mu bilemiyorum ama bir araştırın :)a


    Teşekkür ederim birde onları deneyeyim bakalım gamo ts 22 öneriyorlar sizce o nasıl



    güzel group lar tebrikler devamını bekleriz...



    teşekkür ederim. Aslında saçma daha iyi olsa grupmanlar daha iyi çıkabilirdi.



    tüfeğim pro hunter i seviyor fakat kutunun içinden seçmek canımı sıkıyor.

    Bugün Saat 16:00 gibi evde canım çok sıkıldı ne yapayım derken hava güzel niye evde pinekliyorum dedim kendi kendime... tüfeğime pompayla havayı bastım ve tüfek ile pompayı aldım. Arabanın bağajinda 20 -25 tane soda şişeside vardı ( İş yerinde 2 Haftadır biriktiyordum. ) Sonra ver eline Ceyhan nehrinin kıyısına şişeyleri diktim ve başladım patlatmaya Sonra dedimki gelmişken neden grupman yapmıyorum. başlarım yapmaya


    Tüfek : At44 s-10 5,5 cal.


    Saçma : gamo pro magnum 5,5


    dürbün : optima 6*12*44
    Mesafe : 60 Adım ( metrem olmadı için maalesef ölçemedim. )



    Arkadaşlar bazı atışlarım çok saçma yerlere gitti tüfeğim pro mağnumu seviyor fakat saçmanın kutusundan çok hasarlı çıkıyor. bir iki tane 4,5 cal. den daha küçük saçma çıktı. birde saçmanın etekleri farklı tüfek bazı saçmaların eteklerini kesmiş jarjörü çıkartınca namludan düştü parçacıkları
    acilen başka bir saçma bulmalıyım. ucuz etkili isabetli tüfeğime uyumlu....


    Buyrun resimleri arkadaşlar.




    <a href="http://bit.ly/c25MCx"><img src="http://b1304.hizliresim.com/18/7/lvm86.jpg" /></a>


    [Resim Engellendi: http://b1304.hizliresim.com/18/7/lvm86.jpg]






    [Resim Engellendi: http://a1304.hizliresim.com/18/7/lvm99.jpg]


    <a href="http://bit.ly/c25MCx"><img src="http://a1304.hizliresim.com/18/7/lvm99.jpg" /></a>

    Yorumlarını eksik etmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. fırsatım olursa birgünde videoya çekip yayılamak istiyorum. özellikle tahribat olacak. benim tüfekte bu saçmayı çok sevdi tam istediğim gibi. gamonun expander modelini deniyordum daha önce bir saçma bu kadrmı kötü olur saçmalar resmen dağa taşa gidiyordu. tüfekten huylanmaya başlamıştım. birdaha asla kullanmam o saçmayı.


    Birde arkadaşlar yaptığım atışlarda bar seviyesi düşüktü geçenlerde denedim 60 bara kadar stabilitesi bozulmuyor 50 bar altında gurupmanı dağıtıyor. tüfekte atılması gereken bar seviyesi en düşük 50 bar mı olmalı yani 50 bara düştükten sonra tüpü doldursam sıkıntı olurmu. tüfeğe bir zaraı dokunur mu?

    Arkadaşlar can sıkıntısından bir saat kadar önce sitenin garaj koridorunda atış yaptım birde küçük Grupman denemesi yaptım. ;tufey#;tufey#


    Mesafe : 50 büyük adım yaklaşık 45 metre tahmini


    TÜfek : at44s-10 hatsan namlu :) 5.5 cal.


    Dürbün : Optima 3-12*44aoe


    Saçma : Gamo pro magnum 15.43 gr.



    Kapalı alan doğal olarak rüzgar yok sarı lamba altında yapılan atışlar. :) desteksiz oturarak sırtımı duvara dayayıp dizimdende hafif destek alınarak yapılan atışlar. 3 hedefe denedim dürbün ayarsız olduğundan soldan vurdum. :)


    Her grupmanda 5 atış bulunmukta karalanmış olan atışlar ısınma atışı Arkadaşlar tüfekte 130 bar ile 90 bar aralığında yapılmış atışlar. Hava basmayı üşendim valla ondan düşük barlarda atış yaptım Pompa adamı çok yoruyor.


    http://c1302.hizliresim.com/16/l/k85lx.jpg


    [Resim Engellendi: http://c1302.hizliresim.com/16/l/k85lx.jpg]


    Sizce nasıl bu ikici grupman denememdi. Yorumlarını bekliyorum. :huh:

    Gamo Hunter rezil bir pelletdir. Pro Hunter ona nazaran daha iyidir (Bütün Diabolo pelletlerde olduğu gibi) ama pelletlerde standart yoktur. Kimisinin etekleri daha geniş kimisininki yamuk kimisi dar çıkar. Bence pelletleri amacına göre seç. Misal ben evde atmak için 10 metre civarı RWS Hobby, Eğlencelik gamo pro hunter, biraz daha düzgün atışlar olsun istediğimde jsb hatsan exact jumbo kullanıyorum.


    Gamonun Pro magnum ve expander modellerini at 44 kullandım berbat saçmalar. pelletin birisi küçük birisi büyük bazıların eteklerinde yamulma ve çapaklar var. örnegin 40 metreden ilk üç atışın nerdeyse tekdelik girecek 4 pellet eteğindede yabukluktan dolayı abest bir yere gidiyor. denemek için 2 şer kutu almıştım pişmen oldum gamonun işe yarar galiba roket modeli iyi gerisi işe yaramaz. tabik bu benim görüşüm. önerdiğim pellet gamo roket yada hatsanın saçması hatta norica da kulanılabilir.