snipermuyi adlı kullanıcının mesajları

    hocam öylede gelde bunu işte kanuna anlat ama artık şerit diye bişey yok.Gördüğünüz şeritli olanlarda bayinin elinde kalmış mallardır almanızı tavsiye etmem.


    Bende uzun bir dönem bu ses tabancalarını çok sevdim hatta halen bir tane vardır. Tabancalara aşıktım doğrusu taa ki gerçeğini elime alana kadar. İnsan gerçeğini eline alınca sanıyor ki "attığımı vururum", "zaten tepmede yok tüfekte neymiş" gibisinden düşünüyor. İlk atışımda silah elimden fırlıyordu ki kullandığım silah 9 mm Glock du ve oldukca az tepen bir silahtır. Dayım 20 mt öteye 100cmx100cm boyutunda bir hedef koydu ve "hadi keskin nişancı bunu vur bakalım" dedi. Bende yerden 3-5 tane taş aldım ve hedefe attım "ben bunu taşla bile vururum" diyerekten güldüm ki taşların hepsi hedefe isabet etmişti. Neyse silahı aldıktan sonra 3 şarjör attım dediğim gibi ilk atışta silah elimden fırlıyordu. 3 şarjörden sadece 12 tanesi hedefi bulmuştu. O gün bu gündür sevmem silahları : ). Ha şimdi 12 de 12 vururum 30-40 mt den o ayrı ...

    ;lol; valla ne diyeyim yarıldım aslında gülmekten :) aslında ses tabancaları bi bakımada gerçek silahlar için bir hazırlık silahıda olmuştur mesela jery mirculek diye bi adam belki tanırsınız s&w un silah antrenörüdür ve dünyanın en hızlı silah atışı yapanıdır you tubede var hatta s&w 617 le dehşet saçıyo bu yüzden maalesefki ülkemizde ses tabanca sı deyince aklailk gelen yok soygun yok hırsızlık yok bilmemne ama bi bakıma doğruda (umarım yanlış anlamazsınız :) ) bu hale biz getirdik ses silahlarını by yüzden kanunda zorunluluk geldi 2008 de yani işin aslı ses tabancalarını çok yanlış amaçlarla kullanıyoruz (ben değil tabbi :) )

    Ürünümüz ses ve gaz mermisi atabilen silahlar hakkındaki 23.01.2008 tarih ve 5729 sayılı kanuna ve 02.04.2008 tarihli yönetmeliğe uygundur. eğer bu lafı gördüğünüz taktirde demektirki ürün hem şeritli hemde ucunda kırmızı boya veya tıpa vardır birde ekol arda 5 li patlar bendeki 6 patlar uymaz yani :)

    ekol arda yı anahtarlık diye dolaştıran var ;rofl.; şak bir yana öyle silahlardan uzak dur ha mantar tabancası ha arda bişey farketmiyo ama onlarında şahı röhm little joe dır onuda bulman neredeyse imkansız birde o şerit konusu var 20088 yılında o şerit kanunu başladı 2010 da yasa değişti ve sadece silahın ucuna kırmızı boya sürülüp (kiminde kırmızı tıpa var)
    şerit olmaksızın (şerit kaldırıldı)piyasaya sürülüyor.şimidi hocam sizin o gördüğünüz şeritliler eski tip tir tavsiyem yeni kanuna uyanlardan alın birde sitedeki açıklama bölümünde *Ürünümüz ses ve gaz mermisi atabilen silahlar hakkındaki 23.01.2008 tarih ve 5729 sayılı kanuna ve 02.04.2008 tarihli yönetmeliğe uygundur. şu lafı gördüğünüz an uzaklaşın ordan ;şrofls;.

    offff offff ben bu sese ölüyorum işte 8o tam benim istediğim özellikte bir silah sürgüyü çekince şınngg edecek işte .:thumbup: birde şimdi araştırdım jackal duali canefe av diye bir sitede buldum orasını bir aramanı tavsiye ederim fiyat yazmıyo çünkü