snipermuyi adlı kullanıcının mesajları

    evet aslında açık bir konu ben hep bi toplu co2 tabancamın (örneğin:dan wesson) pellet atmasını istemişimdir acaba yivset attırsak namluya herhengi bir sorun çıkarmı kolluk kuvvetleri tarafından ve silaha herhangi bir sorun yaratırmı.


    NOT:tabanca almak istediğimden değil merak işte

    hocam siz desenize benim tüm kullandığım gamolar sahte ee adamlar harley davidsonun çakmasını yapmışlar onumu yapamıyacaklar. :)

    bu ürün hakkında pek bi bilgim yok ben bunu trap ve sket yapmak için istiyorum ve en önemlisi 25 mt den havaya şişe atsak veya plaka onu vurabilirmi çünkü namlu çıkış hızı biraz az

    benim torpedo 155 tüfeğim ile 1500 ün üzerinde atış yaptım.fakat bu pellet uçarmı uçmazmı diye aklıma bu soru takıldı.aldım bi 500 lük kutu oda av bayisinin tavsiyesiyle tanıdık olduğu için fazla bişey diyemedim.cevaplarınızı bekliyorum.


    Saygılar.

    size şöyle söyliyim 155 kullanıcısı olarak çok iyi bir tüfek diyebilirim tahribat videoları bölümüde duvarı deldiğimin fotosunu çekip koydum oraya isabeti harika tek kusuru ağır olması fakat mod 125 sniper de aynı çıkış hızına sahip ama kullanmadığım için bişey diyemiyecem.