kundağına bittim isabetinide ben kullanmasam bile az biraz biliyorum.yeni tüfeğiniz hayırlı olsun
allah banada nasip eder inşallah ![]()
snipermuyi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun güle güle kullanın

-
Zonguldak sikayet ederse İstanbul ne yapsin hocam

phahahaha aynen de ne bileyim insana bi tuhaf geliyo en azından istanbuldada reşadiye atış alanı var burda bırak atış alanını normal bi 75 mt ye atacağın alan yok ama iyi bi tarafı var kolluk kuvvetleri hiç bi zorluk çıkartmıyo atış konusunda bende en fazla 35 40 mt ye atabiliyorum.
Daha Çok GösterAlıntı sahibi "isarslan"
Alıntı sahibi "snipermuyi"
ah bee şehirde ne varsa artık yerleştik öyle şöyle bi ormanlık alanda evin olacak 150 m2 de bahçen olacak istediğin kadar vur kır parçala indir yak dök ne yaparsan yap bizim bu zonguldakta öyle yerler de var fakat çarşı içinde oturuyorum keşke öyle bi yerde otursaymışım.eee kaderAaaaaa!benim köyüm devreğe 25 km.
Dirgine yazıcık köyü bilirsiniz belki?
geçen pazar eğerci bostandüzü ve dirgine tarafındaydım.her hafta sonu kacmaya calısıyorum.bu hafta kısmetse şeker kanyonu gezim olacak.pcp silahım olsa degerlendirilecek cok yerim var ama kader
eğerciyi bilirim tek kelimeyle tabiri caizse domuz avı için manyak bi yerdir.orda tüfek attığım olmuştu şu benim kral magnumla eskiden
-
Alıntı sahibi "snipermuyi"
ah bee şehirde ne varsa artık yerleştik öyle şöyle bi ormanlık alanda evin olacak 150 m2 de bahçen olacak istediğin kadar vur kır parçala indir yak dök ne yaparsan yap bizim bu zonguldakta öyle yerler de var fakat çarşı içinde oturuyorum keşke öyle bi yerde otursaymışım.eee kaderAaaaaa!benim köyüm devreğe 25 km.
Dirgine yazıcık köyü bilirsiniz belki?
devrek çay değirmenini bilirim izciliğe 3 gün kalmaya gitmiştik.
dirgine tarafını bilmiyorum fakat benim babam bilir orda çok domuz avına gitmişliği olmuştu.bu arada mengende çok güzel yerler var bi kere gitmek istemiştim orda bizim bi tanıdık vardı ama gidemedik sınavdı falan çakılı kaldık burda böyle 
-
ah bee şehirde ne varsa artık yerleştik öyle şöyle bi ormanlık alanda evin olacak 150 m2 de bahçen olacak istediğin kadar vur kır parçala indir yak dök ne yaparsan yap
bizim bu zonguldakta öyle yerler de var fakat çarşı içinde oturuyorum keşke öyle bi yerde otursaymışım.eee kader 
-
şu dianalara bayılıyorum hem kendisi hemde fiyatı güzel ama olsun babamda diana werke varmış bi aralar 80 lerde darbe marbe çıkınca satmış ben olsam vallaha satmazdım acayip kuvvetli bi silah hayırlı olsun derim

-
abi maşallah tüfek te mavzer gibi mübarek 367 azda değil yaa tebrikler
-
tek kelimeyle harika dürbününüzün markası nedir ve kaç zoom da yaptınız merak ettim doğrusu ?
-
atışlar çok güzel yalnız ince mehmetin 30 grainlik pelletinde niye böyle sonuç verdi anlayamadım ortayı çıkartması gerekirdi.
-
merhaba sayın forum üyeleri değerli abilerim şimdiye kadar hep havalı tüfek kullandım elime hiç havalı tabanca almış değilim tüfeğimi hep kendim alırdım.fakat tabanca içinde böylemidir.yani tabanca almak için benim yaşım 17 acaba havalı tabanca alabilirmiyim satın almam da herhangi bir engel varmıdır .
-
yorum yok ayakta alkışlarım sadece

-
6. 35 harika hele şu safarilerede bayılıyorum acaba dendiği gibi 400 m/s varmıdır ?
-
hey gidi benim kral magnum da ilk alındığı zamanlar böyleydi gerçi acayip bi tepmesi vardı ama sonra 250 260 tane atınca yumuşadı yay ama işin aslı şöyleki bir kral ile hatsanı karşılaştırmak olmaz hatsan daha iyi tabiikide şu fazla atım meselesini de düşünmek lazım. hatsan bu konuda kesinlikle üstün bnim torpedoyla 850 kez attım yaklaşık yayı hala sert hala sert
valla hatsanı anlamak mümkün değil yayları çok kaliteli. atışlarınızda çok güzel tebrik ederim. -
cevabınız için teşekkürler dediğiniz gibi grupman yapmak biraz saçmalık olur.fakat ben daha çok 200 mt için eğlencelik amaçlı istiyorum şişe kırmak amacıyla

-
-
-
-
bendeki aslında bi fantezi her zaman bi 200 metre atışı yapmak istemişimdir. (heralde askerliğe fazla bağlılığımdan)ama okuduğumdan anlıyorumki sadece tüfeğe bağlı olmayıp kullanılan saçma kalitesi ve hava muhaleveti de işin içine giriyo anlaşılan yaalnız crossman point adlı saçmayı buldum.çok da hoşuma gitti 175 tane vardı içinde isabetine hayran kaldım.ama bi daha sordum elimizde kalmadı dedi bende kös kös gittim maalesef.heralde gene gamolara devam
-
bilmiyorum berretta iyii bir marka fakat hemen öyle bulunması zor en azından zonguldakta
-
zigana m1911 de çok güzel orjinal colt 1911 le parçaları uyumlu sadece ele tam oturmuyor veya benim elim büyük