snipermuyi adlı kullanıcının mesajları

    bizim ahım şahım övdüğümüz yabancı markalar bile pakistandaki yapılan yarışmaya katılıp jnk 90 a karşı hiçbir direnç gösterememiş. bu aslında mükemmel bir sonuç ve önümüzün açılmasını gerektiren bir gövde gösterisidir.

    kusura bakmayın metehan abi kafam yarıldıda hastahanede falan uğraştık. ama yılmadım hasta halimle gittim taktım reddotu ilk defa mod 125 ile 10 mt de 3 atış tek delik grupman yaptım. yani sonuç mükemmel ama mod 125 ve mod 125 sniperçi olanlara söylüyorum. daisy nin hiçbir ürününü almayın çok dandik çünkü ilk taktım ve altına 3 kat içi iplikli kaucuk koydum vidası yalama oldu o yüzden . bende hurdalığımdan aldığım uygun vidayla tekrar denedim.buu sefer işi bitirdim...reddot bence magnum sınıfı silahlar için mükemmel bir şey hem hafif hemde çok iyi sonuçlar alınabiliyor. detayları elime fotoğraf makinesi geçtiği zaman ayrı bir konu açıp sıfırlamanın püf noktalarını resimlerle açıklayacam. haa birde reddot alacaklar en düşük nikula veya optima reddot alsınlar onlar benim aldığım daisy ye göre daha kaliteliler :thumbup:


    Tüp şeklinde 12 gr'lık çift kompenantlı epoksiler mevcut nalburiye-hırdavat malzemeleri satan yerlerde bulunuyor, paketin içeriğinde şırınga veya kartuşları oluyor bir kaç gramını kullanıp geri kalanını muhafaza edebilirsin..Bu arada epoksi sıkı sıkıya bağlanmasını sağlayacaktır aygıra :)..Aslında başka bir kimyasal yapıştırıcı daha var fakat onu tavsiye edemiycem namluya tam anlamıyla kaynak olmuş gibi yapışıyor ama sonra sökmeye kalkarsan namluyuda sökmen icap edebilir..


    şimdi kaan abi bu epoksiye karbonat ilavesi yapsak nasıl olur babam yaparken görmüştüm.demirgibi yapıştırıyordu, japon yapıştırıcısını sürüp sonra kurumadan karbonat döküyordu acayip sert oluyordu. acaba aynı şeyi buna uygulasam bi faydasını görürmüyüm.


    aldığım günden beri hep gaddarıma (mod 125 snp) lazer takmak istedim ama kısmet olupta işe yararsa mutlaka paylaşalım abilerim kardeşlerim


    eğer olurda bu koca bebeği kontrol edebilirsem mutlaka paylaşacam :thumbup:


    Basit ve ucuz 4x20 bir dürbün aldım taktım ağırlıkta yapmıyor, stoperle de sabitledim kısa mesafelerde cok güzel. Ne kayma var ne bozulma var. Mod 125 de kısa mesafeler için tavsiye ederim. Sıfırlaması da gayet güzel oldu. 13 metreden yumurta kutularına saplandığım kurdanlari vurabiliyorum.


    ayynısı bende var optimanın ama biraz karanlık çıkıyor. aslında ben birazda taktik çalışmak istiyorum.




    ya düşünsenize m.125 snp yi pompalı gibi tutup lazeri hedefe tutup vurdugunuzu karizma be

    düşünmesi bile keyif veriyor gerçekten ^^


    :) olursa bende alayım hocamda kaynatsak durmaz m.125 bu yaaa:(


    abicim şunu bir dizginleyeyim zaten foruma paylaşacam magnum sınıfı silahlar nasıl sıfırlanır nasıl kayması engellenir diye o konuda sıkıntınız olmasın :)


    Alıntı sahibi "snipermuyi"




    sanal pazardan bu ürünü aldım 47.50 tl ye bundan kullanan varmı acaba mod 125 gibi bir aygırda kullansam bir sorun teşkil edermi ayaklarına japon yapıştırıcısı ve içi ipli kauçuk yerleştirecem sonrada sıcak silikon sıkacam inşallah ayar tutar.


    Epoksi kullanın diğer tüm yapıştırıcıları unutun o aygırın üstünde :)


    hmm epoksiyi deniyem kaan abi sağolasın :)

    abicim ben genelde hep gamo pro hunter kullandım 4.5 ve 5.5 olarak isabetliydi. ancak geco denen bir marka daha var biliyorsundur geco ateşli mühimmat üreten bir firmadır.(benim bildiğim) ama http://www.avfoni.com/zz/urunl…Havali_Tufek_Sacmasi.html bu ürünü almanı tavsiye ederim fiyatının ucuz olduğuna bakma forumda bir abi çok iyi gruplar çıkarmıştı bununla :thumbup: yalnız son grupman da muhteşem jet saçmaya göre ama dediğim gibi 5 atışınında tek delikte toplanması için saçmayı değiştirmek gerek :)

    seni mutlu ettiyse, bende sevindim kardeşim :)
    eskileri yeri başka.. aslında vakti zamanında daha düzgün muhafaza edilseymiş, çok daha iyi kalırmış, dışında boyalar gitmiş, ancak içindeki yivler,.. sanki tüfek bugün alınmış gibi, dışına bakmasan :)


    desene, gelir gelmez forumda nostalji yaptık..


    abicim zaten nostaljik tadı veren yıpranmasıdır. :) ama arada bir nostaljide olsun değilmi bence bu hali çok güzel tabii ki grupmanda :)

    böyle tüfekleri görünce içim bir hoş oluyor inanınki ,tüfeğin halinden belli hala taş gibi ben nostaljiye her zaman ayrı bir gözle bakıp diğer modern tüfeklere göre ayrı tutmuşumdur. bu resmi paylaştığınız içinde ayrıyeten teşekkürlerimi sunarım. ^^

    heralde tüfek mousin nagant bolt kolundan ve tümleşik şarjöründen belli bu arada animasyon çok güzel en ince ayrıntısına kadar çalışma prensibi anlatılmış :thumbup:



    şimdi baktım çince üstünde bişeyler yazıyor. tüfek çin malı bi kere

    Alıntı sahibi "snipermuyi"




    bi ara gidip te almak lazım aslında atıcılık belgesinide aradan çıkarmış oluruz. cevap için teşekkürler :)


    atıcılık belgesinde mutlaka atıcılık sporu yapmasında sakınca yoktur ibaresi gecsin ben düz aldım spor yapmasında sakınca yoktur diye kabul etmediler

    uyarın için sağol :)