AksuAv adlı kullanıcının mesajları

    1 Temmuz 2020 itibari ile Hatsan Silah Sanayi bünyesindeki ürünlere zam yapacaktır. Bu tarihten önce eski fiyatlardan ürün almak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.

    Merhaba arkadaşlar, geçte olsa bir konuya açıklık getirmek istedim. Malesef ülkemizde zam üstüne zam gelmektedir. Bu sadece sektörümüz ile alakalı bir durum değildir. Malumunuz herşeye zam geldi. Herşeye ek vergi geldi, vergi yükü arttı iyice. Döviz artışı her sektörün tuzu biberi oldu.


    Asgari ücrete yapılan zam her ne kadar az bulsakta toplum olarak bunun getirdiği yük yine üretime yansımakta, yine esnafın ticaretine yansımakta. Örneğin 2019 yılı aralık ayında düzenli bir şekilde bağkurunu ödeyen esnaf 750 tl ile kapatmışken, ocak ayına 870 tl ile girmiştir. Elektriğe, suya, ısınmaya, kiraya gelen zamlar cabası. Esnaf ayakta kalabilmesi için ne yapması gerekiyor? Mecbur zam yapması gerekiyor, en azından maliyet artışını yansıtması gerekiyor. Bu yüzden zamları çok görmemek gerekiyor diye düşünüyorum.


    Bugün sektörümüzde her firma yılda 1 kez minimum zam yapmaktadır. Kimi yılbaşında, kimi yıl ortasında.. Hatsan ise bu zammı çoğu zaman 1,5 yılda bir kez yapmakta.


    Ayırca konu başlığında geçen Hatsan'ın web sitesi diye lanse edilen site bizim gibi bir av bayisine aittir. Yani Hatsan'ın fabrika satış vs. gibi bir online satış sitesi yoktur. Biz firma olarak Hatsan'ın İç Anadolu Bölge bayisiyiz. Bizim gibi olan Türkiye'de çevre illerde bu şekilde online satış yapan firmalar bu fiyat geçişlerine ilk önce geçmek zorundadır.


    Bu durum fırsatçılık ile alakalı değildir. Özellikle bu camiada bizi bir çok kişi çok iyi tanır ki, ürüne zam da gelse eğer elimizdeki ürün eski fiyattan kalma ise mutlaka müşteriye bunu bir şekilde yansıtmışısızdır. En azından yeni fiyat eski fiyat arası birşeyler yapmışızdır. Bu konuda fırsatçılığı kesinlikle kabul etmediğimi bilmenizi isterim.


    Saygılarımla.

    Hatsan' ın servis anlayışı biraz kötüleşmiş kendi imalatları olan ve 3 yıl önce herşeyiyle tamir edip yolladıkları tüfeğin, kırılan yayı için bu tüfeğin parçası bizde yok diye yapmadan yolladılar.

    Merhaba. Tufeginizin modeli nedir ?

    Yeni versiyonun ürün açıklaması:


    Marka: Kral Arms
    Model: Puncher Jumbo
    Kalibre: .177 - 4.5 mm / .22 - 5.5 mm / .25 - 6.35 mm
    Namlu Uzunluğu: 58 cm - Ceketli
    Namlu Kapağı: 1/2 unf Diş Sayesinde Moderatör Takılabilir
    Çalışma Basıncı: 200 Bar
    Tüp Hacmi: 425 cc Alüminyum
    Atış Sayısı: 5.5 mm için - 200-50 Bar arası 144 Atış (Her 50 barda 4 şarjör atış)
    Toplam Uzunluk: 104 cm
    Ağırlık: 3.5 kg (+- 50 gr)
    Çıkış Hızı: 5.5 mm için Jsb marka 18,13 grain pellet ile 925 fps
    Diğer Özellikler: Kademeli Güç Ayar Düğmesi Sayesinde Çıkış Hızını Düşürüp Yükseltebilirsiniz. Bu Sayede Atış Sayınızı Ayarlayabilirsiniz.

    Değerli Forum Sakinlerinin Dikkatine..!


    Firmamızdan ve diğer bayii meslektaşlarımızdan Kral Marka Puncher JUMBO, Puncher PiTBULL, Puncher BiGMAX Model PCP Havalı Tüfek Alan Müşterilerimiz,


    Ürünleri Kral Silah Sanayi' ye Aras kargo ile karşı ödemeli göndererek hiçbir ücret ödemeden yeni versiyona geçişi yapılacaktır..


    Bu yeni versiyonda ki önemli farklılıklar ise;


    1) Yenilenmiş Namlu ile ceket ve namlu boyu 58 cm 'e çıkartılacaktır.
    2) Namlu ağız kısmına 1/2 unf diş açılıp, moderatör takmaya imkan sağlanacaktır.
    3) Çekiç, valf vs. gibi parça güncellemeleri ile çıkış hızı ve atış sayısında ciddi farklılıklar oluşacaktır. Ortalama her 50 barda yaklaşık 4 şarjör atış imkanı oluşacaktır..
    Gerekli güncellemeler için Kral Arms'a & Nevzat ve Arif Sütçü Beylere buradan teşekkür ederim..


    Kral Silah Sanayi adres:
    Kral Av --> Üzümlü Kasabası, Beyşehir / Konya
    Telefon: 0 332 524 68 70


    Not: Karşı ödemeli kargo gönderim firması ARAS KARGO 'dur.


    Gönderinin içerisine ürünün fatura fotokobisini koymayı unutmayınız.


    Yeni Versiyon Puncher JUMBO İncelemek için: https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=4059

    hocam dışardan görülmesini istiyorlar.hatta şu aralar kolluk kuvvetleri teftiş ediyor kargaları. Bugün aras kargoyu 2 sefer aniden teftişi gelmişler. Biz kimliklerin üzerine aksuavdan aldigim urunun siparisi icindir gibilerinden yazı yazıyoruz..

    İyi geceler arkadaşlar,


    kargoların taşımasıyla alakalı sorunlar vardı. şuan av fişeği taşınamıyor mesela.


    bu yasak 2521 sayılı kanunu kapsayan ateşli tüfek, spor amaçlı kullanılan havalı tüfek ve tabancaları da kapsamaktaydı. ancak kısa sürede çözüldü ( aras kargo tarafından sorun kalmadı, diğer kargolarında bunu çözmesini bekliyoruz)


    malumunuz tv reklamlarında bile 350 tl ye ruhsatsız, merdiven altı kapıda ödemeli tüfekler satılıyor, bir nebze bunu önlemek, bir nebze gayri resmi işi engellemek ve sektörü daha da sıkı tutmak adına bir takım önlemler alındı.


    tarafımıza (havalı tüfek ve tabancalarda) satış yaptığımız ürünün faturasının yanında satış yaptığımız kişinin kimlik fotokopisi ile av bayilik - satıcılık belgemizin (kargo firma yetkilisine ibraz edilip) koli üzerine görünecek şekilde koyulması tebliğ edilmiştir.


    ateşli tüfeklerde de satın alma belgesi aslı, ruhsat fotokopisi, kimlik fotokopisi gibi evraklar ( daha önce den de böyleydi ) alınıp yine kargo görevlisine ibraz edilip koli üzerine görünecek şekilde koyulması istenmiştir.


    Umarım bu çözüm olur da şu ruhsatsız ne üdüğü belirsiz ürünler vatandaşın eline geçmez.

    Serkan Bey,


    aramıza hoşgeldiniz. Bir ithalatçı firma yetkilisinin bu denli ince düşünüp aramıza katılması gerçekten hoş bir durum.. Bu birde Hawke olunca tadından yenmiyor ;)


    Sayın hobidaşlarımız için iyi bir fırsat olacağını düşünüyorum.


    Tekrar hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim.

    Hercules bir aksilik olmaz ise nisan ayı başlarında satışa çıkıyor arkadaşlar. . Ayrica nova modelini sağolsun Bahtiyar beyden rica etmistik bizi kirmadi ve üzerinde yapılan oynamalarla compact serisini çıkartti.. Güç ve özelliğinden ödün vermeden ceketi kalinlastirildi, harici moderator takmak için 1/2 unf dış yapıldı ve kapak konuldu.. Bence çok güzel oldu.. Umarım sizlerde beğenirsiniz. .