AksuAv adlı kullanıcının mesajları

    Sizede bir tane ayıralım hocam, zam gelirsede size eski fiyattan yardımcı olalım.. İsterseniz sipariş geçebilir ödemesini sonra yapabilirsiniz..

    Ayaklari getirememeleri cok ayip olmus.sen herseyi guzel yap en artistik ve kullanisli parcayi unut :)
    İmkani olan alsin .eminim stoeger bu urunude guzel yapmistir...
    Polat bey bir adet gonderin test yapalim.size geri gonderelim.imkan varsa tabiki.10-20-30-40-50 metrelerde deneyelim.kayit altina alip guzel bir paylasim yapalim

    Kendime ayırıcam büyük ihtimal 1 tane, bununla ilgili olabilir hocam

    Arkadaşlar küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum,


    Bildiğiniz üzere Stoeger havalı grubu ürünler 1,5-2 senedir aynı fiyatta satılmaktadır, herhangi bir zam İTHALATÇI firma tarafından yapılmamıştı.. Atac'ları alırken görüşme esnasında Nisan ayının sonlarına doğru tüm modellere zam geleceğini söylemişti..Bilginiz olsun istedim..

    Ürün hakkında en merak edileni hepimizin bildiği üzere Piston sistemi, Gaz Ram Teknoloji (GRT) adını verdikleri sistemin ne derece başarılı olacağını zaman gösterecek.. Ülkemize her ne kadar geçte gelse bu süre zarfında yurtdışında beğenilen ve kabul gören bir ürün haline gelmiştir..


    Yurtdışı inceleme ve grupman paylaşımları için sayfamızı ( http://www.aksuav.com.tr/defau…git=14&guncelhaber=21 ) ziyaret edebilirsiniz..


    Ses kesme özelliği x20 suppressor modelinde ki gibi oldukça başarılı, geri tepme neredeyse yok denecek kadar az buldum..


    Tüfeğin yüze oturuşu ve kavraması oldukça başarılı yapılmış..


    Dürbün ise (4-16x40AO) mildotlu olması ve zoom aralığı yüksek olması açısından alıcıya değiştirtmeyecek kadar yeterli geleceğini düşünüyorum..


    Tek eksiği kutu içeriğinde bipod ayakların olmaması, ithalatçı firmayla görüştüm getirtmelerinin zor olacağını söylediler.. (Malum kanunlar iyice sıkılaştı, izin almak çok güçleşti dediler.) Yurtdışından araştırıyorum umarım uygun bipod bulabiliriz..


    Şimdilik ilk izlenimlerim bu kadar.. Zaman geçtikçe paylaşımlar, yorumlar, görüşler artacaktır..


    Tekrar Hayırlı Olsun Camiamıza..


    Saygılarımla..

    Yusuf Bey , hayırlı olsun hepimize ,stoegerin kalitesini hepimiz biliyoruz.Almak isteyen arkadaşlar için satıcı olarak bilgilendirme yapabilirmiyiz.

    Teşekkürler hocam, hepimize hayırlı olsun.. Tabii ki yapabilirsiniz..

    İlgi ve alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar, uzun süredir gelmesini merakla beklediğimiz bir üründü Stoeger ATAC.. ve bugün itibariyle stoklarımıza girmiştir..


    Her 2 kalibreside mevcuttur. Paket içeriğinde Stoeger 4-16x40 AO Mildotlu dürbünü vardır.. Diğer hediyeler ise firmamıza aittir..


    Buyrun resimleri..



    [Resim Engellendi: http://img493.yukle.tc/thumbs/633620140403_160136.jpg]



    [Resim Engellendi: http://img493.yukle.tc/thumbs/742620140403_160240.jpg]



    [Resim Engellendi: http://img493.yukle.tc/thumbs/847420140403_160251.jpg]