güç farkı varmı x10 ile x20 arasında
genco6756 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
x 10 kullanıcısıyım.x20 suppressor ile arasında ne fark vardır sesinin az olmasından baska?
-
bu arada bence silahını övmelisin.aa sonuna kadar hakediyor

-
problem yok zaten.ama biz neden konusuyoruzki bunları fx aa evanix bunların hepsi birer mucize zaten:) biz en iyisi konu baslığı gibi at44 tartısalım
saygılar -
zaten bahsettiğim özellikler bunlardı.grupman isabet atıs sayısı stabilite vs.. daha ne olabilirki bi silahta.manometre tek basına bu özelliklerin hepsiyle savaşamaz bence.oda nazarı olmus.fx grubunun piyasaya sürdüğü orta halli bir pcp diyosunuz fakat kullanılan parcalar işçilik bi glad yada revo ile aynı
-
üzerinde manometre olmayan silah kötü silahmıdır sizce? forumda o kadar kullanan arkadasımız var ama kmse manometreyi sikayet etmemiş.demekki t12 manometreyi untturuyor .tamam olması gereken bir parça ama olmamasıda mükemmel olmayan bi silah anlamına gelmez.fx t12 kullanma fırsatım olmadı ama arkadasımdan biliyorum 10 numara pcp.saygılar
-
limit 1500 ise temiz bir 2.el aa yada evaniz s10 olabilir yada fx t12
-
yok yani tam güçte derken stabil olarak demek istedim tüfeğin gücü düşene kadar yani.örneğin 180 bardan 120 bara düşene kadar diyeyim
-
tam güçte kac atış yapabiliyosun alkiiii?
-
at44 wx 10 lw den bahsediyorsunuz dimi tüp hacmi 180cc olan tüfek.birde yenileri derken hangi siteden bakabilirim
-
tamam o zaman hangi modelini önerirsiniz:)
-
peki bu kadar tartısma konusu arasında tekrar belirteyim.at44'ün hangi modelini tavsiye edersiniz.?at44 wx10 lw nasıl kullanan varmı?
-
peki onca kullanıcıdan neden herkez hatsanı şikayet ediyor yada madem gamodan iyi neden gamoya kimse toz kondurmuyor.kendi malımız diyemi biz bunları yapıyoruz bi anlamadım gitti.türk malıysa alınmaz deyim oldu artık
-
[quote='omer845627','index.php?page=Thread&postID=190231#post190231']AA firmasına bir parti hatalı lw namlu gelmiş adamlar tonlarca tüfek siparişini iptal eymiş neden kalitaden ödün vermemek için ama hatsan böyle bişey olsa gelmiş mal geri gitmez tekın tüfeklere at gitsin derler.Ayrıca hatsanın kendi yaptığı namlulara lww nin amblemini vurmadığıda meçhul.[/quo
abi bu hatsan neymiş yaw

-
o zaman sadece ismi lw abi.. lw'nin en kötü namlusunu kullanmıslardır kesin.yani hatsan namluyla arasında bir fark yok demeleri buradan geliyor anlasılan.fakat ben ne yapıcam bilemiyorum.şansım bi yaver gitmedi.ne fx alabiliyoruz nede aa. cometa v10 dedik fazla bilgi yok hatsan dedik cok kafa karıstırıcı sorunları var. bakalım sonumuz nolcak.ins yaylıya devam demeyiz
-
kimine isabetli kimine isabetsizi denk geliyor demişssinizde bu firma nasıl bir üretim yapıyor anlamıs değilim.ben şanssızım.bana kesin isabetsiz patlar.peki hatsandaki lw namlu aa lardaki ile aynı namlumu.yani kalite kalite değişiyomu yoksa standartmı?
-
arkadaslar cometa lynx v10 paylasımları biraz zaman alıcaga benziyor.bu zaman içinde aklımda olan at44 leri arastırıyorum.belkide at44 nasip olur.öncelikle 2 model var aklımda AT44 WX 10 LW ve AT44 LONG ..bu modellerden kullananlar paylasım lazım bilgi lazım
birde long modelinin lw namlu olanı var ona ne dersiniz -
cometanın daha 5.5 hız değerlerini göremedik.pellet ağırlığı yükseldignde hız ne olur acaba.bu konuda bilgi sahibi olan varmı bi tablo vs
-
artık kullananlardan haber beklicez.hız olarak benide cok tatmin etmedi ama yinede fena bi hız sayılmaz.regülatörlü olması mükemmel.
-
daha stabil derken ? tüfeği görme tanıma fırsatınız oldumu? bizde merak içinde bekliyoruz bakalım