Bende emniyeti iptal ettiğimde bir miktar rahatlama oldu. Sertliğin asıl sebebi şarjör endeksleyici sanıyordum bende.
WRANGLER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Destekli, masadan vs. atış için en iyisi doğrudan bağlamak tabi. Bedava regülatör olmuş oluyor. Ft atışı için direk bağlamak olmuyor ama.
-
Duygu dolu mısralarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
-
Tüfeği yetiştirebilirsem bende geliyorum.
62. Yasin Odabaşı (wrangler) - AA s510 MPR Carbine .22 ANKARA / A-TAKIMI
-
Abi atışlar çok iyi maşallah. Ayıptır söylemesi glada regölatür varmı
Galatianlar regülatörsüz malesef ama stabilitesi fena değil. Yarım regülatör tabir ettikleri akış kontrolü sağlayan bir parçayla dengesizliği azaltmışlar.Ellerinize sağlık bence 75 metre için güzel grupman. Bu baracuda match'ları alalı bir ay oldu denemek nasip olmadı. Bu jsb18.13 gr o kadar memnunum ki şarjöre başka saçma koyasım gelmiyor elimde son 3 kutu kaldı ondan sonra artık gelmezse 7 kutu baracuda match'a sarılacağız. İşin doğrusu performaslarını merak ediyordum jsb 18,13 ile H&N 21.14 gr leri kıyaslabilecek birileri varmı acaba?
Ben ilk aldığımda mesafe olmadığı için 33 mt ince mehmetle 10 saçmalı tek delik bir grupman yapmıştım bir dahada o saçmaları kullanmadım. Hala elimde duruyorlar.
Baracuda'lar 40fpe üzeri güçteki silahlarda iyi sonuç veriyor. Silaha-namluya göre farklılık göstermekle birlikte, 40fpe altındaki silahlarda JSB'lerden isabetli değil. -
Grupman gayet iyi olmuş. Galatian'ın mühimmatı Baracuda.
-
Ayrıca jsb 13.43 ile 3 pompa enerjisi 6.9 ft/lbf 9.4 joule
Chairgun pro ya göre:
Maximum mesafe 364m
@mesafe 233m
uçuş süresi 8.875 saniye
Ölçümleriniz biraz düşük görünüyor, chrono connect ölçümü sanırım?Not: JSB Exact RS BC değeri 0.028 diye biliyorum.
-
şimdi evden çıkıyorum, umarim bütün işlemleri bugün bitirebilirim
yardımlarınız için çok teşekkürler.
Mesaj saatine bakarak; sanırım bu gün bitmedi işlemler, Amasya olmasına rağmen.Ankarada bağlı olduğum İlçe Emniyetten bilgi aldığım gün dışında tam bir gün sürmüştü işlemler, aile hekiminden rapor almama rağmen. Şimdi nasıl olur bilemiyorum ama rapor konusunda hekime "silah" kelimesini söylerken tüm özgüveninizi takının yoksa önyargı duvarında takılı kalabilirsiniz.
-
Arkadaşlar jsb straton 5.5 in bc değerini bilen varmı nette ve chairgunda bulamadım.
JSB Straton BC: 0.023
-
Bayrağımızı oralarda görebilmek çok sevindirici. Tebrikler.
Başarı zor demek çok yanlış. Zamanında yerli otomobil için de aynı şeyler düşünülmeyip, yarım yamalak ta olsa başlansaydı bugün durum çok daha farklı olurdu.
-
muhtemel soruları forumda arattırdım okuyun kolay gelsin
at44 mü webley raıder 10 mu?
PCP Webley Raider aldım
https://www.airgunturk.com/index.php?form…ebley+raider+10 -
Bütün ekip oradaymış, iyi şenlik olmuş helal olsun. Muhabbetiniz bol olsun.
Emre abi yakında CNC Air Weapon System tarzı birşey geliyor herhalde

[Resim Engellendi: http://i41.tinypic.com/2w2lcfb.jpg]
[Resim Engellendi: http://i44.tinypic.com/20pautf.jpg]
-
Yaylı tüfekler için 21gn. ağır gelebilir, yayı kırabilirsiniz. 13.43 yada 16gn. tavsiye ederim.
-
Havalar bozmadan ikili müsabaka yaptığınız iyi olmuş, bundan sonra havalar pek tat vermeyecek gibi. Bende bu hafta gelecektim, araba serviste olduğu için gelemedim.
Erdem abi MPR ile rakamları iyice yükseltmişsin, şampiyona zaten diyecek söz yok

-
Pcp'de teferruat fazladır ama çok isabetli ve güçlü atışlar yapılır. Forumdan ikinci el veya bayiden sıfır olarak alacağınız 5.5mm bir at44 uzunca bir süre memnun eder sizi. Teferruatla uğraşamam derseniz, forumdaki konular ışığında, kullanımınıza ve bütçenize göre bir yaylı beğenebilirsiniz.
Bu arada forum kuralları gereği TANIŞALIM başlığında kendinizi tanıtınız.
-
Mesafeyi tam yazarsaniz birde hedefin uzakligini 15 yada 20 mt olursa cok yakin degerler veriyor tufekte moderator olursa iyi olur patlama sesinden karsidan gelen sesi tam olcemiyor
+1 Güzel tespit.
-
Aşağıdaki konudan devam edebilirsiniz.
-
21 grain h&n baracudalar ile çok güzel sonuç alıyorum.Solid 30 grainler yanında yanında isabetsiz kalıyor.
+1 -
Evet, scuba tüpüne, pompaya, vs. bağlı olmaması hoş görülüyor. 17-18 pompadan sonra her atış için iki kere pompalamak da yeterli oluyor.
Ben burayı kaçırmışım, o halde daha da iyiymiş.
-
Asıl dağda bayırda avantajı ortaya çıkar bence sırtında itfaiyeci gibi scuba taşınmayacağı için.
Düşük güç olarak 30-40 fpe civarı seçenek varsa, iki tane 80 fpe yerine 10 tane düşük güç atış yapsa tamamdır.
Air arms s510 - Daystate Airwolf gücüyle 1 atış için 2 pompaya razıyım.