WRANGLER tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Erdem abi sen silahını bulmuşun. Kundağı zaten diyecek söz bırakmıyor.

Ft için mpr-ft kundağıyla ister 14fpe ister 30fpe atabilecek olman güzel. Aynı dolum ucuyla ikisinide doldurabilmek ayrı bir rahatlık tabi.

Tekrardan hayırlı olsun.

Murat abi ellerine sağlık. İki defa okudum, çok etkileyici.

Tüm fabrikalarında zaman geçirmiş biri olarak İmalat-ı Harbiyenin şimdiki hali eskisinden çok uzak olsa da, Allah göstermesin, ihtiyaç halinde yine var gücüyle vazife yapacağından eminim.

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Ateşli saçma atışıyla havalıyı kıyaslamayın, birçok fark mevcut. 15 metreden çoğu havalı çoğu şişeyi kırar, Dominatör kesin kırar(şişeyi ortalayın yeter). İsabet olarak ta gayet iyidir, kısa bir alışma dönemi sonrasında ithal tüfekler ayarında atış yaparsınız. Ağır olmasın derseniz Hatsan Striker ya da Stoeger x20 önerebilirim(sabit namlunun isabete katkı sağladığı pek konuşulmuyor).

Bt 65 standart haliyle bu kadar güçlüdür,kullanma şansım oldu..Ölçümleri yapan kişi su götürmez incelemeler yapmış,sözüne güvendiğimiz bir abimizdir. Stabi atış yapmasına gelince hatsanın bir standardı yok,tüfek set uskur ayar vidası ile ayarlanmış olabilir.

Hatsan firması tetik iyileştirme ve tüfek kurulum zorluğu konusunda devrim yapsa alacağım tek tüfektir.

Saygılar

Bt65 standart haliyle güçlü evet ama fabrika çıkışı bu kadar güçlü, bu kadar stabil ve yüksek atış adedi olanı görmedim. Her çeşit pellet-bullet ile binlerce kez atış yaptım bt 65 ile, bunların belkide bin adedi kronoya yapıldı. Setuskur ayarıyla ben pek sonuç alamamıştım. At44 ile daha güzel atışlar yapıyorum.

Buyrun burada inceleme Link

Pcp işine yeni başladığım sıralar konuşulan konulardan.

İncelemede yer alan bt65'in fabrika çıkışı halde olduğundan emin değilim çünkü bende yeni çıktığı sıralar almıştım ve fabrika yaylarıyla ne bu stabiliteyi ne de bu kadar yüksek hızları yakalayamadım, kimseden de yakın değerler işitmedim.

C'den G'ye kadar olan sütunlar tam olarak ne anlama geliyor? Biri beni aydınlatabilir mi?

D: ilk turdaki 20 hedef üzerinden, E: yarışmadaki toplam 40 hedef üzerinden vuruş sayısı.
    F: ilk tur troyer puanı, G: yarışma troyer puanı(Troyer sistemi hedeflerin zorluk derecesine göre(uzaklık, çap, atış pozisyonuna göre) belirleniyor ve sayı eşitliği gibi durumlarda sıralamada kullanılıyor.).

Öncelikle,Yarışmayı organize eden.. maddi manevi destek ve emeklerini esirgemeyen ,A Takımı kaptanları ve üyelerine, sponsorlara ve tüm katılımcı hobidaşlara teşekkür ederiz.Samimi seviyeli ve güvenli bir yarışmada hep birlikte olduk.kalabalık olmamıza rağmen üzücü hiç bir şey yaşamadan yarışmayı bitirmemiz hobidaşlarımızında seviyeli ve bilinçli insanlar topluluğu olduğunun isbatıdır.birlik ve beraberliklerimizin bozulmadan devamını diilerim..
    A Takımında derece alan tüm üyelerimizi canı gönülden tebrik ederim.. başarılarının devamını dilerim..
    Bu sene yarışmaya ödül konmamasının bir nedenide buydu sanırım ..hediye koyup kimseye vermeden göndermek yakışık almazdı ,hiç hediye koymayalım daha iyi diye düşünmüş olabilirler.
    Uzak şehirlerden gelen yarışmaya katılan tüm hobidaşlarımızada ayrıca katılımları için teşekkür ederiz.Hepiniz Allaha emanet olun.sağlıklı ve mutlu yaşayın.

Osman abi hediyenin kralı bu yarışmadaydı. Wrangler moderatörden iyi hediye mi olur :)
    Şaka bir yana her yarışmada tüfek hediyesine alışmamak lazım, hepimiz bu işi keyfine yapıyoruz. Bir madalya-kupa hepsine bedel.

Önce dereceye giren giremeyen tüm yarışmacılara, Ankara dışından gelip bizleri yalnız bırakmayan, gerek yarışan gerekse izleyen herkese, isim isim yazmak isterdim ama unuttuklarım olabilir diye yazmadım ancak; ismini yazmadan geçemeyeceğim Müsabaka Direktörlüğümüzü yapan Milli Gururumuz Yusuf DİKEÇ'e sonsuz teşekkürler... Benim için de son derece keyifli bir gün oldu. Kendi çektiğim fotoları en kısa zamanda foruma yüklerim. Herkese selamlar, saygılar...

Kamuran abi fotolar için teşekkürler.
    Müsabaka direktörümüz Yusuf Dikeç'e ayrıca bizi kırmayıp destek olduğu için teşekkür ederim. Bilgi ve tecrübelerinden öğreneceğimiz çok şey var.

Yarışma tahmin ettiğimiz gibi güzel bir atmosferde gerçekleşti. 55 katılımcı sayısıyla organizasyon yorucu olsa da dostlarla yapılan sohbet ve bilgi alışverişi dolu bir haftasonuna değdi.

Ankara dışından yarışmacılar Cumartesi sabahtan itibaren gelmeye başladılar. İlk gün silah ayarlamaları ve yarışma hazırlıkları yapıldı. Yarışma 5'er hedefli 4 kulvardan 2 tur halinde yapıldı. İlk turda 20 hedefin 10'unu devirenler ikinci tura hak kazandılar. İlk tur sonucunda 55 katılımcının 24'ü 10 üzeri puan alarak 20'şer atış daha yaptılar.

Bir hedefteki aksaklık dışında kulvarlar çok keyifliydi. 312 Paintball tesisinde senaryo sahasına yerleştirilen hedeflere atması apayrı bir tat verdi. Yurtdışında düzenlenen yarışmalara bir adım daha yaklaştık gibi hissediyorum.

Yarışmaya Ankara dışından o kadar yol tepip gelerek bizi yalnız bırakmayan misafirlerimize ve Hi.lal av'a teşekkür ediyorum. Keşke yarışmalara federasyon bir takım imkanlar sağlasa da ev sahibi takım vaktini misafirlerine daha çok ayırabilse.

Puanlama sonucunda ilk 5'in takım arkadaşlarımdan oluştuğunu duyunca çok sevindim, ilk 10'da da 7 kişiyiz :) Birbirimizi kamçılamak işe yaramış görünüyor.
    Başta birinciliği tartışmasız kazanan Erdinç Bilgili'yi (Beton Erdinç) ve bu yarışmada beni tie break sıkıntısına sokmadan ikinci olan Levent Gürünlü arkadaşımı ve emeği geçen tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim.

Mesajıma tekrar bakınca eksik yazdığımı farkettim, doğrusunu yazayım:

Co2'ler(bb atanlar) gerçekçi ama isabetsiz, Zoraki çok isabetli ama kaba, HW45 gerçekçi kaliteli hemde isabetli.