kesinlikle katılıyorum ben at 44 suana kadar 2 pellet kullandım jsb exact jumpo ile straton stratonun tahribatı ve uzun mesafesi yaklasık 80+ da iğrenç 30 metreden 5 cm lık suntayı delmedi exact jumpo ise param parça etti tahribat resmim var forumda hatta 100 metredendi o onun dısı aklıma 25 grainlik ince mehmet olabilir sarjor sıkıstırması yapmıyorsa ve 21 grainlik sacma olabilir h%n gibi
elimde 10 kutuya yakın exact jumpo var bitsin bir tanesini denicem
Noktalama işaretlerini, imla kurallarını kullanırsak yazdıklarımızı diğer insanların okuması kolaylaşır...
Kesinlikle katılıyorum(.) ben at 44('te) şu( )ana kadar 2 pellet kullandım(,) jsb exact jumpo ile straton(.) Stratonun tahribatı ve uzun mesafesi yaklasık 80+ da iğrenç(.)
30 metreden 5 cm lık suntayı delmedi(,) exact jumpo ise param()parça etti(.) Tahribat resmim var forumda hatta 100 metredendi o. Onun dısı aklıma 25 grainlik ince mehmet olabilir(,) sarjor sıkıstırması yapmıyorsa ve 21 grainlik sacma olabilir h%n gibi :)(.) Elimde 10 kutuya yakın exact jumpo var(,) bitsin bir tanesini denicem ![]()