WRANGLER tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

airarmkıbrıs arkadaşımız uzun mesafe çalışan iddialı bir arkadaş . Tecrübelerine saygı duyuyorum ama birz da farklı açıdan bakalım. 3 kutu ve bir de yarım kutu ince mehmet satınalalım. içinden aynı ebat ve ağırlıkta olanları teker teker seçip ölçüp tartalım bir tür hornet-1 kutusu yapalım. bunun yaptığı gruplara bakalım. Sonuçta aynı miktar aynı kalite için kaç para vediğimizize de bakalım.

Hornete verilen para seçme parasıdır.

Elinize alıp incelemeden bu karara varmayın derim.

Sideprensinin mod 99 ile 200 metre atşı

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Yaylı ile gördüğüm en iyi atış bu. Efsane...

Kıyaslamayı kendim yaparak en garanti bilgiye ulaşmak için aldım ikisini de ölçtüm biçtim tarttım attım. Sonucunu da edindiğim izlenimi de paylaşmaya çalıştım.

Bu şekilde konuyu değerlendirmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Farklı silahlarla deneyip hangisinin o silahta daha iyi sonuç verdiğini ortaya çıkarmak en iyisi, deneme yapmadan yorum yapmak basit kaçıyor.

Forumda zaman zaman havalı silahla yapılan uzak mesafe atışı vidyoları fotografları görüyoruz. Bunları tek başlık altında toplamanın iyi olacağını düşündüm.

İzlediğiniz bir vidyo ya da gördüğünüz bir uzak mesafe grupmanı ilginizi çektiyse buradan paylaşalım.
    Göndereceğiniz vidyo/foto, kendi atışınız ya da bir başkasının atışı olabilir, havalı ile ya da ateşli ile yapılmış olabilir, havalı ile yapılmış olması tercih sebebi :)

Konunun bilgi içerikli bir konu olarak kalmasına özen gösterelim, konunun dışına çıkan mesajlardan kaçınalım.

Yakın zamanda forumda paylaşılmış ve benim çok beğendiğim bir görseli ekleyerek başlayalım:

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Atışları çok başarılı buldum, kullandığı silah 180küsür fpe üretiyor!

Arkadaşlar Av marketten galatianlar için fiyat aldım. Galatian-1 1450TL, Galatian-2 1250 TL.

Genel malzeme kalitesi yükselmiş. Dikkatimi çeken özellikleri namlunun dibindeki bağlantı parçası, kurma kolundaki uzatma parçası ve çift o-ring'li 14'lü şarjörü.

[Resim Engellendi: http://img89.imageshack.us/img89/3271/20130531121902.jpg]

[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img153/7644/20130531121743.jpg]

[Resim Engellendi: http://img692.imageshack.us/img692/3383/20130531122331.jpg]

[Resim Engellendi: http://img109.imageshack.us/img109/8568/20130531122159.jpg]

Bugün at44 long ile solid pellet denememin ilk aşamasını yaptım. Testimizin konukları Hornet-1 5.5 32gn. ve İnce Mehmet 5.5 30,2gn. :)
    Öncelikle fotograf-video olmadığı için kusura bakmayın, biraz aceleye geldi, daha detaylı bir inceleme borcum olsun herkese.

870-900fps namlu çıkış hızı ile 50 metrede yaptığım 5'li grupman denemelerinin ilkinde hornet 5cm, ince mehmet 8cm grupman çıkardı, ikinci denemede ise hornet 8cm, ince mehmet 10cm grupman çıkardı. Haftaya bir de air ranger ile grupman denemesi yapacağım bir aksilik olmazsa.

Hassas terazide yaptığım ağırlık ölçümünde hornetler 2,06-2,1gram arasındaydı, ince mehmetler ise 1,89-1,97gram arasındaydı. Terazide ağırlık ölçümü çok zaman alıyor, birer kutu numuneyi tartmak 1 saatten fazla zaman aldı.

Atışlarda dikkatimi çeken hususları tekrar belirtmek gerekirse; solid pellet rüzgardan çok az etkileniyor ve az düşme yapıyor. Bugün öğleden sonra rüzgar fırtınaya dönüştü ve 230 metreye yaptığım atışlarda solidin rüzgar direncini görmek beni çok etkiledi.

Ultra modelde 4pompa, light modelde 3pompa yapılıyor fabrika verisi olarak ama incelediğim kadarıyla namlu uzunluğu dışında bir fark görmedim. Daha detaylı inceleyen varsa yardımcı olacaktır.

Uzun namlu ile çıkış hızı yüzde 10 hatta yirmilere kadar artıyor.

Haftasonu bahsi geçen bulletlerin ikisini de kıyasladıktan sonra tarafsız bir yorum yazmak istiyorum.

Geçen gün haftasonu için bir kutu ince mehmet 30gn.'i tek tek tartıp üçe gruba ayırdım. Yarım saatimi aldı, işe yararmı, ne kadar yarar deneyeceğim.

Vatan bilgisayardan 5hafta önce iki tane bluetooth mouse almıştım. Birini açıp kullandım, diğerini grafik tasarımında kullandığımız bilgisayarda verimli olmadığı için değiştirmeye karar verdim.

Karar verdikten bir ay sonra değiştirmek için gidebildim :D
    Dün mağazaya gittiğimde görevli değişimi 14 gün süreyle yapabileceğini, 5hafta geçmişken değişim yapamayacağını söyledi.

Ürünün hassas çalışmadığını, grafik tasarım programlarında kullanamadığımı söyledim, paketini açmadığım için müdürüyle görüşmesini rica ettim. Derdimi doğru düzgün anlatabilmişim sanırım, biraz sonra geldiğinde iade çekimi getirmişti. Başka ürünler seçip aldım çıktım.

Daha önceden olduğu gibi son aışverişimde de ben bu firmadan memnun kaldım.

RAM konusunun çözüme kavuştuğuna sevindim. Kötü bir durum yaşamışsınız. Personelin size tavrı kötü ise mağaza sorumlusuna durumu bildirseniz iyi olurmuş. Personelin yanlışlarını firma çekmemeli diye düşünüyorum. Uygun fiyatla bol çeşiti bir arada sunan çok fazla teknoloji marketi kalmadı o yüzden söylüyorum birazda.