Fiyatlar açıklanmamış olsada 1500lira civarından başlayacak deniyor. Özelliklerine bakılırsa fiyat çok fazla değil. Kullanıp incelemeden yorum yapmak zor.
WRANGLER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
1-Taylan Alyörük ( İmpo) - AirArms EV2 .177 / 4.5
2-Mustafa Gürpınar (senior74izmir) - P2 - .22 / 5.5
3. Erdem KAYA (Raptorx) AA s510C .22/5.5mm
4-Koray Yılmaz (îkarus) Airarms S510 Extra fac 5.5
5-Ömer Yasanul (Ömer Yasanul ) FX T12 22 Cal.
6-G. Başar Öztuna (bsR) - Steyr LG110 FT .177 / 4.5
7-Eser Isgoren (Eser) - AT-44 Long .22 / 5.5
8-Rüştü Demirkol (İronarm) HW100 5.5-Gamo Dynamax 5.5
9-Murat ARIK (mobydick74) HW100 5.5
10-Artun Kocaman (Arth-Wader) AirArms s410 TDR .177 / 4.5 / Daystate Huntsman XL 5.5
11-Gökhan Mutcalı (Pretoran) -""Ağrı Patnos "" Daystate Airwolf MCT 5.5 / Airarms TDR 4.5
12-Togay YURTSEVER (Tüfek sonra eklenecek)
13-Halil ÖZAK (Halil61)Benjamin Marauder 22.cal
14-Tümer Denizel (Tüfek sonra yazılacak )
15-Bülent Eğinlioğlu (mbe) - Daystate Panther 5.5
16-Erhan Özçelik (schfrhnd) AA S510 5.5
17-İbrahim (Ferhat) Artık At44 long 22 cal
18-İzzet Kırbaş (Berkman) -
19-Deniz Çay (Aragorn) HW100
20-Emre Başkaşkır (Kostok) airwolf .22
21-Emre Özkardeş (EmRe74) FX T12 .22
22-Mehmet Sezerel (anymess) AA S200 , AA TX200
23-OttomanEmpire(Alper Ertop) Steyr LG110 0.177 cal-AA S510 Carbine 0,22 cal
24-Melih Furkan Tektaş(mft) AT44-10 .22cal
25-Mustafa Ekiz aa s510 extra fac .2226-Yasin Odabaşı(wrangler) --
-
biz silahsız misafiri severiz,
her zaman gel tabi ki bekleriz.
Silahtan bol ne var
Birini de sana veririz.her cumartesi pazar sabah namazını müteakip alanda adam bulunur. ...

Döktürmüşsün abi sende ne cevherler varmış
Şuayip bey tanışmaktan memnun oluruz

-
Buradan tekrar belirtmekte fayda var:
Özellikle belirtilmesi gereken husus; üyeler dışında atış alanına silah getirilmemesi. Misafirlerimizden gerekli duyarlılığı bekliyoruz.
Sonuç itibariyle kullandığımız silahlar hafife alınacak cinsten değil, emniyet hususunda emin olmadığımız kişiler için bu konuya özen göstermemiz gerekir diye düşünüyorum.
-
gitme kesinleşmedi, katılım olmadı diye üzülürken meğer siz çıkmışınız araziye.. ben de bt 65-w-lw almayı düşünüyorum. hem görmüş olurdum.. bt 65 en az 25gr pelletle isabetli atışlar yspsr deniyor. gözümüzle görürdük 16-18gr sonuçları nasıl diye.. kullananlar 18gr pelletle 100 metre gurupmanlarından bahsetse çok makbule geçer... saygılar
İlk pcp'mi yani bt65'i almadan önce; bt65, at44 den iyidir, ne de olsa daha yenisi daha gelişmişi diye düşünerek almıştım. Aldığımda arkadaşlar at44 ile yanımda çatır çatır hedefleri vururken benim vuramamam sinir etmişti beni.
Size tavsiyem ille de güçlü olsun derseniz, H&N Baracuda gibi ağır birşeyler kullanarak, çok fazla isabet beklemeden bt65 alabilirsiniz. Ancak at44 her şartta daha isabetli bence. -
durum bende de ayni!
pancar kivamindayim!
semsiye olayi sart hemen arastiriyorum!
Tam ben yazacaktım. Atış alanınızda güneş hariç herşey güzel. Uzun mesafelere de rahatlıkla çalışılır. Yapılacak şey rüzgarı beklemek.
Güneş için de şemsiye ya da büyükçe bir çarşafı ağaçların ve/veya arabaların arasına gererek kullanabilirsiniz.
Bu arada deluxe'ün kardeşi de varmış sizde, süper

-
Orda 15 atış var.Levent 'e çaktırmadan birtanede ben salladım.
Sabahın 7'sinde gelen itirafa bak
Söylemeden duramadın gece rüyana girdi demiii...Levent bu silaha kıyma hakikaten güzel atıyor.
-
40 fpe ile böyle bir grupman harika olmuş. Üre değerinin etkisi de yadsınmaz tabiki

-
Atışlar güzel olmuş elinize sağlık. Airarms sevdiği mühimmatı belli etmiş.
-
Özgür hocam geçmiş olsun. Hobinin zehrini sonuna kadar almış durumdasınız, aşağı yukarı son safhasındasınız. Hayırlısı olsun

Keyifli atışlar size. Bol bol paylaşım, grupman, foto bekleriz.
-
6da mekandayım
bu yağmurlardan sonra tozu kalmamıştırda pasını alırız belki Murat.
Yarın bende geliyorum hemde yeni numaralarım var

Saat 10 gibi alandayım. -
Güzel fikir. Maliyeti 5 lira.
-
Hayırlı olsun şimdiden. 1 yıl kadar kullandım aynı silahı. Çok yakışıklı ve bariz biçimde daha hafif. Zaten modeli "S-lite Ambi Deluxe" diye geçiyor.
Latif omuzladığın da cevizle arasında ki fark çok hissedilebiliyor mu ağırlık olarak kavağın?
Bu modelin ahşabı kayın diye biliyorum. Hafifletilmiş, parlatılmış ve sağ-sol kullanıma uygun(ambi). -
Vaay güzel paylaşım Levent ellerine sağlık.
İnce mehmetleri daha geniş sanırdım, solid olmasından dolayı namluya zor oturuyorlar öyleyse. Gamo pro magnum ve Norica Ban ölçüleri de dikkatimi çekti, isabetsizliklerinin sebebi muhtemelen çaplarının eksik olması.
Sarı develi paketleri bende beğenmedim, beyaz-mavili olması lazım
-
Pazar gününün hasılatı:
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img835/8214/20130324153853.jpg]
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img14/9844/20130324153820.jpg]
Devamını yükleyeceğim
-
Temiz , tüplü bmw e36,e30 al hem performans hem kolay satilir
Arkadaşlar uzun zamandır araç bakıyorum ilk başlat lpg mantıklı gelmişdi araşdırdıkca dizel daha avantajlı oldugunu gördüm yirmiüç bine kadar en mantıklı dizel araç hangisi karar veremedim benim için mümkün oldugunca az masraf cıkarsın yeter konfor vs çokda farketmez . -
scuba ya da pompa ile dolum yapılmıyor yani yapılıyor da dolum pcp deki gibi değil içindeki pistonu geri iten sistem için dolum yapılıyor yani tek dolumluk değil bir kere dolduruyorsunuz ondan sonra oşekilde kullanıyorsunuz pistonu iten içindeki hava basıncı o basıncı ayarlamak için dolum yapılıyor yani 1 atıştan sonra içindeki hava boşalmıyor hava içinde sürekli kalıyor
3. resimdeki piston üzerini okuyun 150bardan fazla dolum yapmayın yazıyor....
Hımm evet bu şekilde anlaşıldı.Hayırlı olsun. Hatsan'a tebrikler, göğsümüzü kabartıyor.
-
Bugün atış alanında benzer konuyu konuşmuştuk, sanırım 1-2 yaşında Dacia stepway bakabilirsiniz, 4.5lt yaktığını söylüyorlar.
Unutmadan belirteyim garip bir pazar stratejisi var Dacia'nın. Esp var ama dikiz aynaları dışarıdan el ile ayarlanıyor
-
Geliyorum abi

-
Scuba tüp veya bir rezervuara depolama yapmıyor, her kırmada tek atış yapılıyor. Yay pistondan farklı olarak, sarsıntısız ve daha uzun ömürlü.