Zannedersem at44ten sadece tüpü ve namlu tutucuyu kullanmış, bullpup güzel olmuş.
WRANGLER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bizden birilerini oralarda görmek çok güzel gerçekten. Ne iyi etmişsiniz de gitmişsiniz, biz de iç çekerekte olsa, fotograflardan da olsa sayenizde görüyoruz.
Havalı silahlar alanında farkettiğiniz yenilikler, gelişmeler varmı? Şöyle bir "öne çıkanlar" deseniz çok güzel olur. Paylaşım için teşekkürler tekrardan -
Bende beğendim, video için de, en uygun arka planı seçmişler.
-
Abi Murat bey şehir dışındaydı gelemedi, tüfekleri deneyemedik. Şu an bildiğim kadarıyla scorpion ve t10 pcp modelleri ve birde yaylı model stoklarında var.
Pazar günü kalabalıktık ama atıştan sohbetten kimsenin fotograf çekmek aklına gelmedi. -
Murat abi hedefler için teşekkürler. Atış alanının ciddi bir eksiğiydi, çok iyi olmuş.
-
İzlediğim en iyi filmlerdendi Ben-Hur. 50 küsür yıl önce yapılmış 3 küsür saatlik bir filmin hiçbir karesinin boş olmaması çok etkileyiciydi.
Paylaşım için teşekkürler. -
Ömer hayırlı olsun. İkinci el araba alınınca, ustasına şöyle bir bakıma gönderilir.
Havalıda da aynı hesap, gönder de yağını suyunu falan değiştirelim. Nano teknoloji, organik o-ring falan takarız

-
Pazar bende gelirim, hatta cumartesi ulaşım konusunu çözersem cumartesi de geleceğim.
Pazar günü MAK Savunmadan Murat bey ile BSA Pcp tüfekleri deneyeceğiz, merak edenler gelip görebilir.
-
aslında kolay kolay kimseye tüfek tavsiye etmem yüz yüze görüşmediğim sürece
polemik konusu oluyor ö böyle şu böyle krono sonuçları falan filan diye gider
arkadaş s10 hakkında bilgi istemiş ben tüfek önermişim kusura bakmasın
malesef o bilgi bende yok siz de tüfek hakkındaki görüşleriniz anlatırsanız biz de öğrenmiş oluruz
S10 konusunda ilave bilgim olsaydı mutlaka burada dile getirirdim, yanlış kısmı düzelteyim dedim sadece:S10, Air Arms'lardan güçlü, dolayısıyla 28,4 grain pellet ile AA tahminen 100 fps daha yavaş atar.
Umarım alıntı yaparak farkında olmadan yeni bir polemiğin fitilini ateşlememişimdir

-
krono sonuçları böyleyse AA dan fakı yok hatta biraz düşük sayılır namlu çıkış hızı
ben olsam daystate mk 4 mct bakardım şahsen yine de siz bilirsiniz aa yı beğenmiyorsanız sıra daystate gelmiştir altı üstü böyle bana göre
Atışların 28 grain ile yapıldığını hatırlatayım. -
Evim; güzel evim

Afiyet olsun arkadaşlar... işleri toparladım gibi, artık hobiye biraz daha zaman ayırabilirim. inşallah bu sefer bir aksilik çıkmazda hafta sonu görüşürüz.

Abi bu haftasonu havalı sapanla bile olsa geleceğim, eh beklerim mutlaka...
-
grupmanlarını merak ediyoruz. en kısa görmek isteriz
+1 -
Bende biraz daha stabil sonuçlar beklerdim ama sonuçta regülatörü olmayan silah bu. Yanılıyormuyum? Yoksa Huntsman'lar buna rağmen daha mı stabil?
Aklıma bir de krononun hatalı ölçme ihtimali geliyor, şaşırtıcı şekilde chrony'lerde bile hatalı-aksak ölçüme rastladım. Benimkinde böyle bir sorun olmadığı için çok seviniyorum.
-
Oooh bende kokusunu mu aldım nedir

Şimdiden iyi eğlenceler. Grupman, yarışma, atışma hepsinden paylaşım bekleriz -
Galatian iyi hoş, ama ben 1730 lira gibi fiyata, malzeme ve üretim kalitesi değişmemişse almam açıkçası.
Benim beklentim, yeni model dolayısıyla eskilerinin fiyatının azalması(at-bt), yeni modelin de bt65 fiyatlarını pek aşmaması. Ürün ingiliz, alman üretimi kalitesinde olursa tabiki yüksek fiyatı hakeder ama ağırlık değerlerine baktığımda üretim standartları pek değişmemiş gibi görünüyor. Herşeye rağmen Hatsan'ı tebrik ederim.
-
Tek kurşun atışı için işe yararsa çok satar.
Testi hangi fişekle düşünüyorsunuz? Ben Çatüs ile yaf denedim, hiç takılma yapmıyor o açıdan iyi ama kronoda hiç dengeli sonuçlar çıkmadı. 10 fişekte hız 1400fps- 1200fps arasında değişebiliyor(kışın). Kaliteli ithal fişeklerde de bu kadar hız farkı çıkıyorsa pek işe yaramayabilir.
Bunun dışında namlu uzunluğu da önemli. Uzun namlularda kurşun daha incelmiş olarak namluyu terk ediyor.
-
Çok güzel olmuş, 70cm boyunda 30fpe pcp tüfek, valla iyi fikir

-
Bilgisayardan görünce jeton düştü

Kenara kaçan olmasa rekor gibi bişey olacakmış. Baracuda'ları sevmiş gibi görünüyor, tekrar güle güle kullan.Air Ranger'ı alan herkes evde besiye mi çekiyor, turşusunu mu kuruyor nedir, grupmanlarını nadir görüyoruz. Senin grupmanları bolca görürüz inşallah.
Uzak mesafe atışlarını da çok merak ediyorum, bakalım neler yapacak. -
Abi eline sağlık. Haftaya bende gelirim

-
Herşey çok güzel görünüyor, emeğiniz için teşekkürler.
Her yarışma bir öncekinden güzel olacak gibi görünüyor. Özellikle tribünler çok güzel bir ayrıntı.
Lisans konusunun sıkıntı olacağını pek sanmıyorum. Ben bir kaç ay önce lisansımı aldığımda, sağlık raporunu ikametimin bulunduğu aile sağlık merkezimden değil, en yakındaki bir yerden herhangi bir ücret ödemeden almıştım.
Adli sicil kaydı istenmiyor. Lisans çıkartmak çok çok rahat bir iş benden söylemesi.