ozaman .22 at44 .22 mod 125ten dahamı güçlü?
Evet. At44 35fp. mod125 25fp. güç üretiyor.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ozaman .22 at44 .22 mod 125ten dahamı güçlü?
Evet. At44 35fp. mod125 25fp. güç üretiyor.
İnşallah bekliyoruz ![]()
Hayırlı olsun atölyeniz. Kundak imalatı da yapacakmısınız? Forumdan çok müşteriniz olur, başta ben.
Uğraştığımız iş oyun değil, kullandıklarımızda oyuncak değil. Kendimiz bile hata yapıp, kazara tetik düşürebiliyoruz.
Emniyet konusundaki hassasiyetini bilemediğimiz kişilerin gelir gelmez silahıyla atış yapmaması lazım. Çok şükür henüz üye olmayan, yeni katılan arkadaşlarda böyle bir durum yaşamadık ama bundan sonra bizimle tanışacak insanlarda bunun olmayacağı kesin değil.
Üye olmayanların kendi silahlarıyla atış sahasına alınmaması gerekir. Buradan yanlış yorum çıkmasın. Üye olan, olmayan herkese zaten kapımız açık. Gelip bizi ziyaret edebilir, fikir alışverişinde bulunabilirler. Bundan sonrası diyaloğa ve takıma kalıyor.
Elite modelde sadece kundak farklı ve yalnız Side Bolt (SB-yandan kollu) seçeneği var.
Diğerlerindeki kodlarda şu şekilde:
W: Ahşap kundak
LW: Lothar walter namlu
SB: Side Bolt
RB: Rear Bolt
Bende bt65 var 10 bara kadar atış yapıyorum sadece performansı düşüyor biraz.
çünkü aldığımda bana dedikleri 200 bar ile 50-60 atış yapabilirsin dediler.
50-60 atış da 10 bara kadar düşüyor.Mesela ilk jarjör ile attığımda 200 bardan 150 bara düşüyor. yani 10 pelletde 50 bar harcıyor.
bu normalmi onuda bilmiyorum
Pcp silahlarda genellikle 90-100bar altı kullanılmaz. Özellikle bt65'te çekiç yayı güçlü olduğundan zarar vermesi muhtemeldir. Daha fazla atış yapmak istiyorsanız gücünü azaltın.
260bar için 15 lira güzel fiyat. 40 liradan iyidir en azından. Tüpüm 200barın altına düşünce huzursuzluk başlıyor bende, 100barın altına düşüren yoktur herhalde.
Konu uygun bölüme taşınmıştır.
300bar scuba dolumunu Hi.lal av ile görüşün derim. 40 liraları veriyorsanız hiç uğraşmayın, verin kargoya 300bar doldurup göndersinler, aynı hesaba gelir.
Ya da 300 bar kompresörü olan biryere topluca gidip, sürekli müşterileri olacağınızı bildirerek makul fiyata anlaşabilirsiniz de belki.
BSA 3-9X32 EG dürbünüm var.Uzun süre sıfırlama derdim oldu.Silahı sabitleyip sıfırlamaya çalıştım ama tüfek sağa sola düşüyor.Sabitleyemiyorum.Başka nasıl sıfırlayabilirim ? Veya nasıl sabitleyebilirim ?
Teşekkürler.
Gez arpacık ile güzel atışlar yapıp, dürbünle her şartta daha iyisini yapamıyorsan, tepmeden dolayı dürbünün bozulmuş olabilir, bu yüzden istediğin atışları yapamıyor olabilirsin.
Elinize sağlık bu sefer tam gerilim filmi tadında olmuş ![]()
vurduktan sonra gülüş harika ya
puan yapma sevinci ![]()
25 fpe silahla 270 metrede isabetli atışlara kolay demek hiç mantıklı değil. Emek verip hazırlayıp paylaşmışsınız, ben izlemekten zevk aldım, elinize sağlık.
İnce Mehmet 30.25 gn. ile Hornetleri kıyaslama imkanınız oldumu?
Ben gelirim muhtemelen. Sabahın vaktinde kendime gelebilirsem FT antrenmanı iyi olur.
Bu kadar genişletilebilirmi emin değilim ama bastırarak deforme edip genişletseniz? Çoğu pelletin etekleri rahatlıkla şekillendirilebiliyor.
Türkiyede şu an yeni(kullanılmamış) recluse yok bildiğim kadarıyla. Stok sormuşmuydunuz?
Yurtdışından alınabilir. Ama benim tavsiyem hazır satın almak yerine kalıp yaptırarak istediğiniz ölçülerde kendi merminizi yapmanız. Kullanmış birisi olarak, hazır samyang pelletleri beğenmedim.
Şu link pellet kalıbı için fikir verebilir:
http://www.avlak.com/forum/index.ph…html#msg1069693
Bu arada recluse'u nereden alacaksınız?
300bar kullanım basınçlı alu. tüp yok bildiğim kadarıyla.
Ar6 gibi güçlü silahlar genellikle 150 bar civarında belirgin düşüşe geçiyor. Dolum hesaplayıcıya girmek üzere net değeri bilmiyorum ama 150 yazın kabaca...
Hayırlı olsun. Kazasız, isabetli atışlar.
Scuba tüp; 300 bar tercih etmenizi tavsiye ederim. Hacim olarak piyasada büyük çoğunlukla 6lt. var. Daha büyük olursa, tüp dolumuna sık gitmenize gerek kalmaz ama ağırlığından dolayı taşıması zor gelebilir.
Karbon fiber tüpler var, çelik tüplerin çeyreğinden bile daha hafif, yine 300 bar kullanım basınçlı ama 2 katı fiyatı var.
Kundak çok güzel olmuş. At-P2 de olduğu gibi sökülebilir olması çok iyi fikir. Yalnız Air Arms TDR modelindeki gibi bir taşıma çantası opsiyonu da sunulsa çok hoş olur.
Başlığa yüzde yüz katılıyorum ![]()