WRANGLER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=VeAE9MdcbNU
http://www.youtube.com/watch?v=Om3KuZFuW_0
http://www.youtube.com/watch?v=pS057lKUtCsmuadili silahlar illaki var ama. toleransı yüksek olduğu için glock her şartta çalışabilmeyi beceriyor. bu en iyisi anlamına gelmez ama benim tercihim glock 19c olurdu
Paylaşım için teşekkürler. Videoları izleyince işler değişti

Çamurun içinde bile çalışabileceği aklıma gelmezdi. -
Şimdi ben torun marka tüfek aldım. Üzerinde 5.5 mm yazıyor; ama adam bana 4.5 luk mermi vermiş. mermiyi koyarken zorlanma oluyor. 5.5 luk bir tüfek 4.5 lukta atabiliyormu yoksa ürünmü defolu ayrıca dediğim gibi 4.5 luk koyarken zorlanma var elimi acıtıyor baya.
Yönetici Not'u : İyi günler AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız.
meenet ve wrangler e not: Siteye üye olunurken ad soyad şehir yaş bölümüde eklesenizde şu uyarma derdinden kurtarsak her yeni üyeyiForum altyapısı şu an için buna uygun değil, gelişmeleri beklemekteyiz. İlginiz için teşekkürler
-
Tebrikler ekibi şimdiden kurmuşsunuz. Atış alanınız tek kelimeyle harika.
Bu işi hevesli insanlarla beraber yapmak çok keyifli, zamanla takım ruhu da oluşunca daha da keyifli olacak. -
Valla bekle bekle gelen yok... Serhat abiyle biraz atış yaptık, 1 gibi çıktım sonra.
-
zaten pcp lere karbodioksit basılır ama sanayi tüplerinin basıncı yetmez sen en iyisi formu güzel bi dolaş pcpler hakkında çok bilgi elde edersin
PCP' lere karbondioksit basılmaz. Soluduğumuz hava basılır.
-
Senenin ilk Cumartesi günü kar yağışlı ve soğuk görünüyor. Bize soğuk işlermiymiş bir deneyelim.
Ben grupman denemek istiyorum hava şartları elverişli olursa. Olmazsa da kartopu falan oynarız zaten

Sabah 9-10 arası gelirim bir aksilik olmazsa. Gelmeyi düşünen varmı?
-
Gamo pelletlerin alaşımı sert, bu yüzden etek ezilme problemi pek duymadım. Elden ele dolaşması, kutunun yerden yere vurulması lazım ezilmesi için.
Ezilmeden kastınız küçük bir miktarsa genellikle pek sorun teşkil etmez (İlk atışlarda ezik olmasının dikkatinizi çekmemesine istinaden küçük bir miktar olabileceğini düşündüm). Başka pelletlerle isabet sağlayabiliyorsanız, sorun namlu pellet uyumu olabilir.
Bir de merak ettim, nereden aldınız pelletleri?
-
Kral safari magnumla 50 metre atışlarımda gruplar bu şekilde.Dolayısıyla bu tüfekle de gayet mümkün.
Yönetici Not'u : İyi günler AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız.[b][color=#0000ff]
-
Osman abi güle güle kullan, mükemmel olmuş. Kundak eklenince beklediğimden de iyi olmuş. Artık bu hayatta satılmaz.
-
Buluşmalarımızdaki o pozitif enerjisini özleyeceğim gerçekten. Neyse Mersin uzak sayılmaz, inşallah daha görüşürüz.
Hoş sohbetini esirgemeyen herkese, bizi ağırlayan Osman abiye çok teşekkürler. -
Abi eline sağlık harika olmuş. Kışın şu dar vaktinde verdin gazı hepimize, havaya girdik valla yine.
Fotolara bakınca dikkatimi çeken şey; yüzlerde gülümseme, herkes çok çok mutlu görünüyor. 2013 te en az o kadar güzel geçer inşallah.

-
Ben niye öyle yazdimki
yonetici arkadaslar bi el atsınlar artık 
Abi nasıl bi başlık yazdın değiştiremiyorum

Bir aksilik olmazsa geliyorum. Ankara hatırası bittimi bu arada?
-
12 fpe üstü fac sınıfına tabi.
-
Herşeyde kullanılacak bu tip malzemelerin bir kenarda hazır beklemesi güzel oluyor. Bu işin tadı modifiyeyle, farklı şeyler deneyerek çıkıyor
Kutudaki kovanları merak ettim birde
-
Tebrikler hava şartları hiç etkilemiyor sizi abiler. Serhat abi durumu eşitlemiş. Rövanş isteriz

-
Bugün boş yere gelemedim atışa. Erdem abi fotolar süper. Dürbünün de hayırlı olsun.
Bir ihtimal yarın gelebilirim öğlen civarı. Gelmeyi düşünen varmii -
Sabah için işlerim çıktı malesef ben gelemiyorum, herkese iyi atışlar(bol muhabbetler)
-
Gayet güzel görünüyor, inşallah teknik açıdan da yeterli olmuştur. Şarjörde çift oring kullanılmış olması güzel ama resimlerden anladığım kadarıyla uzunluk artmamış. Solid pelletlerin kullanılması için şarjör uzun yapılsa çok güzel olurdu. Bununla beraber anlaşılan bu silahta güçten ziyade stabilite ve isabet hedeflenmiş. Dolayısıyla solid ihtiyacı da tartışılır.
Yerli firmalarımız yeni adımlar attıkça gururlanıyoruz, bize daha güzel oyuncaklar yapmalarına çok hevesleniyoruz. Yeni silah şimdiden hayırlı olsun.
-
Eline emeğine sağlık Levent. Airarms silahların küçük kronik sorununa çözüm olur inşallah.