Murat abi zoraki yaylıdan gönüllü. Hele ki tabanca değilde "tüfanca" olunca grupman da tüfek grupmanını aratmıyor.
Elinize sağlık, babanıza da selamlar, saygılar.
WRANGLER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eline sağlık Levent, ayaküstü kronosunu da yapmış olduk yarım saatte.
İlk denediğim kırmızı fişeklerde iki atış yapmıştım kronoda, ilki 1830fps, ikincisi 1780fps namlu çıkış hızı vermişti. Şimdiki atışlarda bariz hız farkı var.
Benim siyah fişeklerle alakalı şüphemin yersiz olduğunu anladım, kırmızılarla da aynı hızlarla attı. Görünüşe göre mevsimin etkisi var. Bir ay önceye göre 400fps'ye yakın bir kayıp var.
Kışın en soğuk zamanlarında da denemek lazım. -
İyi indirmişsiniz helal olsun, az kalsın yiyorduk hareketi

Kimliği belirsiz şahıs ta tanıdık geliyor ama... -
-
Haftaya da şu çamlıkları inletsek diyorum. Top, tüfek, bazuka ne varsa artık...

Medium sandy falan deriz bizde. -
Şöyle bir grupman yapamadık gitti. Bu işin sırrı erken gelip disiplinli atmada herhalde. Tebrikler.
-
Tebrikler grupmanlar çok iyi. Özellikle 100yard harika olmuş.
-
Forumumuza hoşgeldiniz. Kendinizi tanışalım bölümünde kısaca tanıtınız.
TANIŞALIM -
AirRanger güçlü bir silah, uzak mesafelerde daha başarılı ama tamamen mekanik sistemle çalışıyor buna bağlı olarak isabeti pek iyi sayılmaz. AirWolf elektronik sistemle çalışıyor, buna bağlı olarak tetiği, kurma kolu hassas, dolayısıyla çok daha isabetli.
-
AA - HW - Daystate olsun hatta

-
Yeni sürümde pellet database listeleme gibi birşey yok, yada bende çalışmıyor.

-
Abi ilgileniyorum da belirttiğim gibi tetik alamam öğrenciyiz.
Başka öneriler ibekliyorum
Öneride bulunanlar sağolsunlar yardımcı olmaya çalışmışlar. Değerli bilgiler paylaşmışlar.
Senin iş Şahin arabaya v8 motor takmak gibi olmuş biraz. Onun yerine durumun müsait olduğunda bir BMW al paşa paşa kullanırsın.
Paraya kıyıp tetik alayım desen bile değmeyebilir. Tetik iyi olur ama gerisi aynı tadı vermeyebilir. Bence bir süre daha idare et, ilerde güzel bir silah alırsın.
Tetik, silahtaki hassas bir nokta. Yağlamak, orasıyla burasıyla oynamak pek sağlıklı olmaz.
Sert tetikle güzel atış yapabilmek için tetiği birden çekmemeye çalış. "Eze eze at" diye bir tabir var, tetiğin düşeceği noktayı tahmin ederek yavaş yavaş güç uygula. Bununla beraber tüfeği fazla sıkmamaya çalış. Nispeten daha güzel atış yapabilirsin. -
MK4, Panther ve Airwolf silahlardaki bolt kolunu ve tetiği kısaca tarif edesim geldi;
Tetiğin mouse click'ten farksız oluşu var öncelikle, tabi bu klik'in herşeyinin ayarlanabildiğini düşünün. Bir de dillere destan bolt'u. Erişim kolaylığı ve hafifliği inanılmaz. Kundaklar harika, falan da falan. Her türlü güzel silahlar bence.
Alper abim karasevdaya tutulmuşsun, gönlüne göre olur inşallah. -
foruma joker fan club açılsa iyi olur arkadaşımız sürekli yeni konu açmak zorunda kalmaz

-
5.5 kalibrede ince mehmet solidler gayet isabetliydi, 6,35'te de bu sağlanır diye umuyorum. Grupmanlar da güzel çıkarsa bu BC ile bu mermi
olmuş demektir. -
100 metrede 1cm grupman belkide Dünya rekorudur, şöyle bir aradım taradım ama 1,2cm den küçük grupman göremedim internette.
Bencede hiç müdahale etmeyin, maşallahı varmış silahın. -
Elinize sağlık herkesin merakla beklediği çalışmaydı yada en azından benim için :).
BC beklediğimden iyi çıkmış, 5.5 kalibresinden bile daha iyi. Çok iyi haber
-
Biraz uğraşınca araştırınca oluyor

30 dakikada hallolmuş -
Çalıştı

-
Silahın namlu çıkış hızını ve "namlunun merkezi ile dürbünün merkezi arasını" ölçerek girmeniz gerekiyor.