Güzel atmışsın Erdem abi tebrikler. Dürbün işi değiştirmiş.
Bizde denedik 100 metre grupman ama nafile. Bazı grupmanlarda kağıdı bile tutturamamışız ![]()
WRANGLER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hevesle heyecanla bekliyoruz. Test edecek üstadlardan BC hesaplamasını da rica ederim. Saygılar.
-
Bende de aynı hatayı veriyor. Eskisini de silmiştim

Javayı güncellemekle de çözülmedi -
Abi eline sağlık. Ben çalıştıramadım, açılışta hata veriyor neden olabilir?
-
Ben erken gelirim, 9:30'da mekandayım

-
birşeyler yazmış, ama yazamamış ima etmişsin hatta ima etmeye çalışmışsın gibi, açıkça ne olduğunu yazsanda bizde tahmin etmeye çalışacağımıza doğru anlasak?
Valla bende hiç anlamadım -
Hadi geçmiş olsun

-
Yarmagül
Hayırlı olsun güle güle kullanın. 50 grain bullet ile isabeti ve güç değerleri gayet güzel çıkmış. İnce mehmet ile deneme imkanınız olacakmı? Çok merak ediyorum sonucu.
6,35 kullanıcılarından, bulletleri ne boyutta ne ağırlıkta yapacağına dair fikir almaya çalışıyordu Mehmet İnce abimiz, bu 50 grain bulletler fikir verebilir. -
Bu değerlere bakarak çatüs, 114gn. mermi ağırlığı 1830fps hız ile 850fp enerji üretiyor. Dampa şart

-
Bu arada çatüs ün attığı kurşunun çekirdek ağırlığı 7.40 gram merak edenler için hassas terazide ölçtüm.
Murat abi ölçüm ne derece hassas? Yani 7,41 değilmidir mesela?
Teşekkür ederim -
Dürbünde yüksek zoom olmazsa grupmanda zorlanıyorum ben. 10 büyütme için iyi atmışsın abi. Hawke aynı model bir tane daha yakışır bu silaha, başka seçenekler bana uygun gelmedi, Hawkenin artıkılı çok iyi.
Veya tek dürbünü schwenk montaj yada quick release ayaklarla iki silahta da kullanmak olabilirmi acaba? Mak'ta harika montaj ayakları görmüştüm QR. -
Önceki akşamla arayı soğutmadan bugünde katılım iyiydi.
Hava soğuktu bugün ama, yazları öğleden sonra bizi bunaltan güneş, kışın iyi iş yapacak gibi. Çay faslından görüntü:[Resim Engellendi: http://img837.imageshack.us/img837/8772/20121117111255.jpg]
[Resim Engellendi: http://img690.imageshack.us/img690/7530/20121117111313.jpg]
-
Güzel organizasyon oldu. Murat abi resimler için teşekkürler.
-
Faturayı, kolluk kuvvetleriyle sıkıntı olmaması için arıyorsanız, bildiğim kadarıyla havalı silahta fatura sorma yetkisine sahip değiller. Forumda konusu da olacaktı
-
-
Atışları aynı basınçlarda deneyin. AirArms'lar 140bar altına indiğinde namlu çıkış hızı belirgin şekilde düşmeye başlıyor. Sebep bu olabilir.
Bununla beraber genel olarak bilinen konu; pelletin namlu çıkış hızı 870fps'i aştıkça isabet azalabiliyor. Bu da olabilir.
Diğer husus ta Aa tüfeklerin güç ayar düğmesi atış yaptıkça kayabiliyor. -
-
Ben net saymadım ama tahmini olarak birşeyler yazayım.
Scuba tüpüm 300 bardan 205 bara kadar tüfeğin tüpünü 20 kez dolduruyor. Tüfek 205bardan 130 bara 30 atış yapıyor(30 atış regülatör ile. regülatörsüz olarak 40 atış yapar). 30ft/lb 600-800 atış denebilir. -
Forumda AirArms silahlarla ilgili detaylı çalışmalar var bunları incelemenizi tavsiye ederim.
Kullandığınız tüfeğin aynısından kullanıyorum. Rüzgarsız havada Air Arms ( JSB ) Exact Jumbo 5.52 - 15.89grain kullanıyorum. Bununla beraber genellikle kullandığım pellet AirArms Diabolo Field Heavy 5.52 - 18grain.
Tahribat için H&N Diabolo Baracuda tavsiye ederim. -
Fena soğuk vardı bugün, yağmur çamurdu heryer buna rağmen güzel bir yarışma yapmışsınız tebrikler. Yarışmanın adını şafak operasyonu da koyabilirdin Erdem abi bu arada

Serhat abi yeni tüfeğinde hayırlı olsun konuşturmuşsun hemen, güle güle kullan.