WRANGLER tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bence ilkinin ağırlık bilgisinde bir yanlışlık var. 6-24 bir dürbünün 378gr. olması çok zor. İthalatçı firmayla görüşüp netleştirin derim.

Arkadaşlar bilip bilmeden kullanmadığınız tüfekler hakkında yorum yapmayın ben bt65 at44 long lw ve normali galatian ve son silahım Benjamin kullandım güç olarak bt 65 isabet olarak galatian işçilik ve malzeme olarak yine galatian fiyat ve isabet için ise at44 long lw alın o fiyata o isabet oranını tutturabileceğiniz tufek yok zaten piyasada yabancı marka tüfekler için bir şey diyemem Benjamin diskovery kullanıyorum tek tatmin olduğum nokta hafif olması

At44 ve galatian ile eşit mesafede yaptığınız grupman varmı kıyaslamak açısından? Ben at44 ile 50 metrede 5kuruş büyüklüğünde grupman yaptım ama iki farklı galatian ile ancak 50kuruş civarında bir grupman çıkmıştı(hn baracuda ile).

Levent eline sağlık, çok güzel vidyo.

Levent'in AR20'sini benimde alıcı gözle inceleme fırsatım oldu. Genel görüşüm; plastik kundak dışında kalite açısından bir eksiği olmayan, amaca hizmet eden yakışıklı bir silah.

Tüfekte çift regülatör var ve 300bar tüpü sayesinde 200 adetin üstünde atış yapıyor. Bana göre bir diğer iyi yönü de H&N FieldTargetTrophy pelletleri güzel atması. Son zamanlarda JSB'nin kalite standardının değişiklik göstermesi ister istemez bende soru işaretleri bıraktı. Tüfeğin fiyatı da özelliklerine göre gerçekten şaşırtıcı.

Emre abi grupman çok başarılı olmuş eline sağlık.

Boss ile ilgili en çok merak ettiğim mesele BC değeri. Bildiğimiz solidler kadar çıkıyormu bc, ölçme imkanın oldumu?

Onur hayırlı olsun tüfeğin. Mpr ft için güzel seçim.

En kısa zamanda atış alanına bekliyoruz. Son zamanlarda genç arkadaşların ft pozisyonunda grupmanları çok dikkat çekici. 50 metrede böyle bir grupman ile yurtdışındaki yarışmalarda bile ciddi bir başarı işten değil. Özellikle Estonya yarışması için başarılı bir junior atıcı arayışı var. İlk fırsatta görüşmek üzere.

Böyle durumlar için forumda garantili bir sistem oturtmak pek mümkün değil malesef.

Forumdaki kurallar, tanışalım bölümünde kendini tanıtma zorunluluğu, bu gibi sıkıntıları önlemek için alınmış önlemler. Kerem91 örneğini ele alırsak, Edirnedeki arkadaşlar kendisine 190 liradan fazla değer vermeyecekler bunu biliyoruz.

Alışveriş şöyle dursun, adını dahi bilmediğimiz insana bilgi aktarmak bile bana garip geliyor.

Arkadaşlar pellet temini için bana ulaşabilirsiniz. Hazırda bolca SpotOn ve İnceMehmet solid bulunduracağım. İstediğiniz zaman alabilirsiniz. Yerli üretim ürünü bulamıyorum demeyin artık ^^

Yakında yeni SpotOn pelletler ve yeni üretim İnceMehmet solidlerin denemelerini, grupmanlarını da paylaşırım.

6-24 büyütmeli ağır bir dürbün yerine yaylı için 3-9 büyütmeli kaliteli bir dürbün tavsiye ederim. Çok tepmeyen orta güçte bir tüfekse 4-16 ya kadar seçilebilir ama Hawke, Nikko, Gamo gibi markalardan tercih etmekte fayda var. Büyütme oranı yanıltmasın, net görüntüsü olan düşük büyütmeli bir dürbün daha çok tat verebilir.

Kurucu üye olarak kabul edilmek özellikle Avrupalıların bize olanı güvenini gösteriyor.

Bir taraftan da Yusuf Dikeç'in dünyada Türkün adını estirmiş olmasının da böyle bir kararda etkisi vardır.

Hepimize hayırlı olsun.

Kırılan vida çekicin valf miline haddinden fazla güç uygulamasını engelliyor. Bu şekilde kullanmak valfe(içerideki zayıf delrin parçaya) zarar verir. Hırdavatçıdan bir tane metrik5 x 6mm vida alıp takarsanız iyi olur.