Halil61 adlı kullanıcının mesajları

    Bu ürünler Türkiye'ye 7,5 J olarak geliyor,transfer port önüne konan vida çıkarılınca(işlem çok basit)gerçek gücüne ulaşıyor.


    Saygılar

    İlk göz ağrım Gamo Hunter 440 4,5 mm halen benim ile
    İlk pcp tüfeğim Benjamin Marauder 5,5 mm güçlü,çok isabetli,çok sessiz ve sağlamdı sattım:(
    Diana 460 magnum 5,5 güç, isabet ve kalite bu sınıfın tartışmasız en iyisi bana göre sattım:(
    HW 45 Tabancam 5.5 mm isabet,güç ve mükemmel tetik halen benimle:)
    At 44 Long LW QE 5.5 mm çok isabetli,sessiz ve kullanımı basitti sattım:(
    Steyr LG 110 HFT 2014 4,5 mm yarışma silahım bana göre son nokta halen benimle


    Steyr LG 110 HFT 2014 4,5 mm



    Saygılar

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Tebrikler Murat,
    170 atıştan bahsediyoruz fabrika ayarları ile çok güzel.Bana whatsup tan gönderdiğin 60 metre grupman da bu kalibrede gördüğüm en iyilerden diyebilirim
    güle güle kullan:)

    Metehan eline sağlık,ancak isabetli olmuş yorumuna katılmıyorum,hatta o mesafede Hatsan PCP grubu içerisinde gördüğüm en kötü gruplar diyebilirim.Moderatörsüz denediniz mi?



    Saygılar

    Yaklaşık 1 haftadır Nova Compact kullanıyorum,bu benim ikinci hatsan pcp tüfeğim.Hızı 900 fps olarak ayarladım jsb 18.13 gr için.200-100 bar arası çok stabil 70 atış!
    50 metre ve 100 metre grupmanları çok başarılı.Regülatöre gerek yok büyük tüp sayesinde regülatörlü gibi zaten :)
    Fiyat performans olarak bence çok başarılı


    Saygılar

    Elinize sağlık,
    Biz de dün Kral Jumbo'yu(5,5) takım buluşmasında inceledik.Tam güçte 200-100 bar arası JSB Heavy 18 gr peleti başlangıçta 950 fps civarı atmaya başladı,100 bar seviyesinde hız 820 fps e kadar düştü.Atış adedi 200-100 bar tam güç 4 şarjör oldu.
    Merak ettiğim solid pelet hızları ise İnce Memed 27 gr.200-100 bar arası tam güç 803 fps başladı,700 fps civarı yaklaşık 4 şarjör ile tamamlandı.
    Stabilitesi yüksek güçte maalesef beklediğimiz gibi olmadı,belki değişik güç seviyelerinde daha stabil olabilir,bir şans daha verilmeli bu konuda.
    Hava çok rüzgarlı olduğu için 25 metre grupman denedik,JSB Heavy ile 2-3 cm arası dağılım gördük.
    Mekanik olarak herhangi bir problem yaşamadık.Tüfeğin kundak tasarımı ve dengesi hepimizin beğenisini kazandı.Tetik fabrika ayarları ile oldukça başarılıydı.Tekli dolum aparatı iyi düşünülmüş bir ayrıntı.Kutudan çıkan 3x9-40 dürbün başlangıç seviyesi için makul.İşçilik olarak Kral sanki bir üst seviyeye çıkmış izlenimi verdi.
    İncelemede katkısı bulunan takım arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.


    Saygılar

    Hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Benim de ilgimi çeken bir model lakin maximum güçte solid peletlerin(ince memed 30 gr.) hız verilerini merak ediyorum.Bir inceleme videosunda ortalama 665 fps hız ile attığını gördüm ama güç sondamıydı bilmiyorum.Böyle ise seçimim Nova Compact olacak sanırım.


    Saygılar