Halil61 adlı kullanıcının mesajları

    Merhabalar,


    Bugün Hatsan'ın yeni diyebileceğimiz modellerinden AT 44 Long LW QE(22) tüfeğinin chrony hız testini bitirdik.Mühimmat 30 gr solid İnce Memed,güç ayarı maximum,200-100 bar arası 35 atış;
    Ortalama hız 804 Fps
    Minimum 767 Fps Maximum 830 Fps
    Average Deviation :13 Fps


    GÜÇ:43 Fpe


    Soruları duyar gibiyim neden 30 gr solid kullandın diye bu tamamen benim kullanım tarzımla alakalı,uzun mesafe plinking de bu kombinasyonun oldukça başarılı olduğunu gördüm.Geçen hafta takım buluşmamızda da 50 metre grupmanı oldukça başarılıydı.160 metre atışlarımda da silah beni mahcup etmedi.
    Silah TH kundak olup namlu ceketli olarak geliyor ve bu güçte bir silah için ses oldukça düşük,gayet başarılı.Diğer özellikler bilinen ayrıntılar.
    Sonuç olarak bu kombinasyonda, fabrika çıkışı modifiyesiz haliyle gücü ve stabilitesi beni çok mutlu etti.JSB 18 gr ile de deneyip sonuçları paylaşacağım.


    Saygılar

    Sizin gibi insanlar yüzünden forumlardan sogudum , polemikten beslenen aman bi kavga ciksinda bende olaya dahil olayim diye bekleyen. Bu hobi icin bircok sey yaptigima yaptigimiza inaniyorum , acaba siz ne yaptiniz ??? Tüm ciplakligiyla ortada olan gercek neymis oradamiydiniz ??? Bu olusum bzim tekelimizde degil , kimsenin degil sizde yapin bi organizasyon seve seve istirak edelim , kusura bakmayin ama elini hicbir tasin altina koymadan bos beles laflarla oralik karistirmaya calisanlara bu gune kadar prim vermedik bundan sonrada vermeyiz. Belki bugun artun veya diger arkadaslarla ters dustugumuz konular olmus olabilir , ama biz bunu aramizda cozer bu isi daha ileri tasimak icin elimizden geleni yapariz , sizde bekte bi tartisma ciksinda bende olaya gireyim diye beklersiniz...


    Şahsıma yönelik asılsız ve seviyesiz yakıştırmalarınızı kınıyorum.Umarım bir gün yüz yüze gelince bu yazdıklarınızdan pişmanlık duymazsınız.Takımım ve şahsım adına bu gereksiz tartışmayı sonlandırıyorum.

    Somaya gidip gitmediginiz bizi ilgilendirmezse katilmadiginiz bir yarismadaki yasanan hicbirseyde sizi ilgilendirmez, bir derdiniz varda gelirdiniz orada konusurdunuz , simdi saga sola satasmanin bir manasi yok , baser konusuna gelince baser daha oncede bir kurul olusturmasini ve baskan secilmesini teklif etti , ama bizlerin tembelliginden dolayi bu is biraz gecikti , yani sizin dusundugunuz gibi birdurum yok ortada.


    Serdar Bey beni neyin ilgilendirip neyi ilgilendirmeyeceğine siz mi karar vereceksiniz?
    Herşeyi kabullen soru sorma karışma tarzı mı işinize geliyor?
    Gerçekler tüm çıplaklığıyla ortada iken ve bir sürü yorum ve itham varken neden benim yazdıklarım size dokundu?
    Herkesin özgürce fikirlerini paylaşması neden bu kadar rahatsız edici?
    Bu hobi sadece bir grubun tekelinde mi zannediyorsun?Ya da kendinizi öyle bir oluşumun içinde mi görüyorsunuz?
    Gördüğün gibi daha çok soru var sorulacak.Ne ben yorulurum sormaktan ne de sen usanırsın cevap yazmaktan

    Halil bey , siz sıkıntınız nedir ? Surekli bi orataligi karistirma cabasindasiniz , basar size ozelden yazdiysa sizde ozelden cevap verseydiniz , özelden konusulan seyleri niye genelde paylasma istedi duyuyorsunuz ? Sizin bu isrten cikariniz ne ? Bu ise cok merakliydiniz neden karagole gelmediniz , haa parfon somaya gidecektiniz , gittinizmi ?


    Serdar Bey,


    Sıkıntım yok sizin var mı?
    Ortalık zaten karışık bana ne hacet
    Özelden yada buradan yazarım o benim bileceğim bir konu
    Tüm camianın aydınlanması,uyanması tek çıkarım
    Konulara bakın neden katılmadık bi zahmet okuyun
    Okumuşsunuz pardon

    Bütün sıkıntılar giderildi herşey halledildi sırada Başar ın temsilci olmasımı sıkıntı oldu? Başarı 2009 dan beri tanırım millet havalıyla kuş şişe avlarken başar grupmandan başka bir şey yapmıyordu kendini geliştirdi Ayyıldızı Türkiye yi kendi cabalarıyla yurt dışında temsil edip ve buna hak kazandı ki ondan başkada kimsede uğraşmazdı. Neyse herkez kendi işlne baksın.


    Güzel söz HERKES İŞİNE BAKSIN
    EVET HERKES İŞİNE BAKSIN

    TÜRKİYE TEMSİLCİMİZ Başar Bey az önce uzun uzun whats up yoluyla konu hakkında mesajlar gönderdi,ben de kendisine yanıtlar verdim ve burada sorduğumu tekrar etiim.Kendisi de seçimle gelmediğini GÖNÜLLÜ olarak bu işi yaptığını uzun uzun anlatmış.Ben de TÜRKİYE TEMSİLCİSİ Ünvanının çok iddialı olduğunu,neleri kapsadığını ve kapsayacağını bir kez daha hatırlatmak istedim.
    Beni yanlış anlamış olmalı ki istersem bu işi bana devredebileceğini de yazmış,ama ben hiç bir yede böyle bir imada bile bulunmadım.
    HATIRLARSA birkaç kez kendisini bizzat arayarak her konuda destek olacağımı da iletrmiştim ama geri dönüp en ufak bir talepte bile bulunmadılar,organizasyonda BİR İZMİR TAKIMI OLAN HİT i saf dışı da etmek istediler buda ayrı bir konu.
    Tarafıma vermiş olduğu cevapları buradan TÜM TÜRKİYE ile paylaşması gerektiğini de bir kez daha vurguladım ve konuşma sona erdi.


    Saygılar

    hit grubu yarışmaya katılmadığı halde neden yarışmayi ve yarışmacılara laf atıyorlar anlamıyorum eger kıyafetin fayda sağladığını düşünüyorsaniz buyrun sizde satın alin adresleri bende mevcut o kıyafetler olimpiyatlarda güvenlik yüzünden giyilmesesi zorunlu


    Genç arkadaşım konuya yine farklı taraftan bakıyorsun,biz A yı konuşuyoruz Z yi değil.


    Saygılar

    Bir de çoğumuzun merak ettiği bir konu var.Uluslararası platformda bizleri temsil ettiğini iddia eden ve kendini TÜRKİYE TEMSİLCİSİ olarak ilan etmiş bu arkadaşımız ne zaman,nasıl ve kimlerin oylarıyla seçilmiştir.LÜTFEN BİRİ BU KONUDA TÜM CAMİAYI AYDINLATSIN.
    Cevap alamazsak dört harfli kısaltmalardan oluşan yurtdışı federasyon ve benzeri kurumlara(temsilcisi olduğunu iddia ettiği)bizleri aydınlatması için başvurmayı düşünmekteyiz.Muhtemelen bu yurtdışı oluşumlar bizlere en kısa zamada döneceklerdir.


    Saygılarımla

    HAVALI İZMİR TAKIMI OLARAK;



    Öncelikle bu elim kazada hayatını kaybedenlere Allahtan Rahmet,kederli ailelerine sabır ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz.Acımız geçekten çok büyük TÜRK Milletinin Başı Sağolsun.
    Böyle bir tablo karşısında ülkede milli yas ilan edilmiş,19 Mayıs kutlamaları dahi iptal edilmişken bu spora gönül vermiş bizlerin de sağ duyuyu elden bırakmayarak organizasyonu iptal etmesi en doğru karar olacaktır.Farkındalık yaratılacaksa bu KARAGÖLDE DEĞİL BU KARA GÜNÜMÜZDE SOMA DA OLMALIDIR.Ayrıca organizasyon iptal edilmeyecek kararında da TÜM CAMİANIN oluru alınmalı ve bu vebalin altında kalınmamalıdır.
    HAVALI İZMİR TAKIMI OLARAK organizasyona katılmayacağımızı duyurur,tüm camiayı aklı selim ile davranmaya ve birlik olamaya davet ederiz.


    HİT HAVALI İZMİR TAKIMI


    Tamamdır,yapalım bi ayar o zaman :rolleyes:


    Saygılar