Airturk adlı kullanıcının mesajları

    Siz bence başka bir delik açın ,yada atış yastığı kullanın.Diğer tüfeklerdeki gibi değil at 44 deki namlu tutucu olayı.Moderator felan taktinizmi birde eğilmesi içten değil.Dediğim gibi stabil olmuyor denendi test edildi ^^

    Yakinen olmasada zamanla eğilme gibi bir opsiyon doğabilir.Namlu tutucuyu çıkarınca tutucu ebatinda ufak bir keçe gibi birşey tüple namlu arasına sabitlenebilir.Normal at44 de ki iki tutucuyu sökmüştüm namlu ceketi için pekde stabil durmamıştı.

    Herkes dogrudan size zarar vermedigi surece istedigini yapabilir kimse kimseye yaptigindan dolayi hakaret edemez yaptirim uygulayamaz. Herkes kendi hayatindan meshuldur size gunah olan birseyi baskasi gunah olarak algilamayabilir. Kanun var nizam var devletin yaptirimi var yapan adam yakalanirsa hesabini verir bu kadar basit bunun ahlaklada etiklede ilgisi yoktur size etik gelmeyen birsey bana gelebilir goreceli birseydir. Kimse kimseye ahkam kesmesin satasmasin polemik yaratmasin kimse buranin jandarmasi degil bos muhabbet yapmayalim. Ben avlaniyorsam kimseyi alakadar etmez devlet kanun zaten gereken cezami verir.
    Ayrica Havali tufek kullanicilarinin %80 i av yapar ister kabul edin ister etmeyin.


    Buradan soruyu soran arkadasada: havali ile av ulkemizde kanunen yasaktir. Ama sen ozgur bir bireysin dikkatli olarak insanlara zarar vermeden istedigin avi kanun karsisinda hesap verme yaptirimini goze alarak yapabilirsin. Bu isin gunahi, etik disliligi, ahlaksizligi olmaz sadece kanuni yaptirimi olur

    Bu forum da böyle yazılara izin verilmiyor diye biliyorumda artık gelirde birisi dur der sanırım .

    Sakin ol dostum Aksu avın ne derece güzel iş yaptıgını bu forumdaki çoğu kişi bilir.Konu zaten yanlış yerde.Gerek yok böyle şeylere kalbi kırılan varsa özür dilerim tabiki yanlış anlaşılmak istemem.Sayın polat aksuyu bizde çok seviyoruz. ^^

    Ona düzenleme gelemez .Malum silah sanayi bir devletin kalkınmasında önemli rol oynuyor.Bu sektorde 10000 lerce insan 100 lerce fabrika var.Kaldıki ihraç ettiğimiz ve kazandığımız vergi de fazlasıyla yüksek .

    Ben bir konuda sadece aras kargonun dağıtıcısından memnunum .Ürün geliyor evde değilim mesela arıyor beni abi atayımmı balkona diyor at abi diyorum tamam olay çözülmüştür ^^

    Ben sazan için carp 2 3 parçalı kamışlar kullanıyorum.Lakin 3 parçalı 4 metre üzeri kamışlar ince carbon ve hafif değilse şekline kanıp sakın alma .4 4.35 kamış uzağa atılabilir ama atması cabası çok zorlanırsın.Ben şu anda uzun 3 parçalı carp yerine 2 parçalı 2.10 luk 3 kamış seti yaptım onu kullanıyorum.


    Kamışlar çok dayanıklı trofe sazan ve yayın balıkları için tasarlanmış .Fiyatıda gayet uygun .Paranız varsa shimano katana vs gibi sopalarada bakabilirsiniz .Ama ben zaten bu işi biliyorum bu sopaylada iş yaparım derseniz kesinlikle tavsiye ederim .Ucuz ve verim açısından Fladen marka 210 ve üstü sopalar sizi tatlı su avında ihya eder.



    http://www.avmarketi.com/asp/p…-XTRA-FLEXX-BOT-KAMISI-2P



    Linkteki ürününü botta da kullanabilirsiniz .Lakin şunu belirteyim ufak tefek balıklar vurduğu zaman oltayada yakalansa anlamıyorsunuz.Çünkü sopanın aksiyonu sert tam sazan için üretilmiş diyebilirim.


    Bu linkteki ürün de seramik halka ve hafifliği ile botta kullanılabilecek bir ürün .


    http://www.avmarketi.com/asp/p…3645/FLADEN-XTC-BRONZE-2P

    Şimdi biraz ayıp etmişsiniz .Deniz kenarında yaşamayanlar var .Dikkat edin o dişliler güzel bir yaz gününde sizi yakalamasın ^^ Balık avı hastası olarak yabantv de şu mordoğanlı bir kaptanın avlarını izlerken resmen ağzım sulanıyor.Bu hafta bizim buralarda bulursam şu mercanı alıp yiyeceğim .Elinize sağlık varsa balikavi.net te paylaşımlarınız nickinizi söylerseniz takip edeyim benimde o sitede 4 5 adet av raporum var saygılar :love:

    www.balikavi.net


    Sitesinde kamış, makine önerileri karşılaştırmalarını bulabilirsin bende severek takip ederim siteyi kendi av raporlarımda mevcuttur .Tatlısu avcısı oldugum için ,deniz için gerekli malzeme hakkında birşey diyemiyorum.Bence göz at forumda bir çok değerli abimiz var avcı sana gereken bilgiyi verirler hemen.

    Metehan benim bu kargoculardan cektiğim kadar kimse çekmemiştir.Valla işin zor kardeşim.Hatta forumdada konu acmıstım ptt kargo süründürmüştü.Geçen haftada motosiklete ön siperlik aldım .Sürat kargo ile geldi siperlik sert plastik ama 3 yerinden kırılmıs yani bunu anca üstüne cıkıp tepinirseniz basarırsınız.Yada üstüne buzzdolabı koyarsanız.Bir siperlik için şubelerine gitmekden bana satıcıyı aramaktan gına geldi.Vatandaşı resmen mağdur etmek için yaratılmıslar.Satıcıyı arıyorum benim sorunum değil diyor,sürat kargoya gidiyorum bekleyeceksiniz diyor 15 gün bekledim .Satıcının içinden geçtim ben paramı yollamışım malımı almamışım ne oyalıyorsunuz lan beni diye ^^


    Bu kargoların hepsi aynı birşey gittimi ara bulasın nefret ediyorum esnaflıklarından.Artık umrumda olmuyor küfür etmeden giriyorum subeyi basıyorum kalayı cıkıyorum umrumda bile değil ister kız olsun ister erkek.