name-20 adlı kullanıcının mesajları

    dediğin gibi kağıt üzerinde mod 125 sonuçta bir yaylı ve oldukça kuvvetli bir yaylı buda onu oldukça isabetsiz bir silah haline getirir
    100m den bir tankı vurayım yeter diyorsan pcp ile uğraşma mod 125 iş görür ama daha küçük bir hedefle işin varsa mod 125i unut

    mod 125 leri fazla hafife alıyorsunuz. :thumbdown:

    arkadaşlar internetten verdiğim norica siparişlerim geldi. elimden geldiğince paylaşıyorum. bu sefer iyi bişeyler yakaladım gibi.
    mod 99 la deneme şansımız olmadı birde ona deniyeceğiz bakalım nasıl sonuç çıkacak.


    [Resim Engellendi: http://img829.imageshack.us/img829/8195/sam0045t.jpg] [Resim Engellendi: http://img850.imageshack.us/img850/505/sam0043r.jpg] [Resim Engellendi: http://img98.imageshack.us/img98/5973/sam0042kr.jpg] [Resim Engellendi: http://img546.imageshack.us/img546/2640/sam0041s.jpg]

    merhabalar ağbi sanırım yine tüfeğini seven pellet arayışındasın ;) ya ben gerçekten şaşırıyorum mod125 sniper bu mesafenin 3 katı mesafede yapar bu atışları. sorun optikde olabilir sen yinede bir air arms diabolo field5.52 yi bi dene derim, ben olsam atışları temiz a4 kağıdının ortasına 5kuruş çizerek atardım daha iyi odaklanılıyor. siz optiği(dürbünü) tek parça ayak ile mi monte ettin tekparça ayak yada dampa ile mi monte ettin . saygılar isabetli atışlar

    merhaba optikte bir sorun olsaydı aynı pele ile hep aynı hatalı yerden vurmazmıydı bence başka sorun da olabilir. Mesela benim gamo cfX royal 4.5 yaylı silahım var ve ucuna plastik bir parça takmışlar bu namludan çıkan basınçlı havanın peleti etilemesini önlüyormuş, Ben, sorunun buna benzer aksesuar cinsi bir şeyle çözülebileceğini düşünüyorum.
    Yoksa bir yaylı silahı bir şekilde pcp den daha güçl hale getirek, modifiye ile yada imalat srasında mümkündür. Asıl sorun, silahın mimarisinden kaynaklanıyor olabilir. Yani yiv ve setin metredeki dönüş aedi, yiv ve set yüksekliği, namlu i çapı,namlu uzunluğu vb gibi.



    saygılar

    air arms alıcam zaten dürbün tek parça ayak ile bağlı dürbün boğazında çift taraflı bant var. kendim yaptım. dampayıda pellet ile getirticem. bence 5,52mm iyi gelicek diye düşünüyorum noricalar bugün geldi. bakalım ne olucak. yardımlarınız için canı gönülden teşekkürler.

    Yani kardeşim sonuç olarak mod 125 neyi seviyor.saygılar

    kardeşim mesajının sonunda saygılar demişsin. ben pek saygılı bir cevap verdiğini düşünmüyorum. sonuca gelirsek mod 125 sniper hiç birşeyi sevmiyor. özellikle muhalif cevap veren arkadaşları. anladımki deneyip paylaşmak suç olmuş. bundan sonra daha dikkatli olurum. kusura bakma benim paylaştığım şeylere bakarken değerli zamanını harcadın gerçekten kusura bakma. saygılar sevgiler esen kalın.

    arkadaşlar sabırla pellet arayışına devam ediyorum. bu seferde erhan abimizin bedelsiz olarak verdiği diana marka pelletleri denedim. erhan abimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. 15mt malesef yapabildiğim bu kadar. sırada sipariş ettiğim norıca ban apeche ve shark modeli var. arkasında jsb exact jumbo 15,89gr ve başka bi mod 125 sniper kullanan arkadaş tarafındanda air arms diablo field 5,52mm 16gr tavsiye edildi. assolistleri sona sakladım.
     [Resim Engellendi: http://img543.imageshack.us/img543/1340/sam0015op.jpg] [Resim Engellendi: http://img571.imageshack.us/img571/1425/sam0016c.jpg]

    fiyatınızı bir taraftan araştırmaya devam ediniz. bu esnada yılmadan usanmadan atışlara devam ediniz. bu tüfekle en az 500-600 pellet atın. farklı pelletler deneyin farklı pelletler farklı tüfeklerde çok değişik sonuçlar veriyor. yaptığınız grupman tahribatların fotoğrafını çekiniz. ve 1-2 ay zaman zarfından sonra yaptıklarınızı gözden geçirin. neler değiştiğine bakın derim. ilk önce dampa almak isticeksinizdir. acele edip fazla masref etmeyin cihaza verceğiniz parayı dampaya verebilrsiniz. iyi ve isbetli atışlar.

    biz şu anda 2 arkadaş sürekli beraberiz erhan abi kabul ederse ona vericez. sizde atık pil kutularına atabilirsiniz diye düşünüyorum. neticede pillerin içindede kurşun var. amaç geri dönüşümse bi şekilde yapılır.

    abi gamo ts-22 (22gr) denedim sonuç felaketti. forumda paylaşmıştım. baktınızmı bilmiyorum. mod99 la yaptığımız denemede aynı oldu. denizlide hızı ölçemem ama deneme yanılma yöntemi ile farklı pelletler ile çözmeye çalışıyoruz.
    xray abimize teşekkür ediyorum. tavsiyelerinizi elimden gelen en kısa sürede uygulamaya çalışıcam.

    Metalik kurşun 12cal. tüfeklerdeki 3 lü saçmalarda kullanılır. Bizim attığımız kurşun metalik değil , içinde çeşitli bileşenler olmakla beraber dökümden önce zehirinden arındırılması sağlanmaktadır. Yoksa şimdiye dek atılmış tonlarca pelletten dünyada toprak kalmazdı.

    bizi aydınlattığın için teşekkürler. :thumbup: