EmRe74 adlı kullanıcının mesajları

    Ben genede Bu tarz yarışmalarda iki kategorininde olması taraftarıyım yada madem yol ayrımı var. Forum genele yaygınsa yqrışmalarda genele yaygın olmalı dünya bunu yapıyor diye ben ve benim gibiler öyle yapmak zorunda değiliz ozaman kararlaşalım madem bu tarz ftler olacaksa sınırlamasız yarışmalarda yapalım mesafeler daha uzun olsun kendine güvenen ona katılsın
    Ozaman elitist olayından kurtulunur. Yoksa bu laf döner durur işin kötüsü hobide can kaybeder . benim anlayışım bu hobi genele yayılsın insanlar bişeyler paylaşsın bilgiler paylaşılsın . yoksa denildiği gibi spor yapacağız diye hobiyi fobi haline getirilir diye düşünüyorum


    12 fpe sınırlamasının arkasında geçmişte yaşanan birçok sıkıntı var.Bu gücün üzerinde attığınızda,belli bir atış sonrası 3-4mm saç dahi dayanmıyor,hedefler kullanılamaz hale geliyor.Yoksa amaç kimseye masraf çıkarıp,kırgınlık yaratmak değil.Sizde hak verirsiniz ki yarışmaların tüm masrafları (hedef imalat,montaj,kulvar temizliği,vs)takımların bireysel katkıları ile yapılıyor.Böyle bir durumda maximum faydayı sağlamak en doğal haklarıdır diye düşünüyorum.Hali hazırda bu elitistlik ise ben dahil tüm arkadaşlarım elittir :!: Olmamak gibide bir sıkıntımız yok yanlış anlaşılmasın ;)

    Elitist soylemi cok hos olmamakla beraber hobinin gelistigi ve uluslararasi standart yolunda ilerlediği,sekillendigi dogrudur.Bu camia icin bir yol ayirimi degil aksine firsattir.Benim gibi bulusmalarda amacsiz sise kirmaktan sikilan,kisisel gelisimi on planda tutatan,kendini 4,5 calibre'nin ruzgar hesabi ile zorlamaktan keyif alanlar icin iyi bir firsat.Adı ister hobi ister spor olsun.Gonul veren herkesi buluşmalarda görmek,tanışmak ve fikir alışverişinde bulunmak isteriz. ;)

    Orjınal yayı ısıl işleme tutup arka boğumdan 1,5 tur kestiniz ni işlem tamamdır.Uygulama videosu aşağıda ;)



    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Vali bey kardeşim oluşum çok yeni.Tüm takımların tek çatı altında birleştiği FT ve diğer branşlar ile ilgili tüm gelişmeleri,teknik detayları,ekipman yorumlarını FTBRTURK sitesinden takip edebilirsiniz.Bilgi birikimli bir arkadaşa benziyorsunuz,isterseniz katkıda bile bulunabilirsiniz ;)

    Havali camiasina hayirli ugurlu olsun.Cita her gecen gun biraz daha yukseliyor.Bununla dogru orantili profesyonellik,ekipman ve atici kaliteside artiyor.Daha cok ulusal ve uluslararasi yarismalarda boy gostermek dilegiyle...

    Yorumlariniz icin tesekkurler.Dogru modifiye ile 50m de yayliylada tek delik yapabilirsiniz.Youtube da fazlasiyla videosu var! (Sandwellsports imp diye aratin )!Kaldiki o mesafelerde killzone'un 4cm oldugunu dusunursek neden pcp degilde yayli sorunuza cevap olur sanirim :) Ayrica tup tasima yada dolum gibi derdiniz olmadigi icin ayrica keyifli :thumbup:

    Bir süredir uğraş verdiğim ve FT yarışmaları için hazırladığım Hw97'im sonunda bitti.Tüfek üzerinde ingiltereden gelen Vmach kit ile yine ingilterede özel yapılmış kundağı aşağıda beğenilerinize sunuyorum ;) 8.44 jsb'yi 780fps hızında atıyor ve 11.6fpe güç üretiyor. İsabet konusunda ise pcp den kesinlikle geri kalmıyor. :thumbup:

    Ön vida için 8 numara Torx anahtarına ihtiyacınız olacak.Ben bulabilmek için 5-6 hırdavatçı gezdiğimi hatırlıyorum :thumbup:


    Hafif ve pürüssüz bir tetik içinse bu modifiye şart ;)


    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    TX200 standart namlu ve 12fpe çok isabetli işler çıkarıyor.Kesinlikle HW97'yi aratmaz.Ancak bizde ithalat FAC ve Carbine modeli olduğu için ses,kurulum ve isabeti potansiyelinin altında! Ancak işçilik kesinlikle HW'yi katlar....Her ikisinide sahip olmuş birisi olarak HW97 isabet konusunda çok daha başarılı diyebilirim :thumbup: