bora adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar tavsiyeleriniz ve uyarılarınız için teşekkürler.Eğer Safir Arms sözünde durur ve komple metal t14 satışa sunarsa almayı düşünüyorum.Aksi halde plastik gövdeli bir tüfek bana gelmez.Sadece bana değil kimseye gelmez ve kimse almamalıda zaten.


    Eğer insanlar hala almaya devam ediyorsa bu Safir'in suçu değil bizim insanımızın suçudur.Kimsenin almadığını varsayarsak plastik parçaları olan tüfekler ellerinde kalır ve mecburi olarak plastikleri metalle değiştirip piyasaya sürmek zorunda kalırdı.


    Yinede beklemedeyim.Çarşamba günü satın alma belgem çıkıyor.Direk Safir Arms'ın fabrikasına gitmeyi düşünüyorum (hava kötü olmazsa).


    Gelişmelerden sizleri haberdar ederim.Herkese saygılar ...

    Hoşbuldum :thumbup: İlk önce tanışalım bölümüne yönelmiştim fakat hemen yeni konu açıp bu bilgiyi paylaşmak istedim. :)


    Aramızda Safir adına yetkili kişi varsa ve kesin cevap verirse daha makbule geçer.Dediğim gibi bu bilgi Safir Arms'tan telefonla alınmış bir bilgidir.Bir çalışanın yanlış bilgilendirmesi olabilir.Bu yüzden Safir Arms adına yetkili bir kişi konuya açıklık getirirse forum olarak seviniriz g;$i

    Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.


    İsmim Bora.Aranıza yeni katıldım ve sizlere belkide birçoğunuzun duymak istediği bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.


    Yakın zamanda konuştuğum - Safir Arms - Komple metal yeni t14 üretimine başlamış ve yine çok yakın zamanda Türkiye genelinde birçok av bayiine satış için göndermeyi düşünüyor.


    Kişisel olarak fabrikadan almayı düşünüyorum.İnternette sadece bir sitede komple metal (American) satışı var.Fakat 1300 tl fiyat istiyor.(http://www.yakamozav.com/index…roduct&product_id=110)


    Fabrikada ortalama fiyatın bu olacağını söylüyor.


    Tabikide herkesin kafasında (öncelikle benim) şöyle bir soru var."Acaba bu seri sorunsuz çalışacak mı ?"


    Bu sorunun cevabı herkes için önemli.Sonuçta +-1300 lira verip takılan/dağılan bir tüfek kimse istemez !!



    Bekleyip görelim bakalım.Hayırlısı olsun şimdiden :thumbup: