Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Fuar ile aynı tarihe denk gelmeseymiş iyiymiş

Bahane bunlar fuarı napcan av bayisine git

-
Eline sağlık dostum 😎
-
samet hocam yani istediğiniz barda atış yapılabiliyor mu mesela 60-70 bar
İstersen 50 bara düşür regülatörü sonra 10 grain pellet at yakın mesafe için 👍
-
Tekrar fiyatı 30.000 TL ye çekiyorum .
Güncel
-
Merhaba. Tüfeğin detaylı fotoğraflarını atabilirmisiniz lütfen. 05363140108
Merhaba yolluyorum
-
Togay abi hayırlı satışlar .
Full + Full Aşiret Paket Passat yapmışsın 🤣
-
Daha Çok Göster
Metahan merhaba, çok eskiden bir kaç alış verişimiz oldu seninle sonra forumdaki eski şifremi bulamayınca yeniden bir hesap açtım. Sana öncelikle dürbün sıfırlama videon için tşkederim harika bir video.
Sonrada konuya gelirsek bugün elime ulaştı gerçekten beklediğimize değdi dedirtti bana
daha 10 dk önce elime geldi ve
ilk görsel
ilk atış (ofis içi)
Selamlar dostum ,
Tüm derdim hobidaşlara bir faydamın dokunması . Herzaman bu yolda yürümeye devam.
Senin makinanda hayırlı olsun .
Hangi kalibreyi aldın ?
05344082010 watsaptan yazar mısın konuşalım .
-
Huğlu Efecto Spark 6.35 mm (.25 cal ) X1Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtu.be -
Kanka gel bunu px5 ile kafa kafaya takas edek

Teşekkür ederim kanki -
Fiyat 25.000 güncel
-
-
-
Peşin Fiyata Kredi kartına 5 taksit imkanı var .
-
-
Forum kuralları gereği / Fiyat yazmak zorundasınız hocam.
-
hocam, vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Benim satınalma mevzusu bambaşka yere gitti.
giriş seviye CO2 tüplü hanımın özellikle kullanabileceği bir ihtiyaç belirledik.
buna göre ASG M9A1 ya da ekol giriş seviyesi bir havalı tabanca almayı düşünüyorum.
teşekkür ederim.
Tetik yumuşak modellere yönelin mutlaka
-
Bu arada düşük bütçe ile de FİELD target yapmak mümkün . Bende bu konuda bilgilendirme yapacağım.
Artık ekipmanlar çok pahalandı ve bu sebeple şişecilik çoğaldı ama düşük bütçelide ben bu sporu öğrenciyken yaptım . Herkes yapabilir.
-
“Field Target Disiplini: Temel Teknikler ve Uzman TavsiyeleriFilet Target disiplini ile gerçekleştirdiğimiz bu özel buluşmada, bu yöntemin temel prensiplerini ele aldık ve uygulamalı tavsiyeler sunduk. Hem yeni başlaya...youtu.be
Sinan abimin çektiği bir video . Faydalı olucaktır. -