Bütce sorunu yoksa Kalibrgun Cricket 6.35 alın yada Edgun Matador 6.35 ... Arkanıza yaslanın ve tüfek vursun...
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Özelden numaramı attım. resim atarsanız watsapptan neler yapabileceğimize bakarız.
-
hoşgeldin dostum

-
-
-
sayın metehan bey videoyu nezaman cekeceksiniz ?
Selamlar videoyu cekemeyecegim. Havalar duzelmeden esim tufegi kullanmakta zorlaninca elden cikarttim. Onun icin baska tufege gececegiz. Kurma kolu cok zorladi.
-
Genel konuşmak gerekirse, böyle tüketiciyle birebir temas kuran fabrika yetkililerinin çok daha konuşma tarzlarına dikkat etmeleri gerekiyor.
X firması isim vermiyorum adam teknik servis ama hangi model tüfek ürettiğini dahi bilmiyor.
-
Tüfek oturmaya başladı maşşallah
-
hobisilahta gördüm bu arada sizin beğenmediğiniz ayakmış bu.
-
iş dolayısıyla bakamadım. Bu akşam yada yarın akşam bakmış olurum.
-
var hafta sonu bulup ayakları atarım.
-
yurtdışı ürünü üzerinde marka yok. uzun menzil için almıştım 1 tanesini kullanıyorum. 1 çifti fazla sanırım bakıcam dolabıma.
-
ankara 50 metre yarısması sonucu
1-Kral Np02
2-Ata Airborne
3-Ata Airborne
-
22 raya uygun modeli var zannedersem düşünürseniz. Fiyatı 200 TL
-
Yok çelişmiyorum şu anki tüfeğim hw 97 k biraz biliyosun bu tüfek birçok tüfeğe göre tepmesi darbesi azdır ben o yüzden sordum hani 50 çaplı kullanan varmı acaba dampaya rağmen dağılırmı diye birde 42-44 çaplı bi dürbün bulamadım arkadaşın biri vector un 50 çaplı bi dürbününü teklif etti o yüzden sordum yoksa benim 2 tane dampam var yani dampaya rağmen bi sıkıntı yaşayan varmı diye yok sa biliyorum bir çok yaylıda 50 çaplı dürbün şans işi ya dağılır ya seninki gibi sağlam kalabilir
Hw97 K ile 50-56-60 mercekli dürbünler kullanıyorlar dünya çapında. youtubede dolu video var. Çoğu kullanıcı dampa bile kullanmıyor.
-
Çekiliş tamamlandı
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bende Bora aldım bir tane Halilavdan.
-
Bora yeterli.
-
Kesinlikle wrangler...
-
200 Metreye kadar şişe kırar ama tecrube işin içine giriyor .