Torpedo sahiplerinin yapması gereken tek şey Yay dan bir kaç spiral kesip tekrar takmak olucaktır. gücü hafif düşürüceksiniz ve bu hobiyi daha çok seviceksiniz ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
11:10 da ordaymış .nasıl karşılaşmadık anlayamadım ben zaten. kısmet değilmiş . telefonu bozuk olduğu için arasakta ulamıycaktık ki.
-
Kemal abi bizi geçen hafta yarım saat beklemiş kara fatma heykeli önünde . telefonu bozukmuş arayamamışta. tam techizat hazırmış . çok üzüldüm. bi telefon bulup beni yada başka birisini arasa ne güzel oda aramızda olucaktı.
yazık olmuş .bugün aradı konuştuk biraz.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
önce üye olman lazım youtubeye. daha sonra video yükle yazan yer var oraya tıklayarak videoyu seçip upload ediceksin ali abi.
-
sis olmayan bulutsuz bir havada çekilse foto çok daha net olurdu değil mi?
-
her attığını vurucaksın umarım heyecanın kaçmaz abi
güle güle kullan...Maşallah diyim nazar değcek... -
ooooooo bu demek oluyorki onca pcp vuramıyor sen vuruyorsun öylemi vallahi helal olsun sen mesut ustaya sor yanımda idi 10 mermi onca rüzgar 10 şeker gördü ben aattım o baktı
bağırarak attığım video da ise omuydu iki kere bağırdım hatırladığım kadarıyla 100 m sandalyeden oturarak dizden kırdım araba üstü deil di ali bilir sevgilerrrrrcengiz abi ben ne diyorum
diyorum ki pcp ler orda duruyodu ben atışa başlamıştım ... siz işin içine girince ben zaten kenara çekilip kesme şeker işini devir aldım

-
Bursa atışlar 6 nolu videoda gülmeminn sebebi zorakim ile o 17 metredeki kesme şekerleri onca pcp orda dururken sırayla parçalamamdı
Mustafa abi şahit
her kırışımda göz göze bakıştık 
-
cengiz abi çılgına dönmüş 
-
fotolar harika ... çok güzel atış helal olsun.
-
Japon tekniği yapmşsınız
harika -
unutulmucak bir gün oldu

-
Mükkemmel üstü fotolar
bayıldım beeeeeeeeeee 
-
off ne resimler ne resimler
çok yakında yüklenicek.
harika bir gündü
teneke kebabımızda gülzeldi
az yakmışız mıhammetle ikimiz fazla ateş koyup 
-
hava günlük güneşlik ya işe bak
ben saat 7 den beri dönüp duruyorum uyuyamadım heyecandan heralde 
-
Atış alanınız ve atış masalarınız mekanınız harika ...
-
beklemekten sıkıldım yarın saat 11 olsun artık

-
Kırılsın bende algida şemsiyesi var alcam yanıma
kocaman 
-
off napcaz...