Gözünü sevdiğim glad yerlerde sürünüyor yazık günah acıdım resmen nasıl kıyıyorsunuz ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Birim cevirice az önce meraktan çeviri yaptım 850 ft/sn sonucu çıktı
pcp gücünde bir tüfeğim varmış benim yahu
şaşırdım 
-
Mod 54 Airking dir yani yaylıların Kralıdır... elime aldığım kadarıyla bu kadar oturaklı bir yaylıya dokunmadım henüz

Alın ve zevkle kullanın.
-
Crosman- Center point ayak kullanıyorum saplama çivili . kalitesi muazzam bence.
-
çok teşekkürler

sayın Miller01 : attıkça atasım geliyor ve her seferinde yüzümü güldürüyor allah utandırmasın

Alpaslan bey gerçekten isabetine hayran kaldım
Artık sadece jsb 13.43 grain atıcam . çok sevdi tüfeğim attığımı kaçırmıyorum. Kronoda ölçüm yaptık ortalama 255 m/s ile atıyor.
70 metreden hangi dotta durduğunu anladıktan sonra 70 metre dut ağacına soda şişesi koymuştu tayfun sağolsun. videoda çektim telefonla 44 sn lik ama telefonun kamerası çok dandik
tek atışta paramparça oldu
acayip mutlu oldum.sonra 102 metreye 1 metre uzunluğunda 0.5 litre su şişesi kalınlığında plastik borunun kafasına nişan alarak atış yaptım 3 te 2 onuda vurdum 3 te 2 vurmamın sebebide hafif rüzgara ve tam anlamda destek alamama veriyorum.
tetiğim aslında şuan ağır 2 kg civarında , tetiği hafifletebilirmiyim bilmiyorum.
20 metreden soda kapaklarını her atışta vurdum

bide 20 metredeki 0.5 litre su şişesini dolu halde vurduğumda arka taraf 10 santim yarılmıştı ve şişe 1 metre havalandı

Geçmiş olsun alpaslan bey kendinize iyi bakın iyileşin

-
bulabilirsem deniycem tolga abi
çok teşekkürler. -
Merhaba
optima 3x12-44 dürbünü takıp sıfırlama yapımından sonra tüfeğin isabetine hayran kaldık selim abi ile birlikte...
pelet : jsb 13.43 grain
mesafe: 23 metre
sıcaklık:20 derece
rüzgar : 0 km/sa
nem : bilmiyorum
zoom: 6 x
atış adedi: 3buyrun foto:
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8241/8624369273_ab2c594d51.jpg]
060420131157 by baaazinga, on Flickrdaha sonra ağaç testi yaptık 1.5 cm lik ağacı delip geçiyor 8 metreden arkadaki tahribatı iyi derecede.
300 sayfalık word exel basic kitabını son sayfaya kadar parçaladı son sayfanın önünde cd vardı onu gecemeyip iz bıraktı.(2 cm den atış yapıldı)
veee 10 metreden 3. atışta kibritin kellesi uçtu
3 atışta dipdibe duvarda tek delik oluştu 1.5 cm derinliğinde:) -
O amcanın hesabı şuydu : yolu geçene kadar ayıya dayı dedik kendini bişey sandı

onun değil orası rahat olun

-
Merhaba Airgunturk ailesi ..
7 nisan pazar gününü güzelce değerlendirelim diyorum...
Hava 26 derece ve açık olucakmış tahminlere göre

Mekan koordinatlar : 40.195708,28.969188
link: http://goo.gl/maps/Oa2Eh
Saat 10 da orda olalım mümkünse erkenden atışlarımızı yapalım

-
cengiz abi eskii yere gidelim ve biraz erken gidelim . ben sizi arkalara doğru yürüyerek götürücem bir kaç yer göstericem.
-
Atakarms fabrikasından ufuk abi
yanlış yazdın heralde 
-
yeter tabikide ama şuan bt 65 e reg uygulaması yok bildiğim kadarıyla. size AT 44 long alalım ve reg uygulaması yapalım . tadından yitemezsiniz hocam.
-
pompayı bir kere denemiş olsanız yanına yaklaşmazsınız hocam
benden söylemesi.
Scubasız pcp çin işkencesi gibi tecrubeyle sabit.s510 sizi çok mutlu edicek. S500 alabilirsiniz fiyat biraz daha düşer .
-
Ben artık atışa giderken 35 faktör güneş kremi sürüyorum aklınızda bulunsun

Çok güzel fotolar güzel eğlenmişsiniz.
-
Eyvallah cemal

o şişenin kırılması , fişeklerin ucuşu

-
dağyenice göleti emre
doğası çok güzel ama çok rüzgar alıyor açık alan .bidaha gitmeyiz heralde 
-
-
Mesut abinin oğlunun ateşi 39 lara kadar çıkmış. o yüzden döndük.iyidir umarım şuan.
-
dağ yeniceye gittik. 4 saat atış yaptık dönmek zorunda kaldık.
patriotumla 60 metreden gez arpacıkla litrelik ayran şişesi vurdum
jsb 13.43 grain ile.bt 65 be AA510 ile 120 metredeki 2 soda şişesinden birini ben AA510 ile hakladım . diğerini Cengiz abi kırdı . Mesut abide BT65 il ile soda şişesini çınlattı
rüzgarda baya uğraştırdı bizi 16 grainler.daha sonra 50 metreden 90 metreye kadar fişek dizdim ve onları vurduk çok eğlenceliydi

bt 65 ile 90 metredekini acayip ucurdum hala aklımda

günümüz böyleydi. cengiz abi fotoları atar...
-
elinize sağlık
baba oğul eğlenmek çok güzel.