elinize sağlık ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
asil cevabı vermiş. sanayiye gidersen 2 dk sürmez o kısmı dümdüz yaptırmak.kolay gelsin.
-
hayırlı olsun.fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz sakıncası yoksa? birde tüfekten tek sizde var galiba forumda, grup ve tahribat videoları yayınlarsanız yararlı olur.
-
çok güzel anlatmışsınızı elinize sağlık ... atışlarınızı bekliyoruz.
-
Elinize sağlık çokta güzel olmuş

-
Kralını almışsınız güle güle kullanın

-
31 Mart pazar günü havalar harika olucakmış bursada alınan verilere göre.
yer olarak cengiz abi dağ yenice barajı mıydı yoksa doğanca göleti mi? siz nereye gitmiştiniz keşife? hatırlayamadım .
dağ yenice barajı
https://maps.google.com/maps/myplaces?…mp;t=h&z=15
doğanca göleti
https://maps.google.com/maps?daddr=40.…;sz=15&z=15
Gelen herkkesi bekliyoruz...
geliyorum Yazsın gelenler... ona göre buluşma noktası ayarlayalım.
-
Katılıyorum abi size. Genelde yayınlanan grupmanlar tüfeğin hangi pelletlerle ne yapabildiğine yönelik incelemeler oluyor. Kullanıcılar buna göre bakıp tüfek ediniyorlar. Konuyu açan arkadaşımız her zaman böyle bir atışa denk gelmeyeceğimizi düşünerek konuyu açmış. Zaten böyle bir grubu denk getirdiklerinde şaşırmalarındanda bu ortada

Her attığımda bu grupmanı yaparım öyle böyle modifiye ettik manası çıkmamalı
Ama keşke at44 her atışta buna yakın grupman yapacak kapasiteye getirilebilseydi. İyi bir regulatör ve farklı bir namluyla belki yapılabilir.Videoluk bir durum yok yani denk gelmiş sadece paylaşılmış

Aynen öyle abi amaç paylaşım yapmak ve denk gelen böyle bir güzelliği göstermek

-
Çok güzel ve teffarutlı olmuş eline sağlık, benimde Diana 350 magnumumda buna benzer bir ahşap modifiyesi yapmıştım. koyu kahve olan dipciğimi tamamen kazıyıp eskitme ceviz yapıp mat vernik atmıştım.
Çok teşekkürler foto eklerseniz zevkle bakarım fotoraflarınıza...
Clou Antik Wachs Balmumu da güzel oluyor. Bauhaus da bulabilirsin.Clou
Clou Balmumu
yardımınız için çok teşekkürler...
Güzel olmuş Metehan , aynen devam
Teşekkürler Berkehan
devam ediyorum...Kısmetse Hamsterda takıcam
bakalım nasıl olcak -
Metehan tung yağının kokusunun hoş olmadığını duymuştum. denemeyi önce başka bir ahşaba yapıp gör istersen...
Tamam abi öyle yapıp bi denerim. Eğer öyleyse üstüne dolgu verniği uygulayacağım için koku absorbe edilir değil mi?
-
yenilenmiş patriot ile benim mod 460 karşılaştırması yapalım, hatta birgün bizim buraya gelirsen diğer arkadaşlarla da tanışırsın güzel bir gün geçiririz inşallah.
inşallah ya ankaraya gelip sizleri ve envanterinizdekileri tektek görmek istiyorum. ama uzaktanda olsa tüfekleri karşılaştıralım.
Mod125 sniper dan daha güçlü onu test ettik son buluşmamızda .
-
tfeğin fotosunu masaüstüne koyuyorsun sonra a4 kağıdın ekrana yapıştırıyorsun. daha sonra kara kalemle ana hatları çiziyorsun bu kadar basit

-
AA prosportun kundağındaki desenden kopyaladım .D
-
eagle yaz çıkıcak

-
bence sen bununla yetinmezsin
İlerde bulpup da denersin .Ellerine sağlık metehan.
Teşekür ederim alpaslan bey

Tüfek 120 cm buna bulpup olmaz ama pcp aldığım gibi yapmaya başlıcam buna eminim
çok meraklıyım bulpupa 
-
Valla tebrikler gerçekten güzel olmuş
Hele geyik motifi şahane durmuş devamını bekliyoruz Metehan abiSağol mehmed
konuyu takip et devamı gelcek. -
Ali abi tung yağı vericek sağolsun
onu kullanıcam bakalım çok canlı olucak galiba çok heyecanlıyım 
Teşekkür ederim abi:)
efooo : googledan buldum .katolog gibi bir yerden bulmadım. genel araştırırken gözüme çarptı ... istediğin şeklin ingilizce kelimesiylede tekrar ara daha farklı fotolar çıkıyor

-
Eline sağlık özellikle geyik motifi on numara olmuş
harika olmuş elinize sağlık
güzel çalışma hakikaten zahmetli ve güzel işÇok teşekkürler

-
Tung yağı istiyorsan getireyim ceviz kundağın damarlarını ortaya çıkarmak için birebir. Dürbün için geç kaldın yapacak birşey yok ne yapalım alırız sana da bir tane.
Alalım abi banada iletişime geçersin benimle. aldığın adresii yaz bana bende bakayım alalım.Tung yağıda harika olur ozaman mesaj attım telefonuna..
Kundak süper olmuş kardeşim hakkını vermişsin
Çok teşekkürler :)yaptım bişeyler ama
-
Metehan sende ne cevherler varmış kardeşim çok güzel olmuş. Yapacağım ilk bullpup kundağı sana göndericem bu işler için.
Çok teşekkürler ali abi
sana özendim elimden geleni yaptım
önerilerini bekliyorum. gönder abi ne demek 
Yalnız dürbünü bana gönderseydin harika olcaktı patriota