Tebrikler gruplar cok guzel. Gidip At44 tufek, optima durbun ve gamo pellet alasim geldi.
+1
elinize sağlık ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Tebrikler gruplar cok guzel. Gidip At44 tufek, optima durbun ve gamo pellet alasim geldi.
+1
elinize sağlık ![]()
Güzel bir gün oldu soğuk bizi biraz zorladı açıkçası. Bt65'ler güzeldi ama AA ile 2 şişe arka arkaya kırınca cengiz abi kızdı biraz bizede bırak diye
Şaka bir yana tüm gelen dostlarla tanıştığıma memnun oldum. Bir daha ki buluşmada görüşmek üzere inşallah
100 metrede az şişe vardı ondan
vuranın elinde kalıyodu 2 tanede ben vurdum hehe ![]()
Çok harika bir gündü koskaca bir takım olucaz anlaşıldı ....
soğuk bugün tek düşmanımızdı. ama yinede 5 saat atış yaptık ![]()
bir dahaki buluşmada dahada çoğalıcağımıza eminim.
Böyle durumlarda insan kaliteli bir yaylım olsun diyor...kendi adıma konuşayım mesela ![]()
küçük sanayi , ataevler , fsm civarındaysanız geçerken alabiliriz..
BURSAAAAA uyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan hadi atışaaaaaaaaaa ![]()
İşin yoksa gel kemal abi ![]()
inceleyebildin mi usta ![]()
Muhammet hayal kurcaksan en güzelinin hayalini kurcaksın bt 65 ten hayal mi olur
hayal dediğin airranger gibi olur ![]()
Güle güle eskit
torunlarına bırak hocam... yakışıklı ...
airguna devam merak etmeyin.. bu yivsiz tüfek zehirini dedem ve dayımlar sağolsun onlardan kapmışım... 7 yaşındada ava gitmek nasip olmuştu ...dün gibi hatırlıyorum. çok eğlenceliydi. ama ben av yapmıycam sadece çelik hedef yaptırıp uuzun mesafeli tek kurşun atıışları ...
umarım hayalimi gerçekleştirebilirim...
umarım buluşuruz yağışlı olma ihtimali var ama en azından 30 metre kapalı alanımız var ... mesafe kısa diyenler kesme şeker avlayabilir ![]()
madem öyle diyorsunuz 11 uygunmudur BURSA ![]()
tüfek lamine kundak ve özel seri...sadece bu tüfekte ray bağlantısı yapılmış. dürbünüde aratırsanız slug gun yani ateşli tüfekler için yapılmış olduğunu anlıycaksın...
adalya : evet inanılmaz tutan bi model. ve buram buram kalite. söküm videosunu izledim şiir gibi bir tüfek.. maşallah sıkıntısız bir tüfek. armsan bu işi çok iyi yapıyor.
aslında çizmiştim dediğiniz gibi malesef gözükmemiş ama hattılattığınız için sağolun...
3 boyutlu olmadığı için tahmin edemedim kusuruma bakmayın elinize sağlık ![]()
Shark yırtıcı..bide tavsiye dişleride oyma şeklinde yapılırsa harika olur....
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8507/8473301659_03d89abee0.jpg]
laminated_cantilever by baaazinga, on Flickr
not:foto benim eserim -ana fikir (darkwish)
Satın alma belgemde çıktı yeni hedef ARMSAN ![]()
fiyat 1300 den fazla olursa ben alcak olsam AA S500 alırım mesela.
iç piyasaya uygun verilmelii bence ki piyasa canlansın. her fert pcp tadını zevkle tatsın...
bu işe gönül verip sabah 6 da kalkıp atışa gittiğimizi biliyorum ben ![]()
eve gelince uyurlar zaten yorulucaklar eminim uyku çok tatlı gelicek ..
hatsanı arayıp acil göndermelerini isteseniz harika olurdu.
abi senin işten dolayı biliyorum ama keşke sende gelebilsen.