eline sağlık mustafa abi ![]()
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
çok güzel bir tüfek benim nedendir bilinmez kuvvetli silahlara karşı bir ilgim var.ama bu silahta isabetten çok güçde var.çok avantajlı aslında :)Allah kazasız belasız atış yapmak nasip etsin. iyi günlerde kullanın

amin , sağolasın
daha iyileri sizlerin olsun. -
atla ilk otobüse gel
kapımız acık. -
Merhaba bursanın değerli hobi severleri.
24 Mart ta havaların iyileşmesiyle atışa gitme kararı aldık.saat 11 de beşevler Kara fatma heykelinin orda görüşmek üzere.
herkes suyunu,sandivicini, tasını tarağını unutmasın

görüşmek üzere...
Gelenler aşağıya liste olarak yazsın. ve bana telefon numaralarını mesaj ile göndersin. birbirimizi bulabilelim....
LİSTE
1- Metehan ( kafa avcısı) -
patriot mod 125ten güçlümü
ben araştırmıştım sizde bir araştırın bildiğim kadarrını söyledim. yanılıyoda olabilirim crono sonuçlarında anlarız.
-
İyi bulmuşsun Metehan , nadir tüfektir. Güle güle kullan

Teşekkür ederim Berkehan , hazine bulmuş gibiyim

Metahn dostum hayırlı olsun atışlar gayet başarılı senin adına çok sevindim şimdi aslında biz yandık desene onca pcp attı vuramadı yazıları ile karşılaşıcaz demektir
vay halimize diyorum başka bir şey bilmiyorum bende istiyorum böyle bir tufek envantere bakalım hayırlısıcengiz abi yaktım sizi
bi tanede sana denk getiririz inşallah.
tecrübe ettiğiniz yaylılar arasında gücü hangi aralıkta karşılaştırabilirmisiniz ?mod 125 sniper kullandım turgay abinin. ondan daha güçlü ama tepmesi çok daha hafif.
Patriot silindir çapı ve uzunluğu en büyük yaylı tüfek olduğu için (bildiğim kadarıyla söylüyorum) en güçlü yaylı tüfek bu. Mustafa SERDAR abinin inceleme yazısı forumda mevcut .detaylıca yazmakta.
-
sanada yapacaz bı pcp rahat ol ben buyuk ıhtımalle benım setı satmıcam envatere alıcam 2cıyı alacam artık at44u senın ıcın getırırız olur bıter

Büyüksün mustafa abi .ama gönlün zengin zaten istediğimde attırıyorsun .ağırlık yapma
eğer yenisine dokundurmam diyosan o başka 
-
O karalamaları biraz daha ufak yapsan olmaz mı? Daha iyi atışlar çıkablir. Atış mekanın da güzelmiş. Yeni tüfeğin hayırlı olsun.
hayırlı olsun artık 10 20 m lerde takılmassın

Görüşürüz abi 50 -100 lerde

ama pcp var sizde haksızlık bu 
-
Kardeşim iyi atışlar iyiki almışsın emin ellerde olduğundan hiç süphem yok

Çok teşekkürler ufuk abi. bugün atışta anladım ki emin ellerde

ince mehmeti atarken diğer peletlerin çıkardığından daha yüksek ses çıkardı .bunu peletin şekline bağladım .ama emin değilim.namluya çok rahat girdi cuk diye oturdu mubarek

her kullandığım peletle çok güzel atış çıkardı ya çok eğlenicem bu tüfekle bence

O karalamaları biraz daha ufak yapsan olmaz mı? Daha iyi atışlar çıkablir. Atış mekanın da güzelmiş. Yeni tüfeğin hayırlı olsun.aynen abi o heyecanla biraz fazla karalamışım. biraz daha ufak yapsaydım daha da güzel grup çıkacağına eminim. çünkü çizdiğim nokta dürbünü ortasından baya büyüktü
birazda acelem vardı. aceleden kurşun kalemin ucunu kırdım falan neyseki falçatayla hemen sıyırıp yeni uç açtım. çok teşekkürler. -
Şuan servislik hiçbir durumu yok şükürler olsun...
Üstünde biraz uğraşıcam. ahşap işçiliği ve metal aksam temizliği gerekiyor. bukadar.
Amin çok teşekkürler. gerçekten çok güçlü

-
2 hafta önce başıma gelen tecrubem. stoeger dürbünüm alta vuruyordu ve kliklerim bitmişti. fakat dürbünde problem yoktu. bende arka ayağın dürbüne temas eden yerinin alt kısmına elektirik bantı ile 10 katlı bir yükseklik yaptım. böylece sorunum kalmamıştı.
denemenizi ısrarla öneriyorum. -
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Patriot serisinin en kuvvetli tüfeğidir.Çok güçlü olmasından dolayı dürbünü sabitleme konusunda bazı arkadaşlar geçmişte problem yaşadılar.Geri tepmeyi yumuşatan '' dampa ayak '' dediğimiz tek parça ayak kullanmanızda yarar var.Aksi taktirde dürbün yerinden oynamasa bile merceklerin yerlerinden oynaması söz konusu olabilir.Mercek çapında da 40 mm yi geçmemekte yarar var.İsabetli atışlar dilerim.
uyaarılarınız için çok teşekkürler hocam.dürbünü bantla sardığım için kauçuk etkisi yaratıcak ve dürbünün harketini engellemeyeceği için dürbüne pek zarar gelmez diye düşünüyorum.
Forumda yıllarca okuyorum ayağı tüfeğe kaynatanı bile duydum

saygılar...
Herkese çok teşekkürler.
gücü bt 65 in deldiği metali delicek kadar hasar vermesinden anladığım kadarıyla 25 fpe kadar yüksektir diye düşünüyorum.
-
Sonunda Webley 1. nesil safkan patriotum oldu diyebilirim.
Bugün denedim ve gönül rahatlığıyla bağrıma bastım tabiri caizse

Üzerine 4x20 optima dürbün taktım. dürbünün kendi ayakları çok dandik fakat biraz uğraşma ile 2 parça ayak bağlantısı yaptım .şimdi kıpırdamadan yerinde duruyorlar. 2 parça ayağı takabilmek için koli bandını ayak bağlantısını yapabilceğim kalınlıkta dürbün tüpünü genişlettim.
10 metrede çeşitli peletlerle denedim.
ince mehmet 30 grain 4 atış 18mm grup
gamo prohunter 5 atış 35 mm grup
AA 16 grain 8 atış 30 mm grup
jsb 16 grain 5 atış 20 mm grup
H N silverpoint 5 atış 35 mm grup
gamo promagnum 7 atış 60 mm grupbunlarda fotolar :
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8250/8565991862_80a9823cdf.jpg]
170320131040 by baaazinga, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8391/8564894709_bdbeaf5b09.jpg]
170320131039 by baaazinga, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8506/8564894747_81ac1df1b4.jpg]
170320131038 by baaazinga, on Flickrburda 4 atış var jsb 1cm grup
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8387/8564894471_966b91b9fd.jpg]
170320131037 by baaazinga, on Flickr[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8086/8564894387_0698af294f.jpg]
170320131048 by baaazinga, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8532/8564894457_e0b5f209fd.jpg]
170320131047 by baaazinga, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8385/8564894511_a7a9e426a1.jpg]
170320131046 by baaazinga, on FlickrOkuyanlara teşekkürler ...
saygılar...Metehan

-
Torpedo sahiplerinin yapması gereken tek şey Yay dan bir kaç spiral kesip tekrar takmak olucaktır. gücü hafif düşürüceksiniz ve bu hobiyi daha çok seviceksiniz

-
11:10 da ordaymış .nasıl karşılaşmadık anlayamadım ben zaten. kısmet değilmiş . telefonu bozuk olduğu için arasakta ulamıycaktık ki.
-
Kemal abi bizi geçen hafta yarım saat beklemiş kara fatma heykeli önünde . telefonu bozukmuş arayamamışta. tam techizat hazırmış . çok üzüldüm. bi telefon bulup beni yada başka birisini arasa ne güzel oda aramızda olucaktı.
yazık olmuş .bugün aradı konuştuk biraz.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
önce üye olman lazım youtubeye. daha sonra video yükle yazan yer var oraya tıklayarak videoyu seçip upload ediceksin ali abi.
-
sis olmayan bulutsuz bir havada çekilse foto çok daha net olurdu değil mi?
-
her attığını vurucaksın umarım heyecanın kaçmaz abi
güle güle kullan...Maşallah diyim nazar değcek...