800 e set olarak verebilirim![]()
şaka bi yana isabet isteyen herkese tavsiyemdir.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
800 e set olarak verebilirim![]()
şaka bi yana isabet isteyen herkese tavsiyemdir.
sesde cıksa kırsada adam 50m zorakıyle ındırdı sıseyı boylece satmaya kalkarsa fıyat 2ye katlandı
800 e set olarak verebilirim
![]()
harika olur elimden geleni yaparım....
hava mükemmeldi fotolar muhammet te ekler zaman bulunca... 6 saat atış yaptık yok böyle bişey. çok yorulduk ![]()
Zorakimle 50 metreden soda şişesi vurduktan sonra çok mutlu oldum. hemde tek pompada...
koridor olayı çok harika
bende yapıyorum arada kimse yokken inanılmaz zevkli.
devamını bekleriz mustafa abi ![]()
Bursa atışa hazırrrrrrrrrrrr
ya SİZ
![]()
evet fazlasıyla ordada var ![]()
sayın nobran kaardesım dampaya verdıgın parayla sana optıma hanı ucuzz durbunlr var ya onlardan istedıgın kadar yapar gönderırdım.. sız dampanızla övunmeyın benım o kadar aalacak bı ımkanım olmadı . ama ben dampaya ıhtıyac duymuyorum durbunde sapa sağlam. .saygılar
sizden 10 yaş büyük!
teşekkürler mustafa abi
1 şarjör atsam bile yeterli merak ediyorum isabetini ve tahribatını...
unutmadan durdukça insan üşüyor.eldiven şapka alın ve sıkı giyinmenizi öneriyorum ...
bisküvi ,su gibi şeylerde alırsanız yanınıza iyi olur...
ve son olarak malum cam hedef biraz etrafa zarar veriyor. cam kıracaklar altına poşet veya gazete gibi şeyler yanına alırsa iyi olur...
bide metal hedef getirebilirseniz güzel olur ..pelet kutusu,konserve kutu, pet şişe,kutu kola gibi gibi....
herşey güzel ![]()
bu haftada kalabalık olucaz anlaşılan harika..
3uroNymouS adını bilmiyorum abi ama cp99 u da getirirmisinz? merak ediyorum atışını...
gri ile sarı parçanın birleştiği yerde diye biliyorum.. ![]()
görebilceğiniz gibi bir yerde değil. ayakta iki parça arasında kaucuk malzeme var .
bu hafta kaç kişi gelmeyi düşünüyor...
konu biraz canlansın.. hava harika olucakmış.
yarın herşey belli olur kanaatindeyim ....
inaşllah ölmemiştir. dürbünü pcp de falan deneriz anlarız ölmüş mü ölmemişmi diyede.
bu arada tüfek servise gitmişti dürbünle birlikte . ne sonuç aldınız. dürbündemi hata var mı?
pazar buluşabilirsek gösteririm ![]()
Hayırlı olsun. Kazasız atışlar.
Bu forum böyle bir silahtan video, ayrıntılı inceleme, chrono ölçüm vs. bekler.
+1
tebrikler
at44 önü açıp bir pcp ![]()
ben muhammete bağlıyım umarım bi işi olmaz geliriz bizde ...
olmadı babamla geliriz ![]()
Bekliyorum son halini ali abi ![]()