Napalım ufuk abi
toplanmak çok güzel....
Kafa avcısı tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
unutmadan herkes teneke pet şişe pelet kutusu vb. hedeflikler ayarlayarak gelmesini temenni ediyorum... gecen hafta şişe kırdık fakat kalan kırıntıları toplamak çok zor oldu.
bu yüzden metal hedeflere yönelelim... Ben şişe kırıcam diyen hobidaşımız varsada şişelerinin altına koymak için çöp poşeti vb. altlıklar getirirse şişelerin altına yaygı gibi sermiş olur böylece doğada cam kırığı bırakmayız...
-
Saat 11:00 de ama lütfen 11 de herkes gelsin

son buluşmada konuşmuştuk .Şöyle gzel bir ateş yakalım mangalımızıda yapalım
gelebilicek arkadaşlar konunun altına yazabilir.
lütfen gelebilcek herkes gelsin katılım çok oldukça dahada şenleniyor..gelicek arkadaşlar ve son buluşmada bulunan hobidaşlarımızdan telefon numaralarını göndermelerini rica ediyorum. ki kolayca buluşalım ...

Yer konusunuda burda konuşalım kararlaştıralım...
-
at44 gibi bir silahı 100 bardan aşağı düşürme benim gibi valf i bozabilrsiniz.
170-130 bar arası kendinize bir stabilite belirleyin ve o ayarda devam edin.valf in bozulacağı yönündeki varsayımınızı neye göre yaptınız? bilgim olmadığı için açıklarmısınız? teşekkürler.
-
pazar iyi mi yine konu acayım mı -
forumda fotoları var aratabilirsin benim profilimden .oraya gitmiştik forumdan toplanarak. herkes girebiliyor zaten açık alan harika bi yer.esinti olayına bişey diyemiycem çukur bölge olduğu için esinti az olabilir.
-
ben bildiğim noktaları yazıyorum... herkesten koordinat veya yer yazması dileğimle....
güzeldi kemal abi soğuk ısırdı biraz

demirtaştaki özel harekat poligonu atışa çok uygun 200 metre net alan var... 40.284469, 29.129434
-
40.131247,28.935885 burasıda dağyenice baraj göleti.burda rahat up uzun atış alanı bulabiliriz.uzakta değil.
-
al cengiz abi 40.181054, 28.987008 156 metre en uzun uzaklık ..
-
USTAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

-
Tebrikler gruplar cok guzel. Gidip At44 tufek, optima durbun ve gamo pellet alasim geldi.
+1elinize sağlık

-
Güzel bir gün oldu soğuk bizi biraz zorladı açıkçası. Bt65'ler güzeldi ama AA ile 2 şişe arka arkaya kırınca cengiz abi kızdı biraz bizede bırak diye
Şaka bir yana tüm gelen dostlarla tanıştığıma memnun oldum. Bir daha ki buluşmada görüşmek üzere inşallah
100 metrede az şişe vardı ondan
vuranın elinde kalıyodu 2 tanede ben vurdum hehe 
-
Çok harika bir gündü koskaca bir takım olucaz anlaşıldı ....
soğuk bugün tek düşmanımızdı. ama yinede 5 saat atış yaptık
bir dahaki buluşmada dahada çoğalıcağımıza eminim.
-
Böyle durumlarda insan kaliteli bir yaylım olsun diyor...kendi adıma konuşayım mesela

-
küçük sanayi , ataevler , fsm civarındaysanız geçerken alabiliriz..
-
BURSAAAAA uyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan hadi atışaaaaaaaaaa

-
İşin yoksa gel kemal abi

-
inceleyebildin mi usta

-
Muhammet hayal kurcaksan en güzelinin hayalini kurcaksın bt 65 ten hayal mi olur
hayal dediğin airranger gibi olur 
-
Güle güle eskit
torunlarına bırak hocam... yakışıklı ...